• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: ten sem dneska vracel, vubec v tom magsafe nedrzel :/
    NAVARA: link prosim, diky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Nn, není to magsafe, ale něco novýho od Samsungu - má to fyzické konektory.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: pitaka
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: jako myslis ten karbonovej tactical? ten sem ted vratil, vubec nedrzi na magsafe nabíječce. za litr at si ho nechaj..

jinak sem právě zjistil, že to nebyla chyba těch magsafe plíšků, ono to bylo v chargeru, asi měly slabý magnety. Teď sem vyzkoušel tohle a i s tím nalepeným kolečkem POD obalem to drží tak, že potřebuju v autě dvě ruce, abych to z té plochy sundal a nevyrval sem si car vent držák. Problem solved za 570 korun, nádhera :-)

https://www.alza.cz/choetech-magnetic-holder-wireless-car-charger-15w-black-d6323673.htm

jediné, co mě trošku mrzí, je to, že Sung hlásí notifikaci, že fast wireless nabíječka není kompatibilní s mým telefonem, pokud mám vypnuté fast wireless charging v baterkovym menu, což mám, kvůli ochraně přehřátí. Bohužel to je appka systemUI a té notifikace bez většího zásahu do OS nejde vypnout. Ale to je drobnost.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Mám ten bitevní s jejich novým konektorem, bohužel další gadgety - držák na stativ apod - k tomu pořád ještě nejsou :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Lidi s S23 Ultra: jaky mate obal? Shanim nejaky kvlitni s magsafe, ale nemuzu nic najit jen klasika s temi nalepenymi kolecky, ja bych uprednostnoval nejaky co ma to kolecko plechove v sobe.
    Netusite, jestli neco takoveho je?
    ty nalepky jsou tak tenke, ze ta vaha telefonu na kdejake nerovnosti na silnici zpusobi to, ze sjede lehce dolu a pak to ztrati eff. a spadne.
    dik

ji ak kdybyste nekdo chtel bez magsafe, mohu darovat, mam jich hodne :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    NAVARA: Pro zlatokopky je všechno kromě iPhone pro mimo rozlišovací schopnosti :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: tak šmrdlej S penem, to z tebe údělá jasně rozeznatelnou alfu ;-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---

měl by být prémiový přístroj k rozeznání na první pohled od ostatních?

Instrukce:
    víkendová hlasovačka

18 hlasy od 18 respondentů
    • 33.3% / 6 hlasů
    • 5.6% / 1 hlas
    • 61.1% / 11 hlasů

NAVARA
    NAVARA --- ---
    TEKKIT: Mne to zas tak nevadí, já to "S" mám kvůli funkcím a ne na balení zlatokopek, a čórkaři si to mohou splést s "A" a jít riskovat někam jinam, zatímco u "S" by to mohli zkusit :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SATAI: v dobách kdy každej má kryt je to trochu absurdní viď?:))

Každopádně ten problém je to druhý. prémiová řada by měla být poznat na první pohled. Jako výstavní kousek, numero uno, best of, formule 1...
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: a proč ne? Problém je, že já nevidím, zda má někdo Àčko, nebo že není poznat, že já mám Sko?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    tahle firemní politika se mi upřímně řečeno moc nelíbí. Že jsou vlajky k nerozeznání od áček. Proč?

Nová „áčka“ vypadají jako Galaxy S23. Samsung vsadil na pastelové barvy a 120Hz displeje – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/nova-acka-vypadaji-jako-galaxy-s23-samsung-vsadil-na-pastelove-barvy-a-120hz-displeje/sc-309-a-1357306
    MISEC
    MISEC --- ---
    SMOKY: Ved to, tiez mam pochybnost v tomto smere.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MISEC: Pochybuju, se to neovlivní optický vlastnosti, to bych rozhodně nedělal
    MISEC
    MISEC --- ---
    DRAGON: Aky obal mas a ako si s nim spokojny?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MISEC: poridil sem si kvuli tomu obal, ktery je schovava, nechci davat na snimac dalsi optickej clen.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Pouzivate na S23 ultra ochranne sklicka na fotaky, ked tak ake odporucate, nejake skusenosti ci si nevadia s puzdrom? Mam uag pathfinder a zda sa mi ze tam je to celkom natesno okolo fotakov.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: ach jo. vzdycky, kdyz ctu neco podobnyho, tak se desim, co zas za skvělý paskvily to nainstaluje. more hdr more addidas..
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: tak snad se tam najde i nějaká malá úpravička na rozklepání obrazovky :-/
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Velký update pro řadu Galaxy S23 výrazně vylepší fotoaparáty
    https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s23-fotoaparaty-update/?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam