• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VOJTASAN: já o tom četl už někdy před měsícem "rozmazaná místa kulovitého, nebo banánovitého tvaru". Ale S23 nemám
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Čau, hele pro zajímavost...máte někdo takový problém? Vím, že se v nějaký souvislosti řešil foťák hned od začátku, ale tohle má být nějaký HW problém. Já to zkouším, prohlížím starší fotky a přijde mi to úplně ok.

Fotoaparát Galaxy S23 má hardwarový problém. Samsung říká, že je vše v pořádku – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2023/04/12/fotoaparat-galaxy-s23/

Odkazují se tam na nějakou anketu, podle který to má skoro kažej...já nevím no.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Taskbar mi ukazuje jen 2 poslední aplikace. Přitom tam je mnohem víc místa. Neumíte někdo ten počet rozsirit? (navíc tam mám ještě 4 pinned aplikace, ale jde mi opravdu o víc tech posledních aplikaci).
    MISEC
    MISEC --- ---
    Pouzivam UAG Pathfinder, je fajn ale nema magsafe. Rada Monarch sa robi aj s magsafe. Podla recenzii tam tie magnety nie su velmi silne. Moze but problem aj zohnat na amazon.de su dlhodobo nedostupne a na alze uz nie su alebo este nedorazili.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    od te doby, co sem videl to video "pouzivate spatne stylus" to zarizeni pouzivam velmi casto v prace se stylusem, je to naprosta pecka :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: je to maly tablet, ktery mi dovoli i volat, ano :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Lze být s ultrou minimalista? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: ok, chapu, to je na mne moc velke a robustni, ja jsem minimalista, ale diky :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ta pičovina na kartu je naprosto k ničemu, je to příliš velké (už tak dost velkému pouzdru), nosím v batohu jen ten stojánek.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    btw ad pitaka: bacha na to kdyz ho clovek sundava, ta vec se z toho telefonu skoro neda sundat, malem sem to zlomil, total hell...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: ten sem dneska vracel, vubec v tom magsafe nedrzel :/
    NAVARA: link prosim, diky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Nn, není to magsafe, ale něco novýho od Samsungu - má to fyzické konektory.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: pitaka
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: jako myslis ten karbonovej tactical? ten sem ted vratil, vubec nedrzi na magsafe nabíječce. za litr at si ho nechaj..

jinak sem právě zjistil, že to nebyla chyba těch magsafe plíšků, ono to bylo v chargeru, asi měly slabý magnety. Teď sem vyzkoušel tohle a i s tím nalepeným kolečkem POD obalem to drží tak, že potřebuju v autě dvě ruce, abych to z té plochy sundal a nevyrval sem si car vent držák. Problem solved za 570 korun, nádhera :-)

https://www.alza.cz/choetech-magnetic-holder-wireless-car-charger-15w-black-d6323673.htm

jediné, co mě trošku mrzí, je to, že Sung hlásí notifikaci, že fast wireless nabíječka není kompatibilní s mým telefonem, pokud mám vypnuté fast wireless charging v baterkovym menu, což mám, kvůli ochraně přehřátí. Bohužel to je appka systemUI a té notifikace bez většího zásahu do OS nejde vypnout. Ale to je drobnost.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Mám ten bitevní s jejich novým konektorem, bohužel další gadgety - držák na stativ apod - k tomu pořád ještě nejsou :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Lidi s S23 Ultra: jaky mate obal? Shanim nejaky kvlitni s magsafe, ale nemuzu nic najit jen klasika s temi nalepenymi kolecky, ja bych uprednostnoval nejaky co ma to kolecko plechove v sobe.
    Netusite, jestli neco takoveho je?
    ty nalepky jsou tak tenke, ze ta vaha telefonu na kdejake nerovnosti na silnici zpusobi to, ze sjede lehce dolu a pak to ztrati eff. a spadne.
    dik

ji ak kdybyste nekdo chtel bez magsafe, mohu darovat, mam jich hodne :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    NAVARA: Pro zlatokopky je všechno kromě iPhone pro mimo rozlišovací schopnosti :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: tak šmrdlej S penem, to z tebe údělá jasně rozeznatelnou alfu ;-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---

měl by být prémiový přístroj k rozeznání na první pohled od ostatních?

Instrukce:
    víkendová hlasovačka

18 hlasy od 18 respondentů
    • 33.3% / 6 hlasů
    • 5.6% / 1 hlas
    • 61.1% / 11 hlasů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam