• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    HULIK
    HULIK --- ---
    DRAGON: Já si právě říkal co řešíš, že to vše umí v základu prakticky každý launcher.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    samsung s tim hodne pohnul, One Ui 6.0 je uplne neco jinyho nez to, co sem pouzival cca na Samsung S4, nez sem presel na Apex. Nova launcher netreba, umi to prakticky vsechno co potrebuju :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KIDLI: uz sem to objevil. Dokud sem neodinstaloval Apex launcher, nemel sem v settings menu vubec videt polozku Home Screen.
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    DRAGON: umí 5x6.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Last updated Dec 12, 2023
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Pripadne tusite, jestli umi OneUI rozsirit matrici ikon o vic nez v zakladu? zaklad je 4x4, to je hrozne malo..

NAVARA: nad tim jako prvnim uvazuju. Je porad aktualizovanej? Makaj na tom jo?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Nahradil jsem Apex Nova Launcherem a jsem spokojen.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Cus, mel bych prosbu: po dlouhy dobe mazu do haje Apex Launcher, uz fakt nemuzu z toho, jak to neni aktualizovany, furt to pada, chvilema mi u And 14/OneUi6.0 dela to, ze kliknu na nejakou ikonku na plose a otevre se uplne jina appka atd atd.. takze neda se nic delat, ac to bude bolet, musim se preucit na nejakej novej launcher.

Potreboval bych poradit s vyberem, protoze nic jinyho neznam, ani OneUi samsungu.

potrebuju si moci nastavit nasledujici:
    1) na horni cast prvni obrazovky bych potreboval dat widget In Pocasi - takze to musi umet pracovat s widgetama
    2) rad bych si zmenil pocet ikon na radek horizontalne (5) i vertikalne (6).
    3) rad bych plochu rozdelil do podskupin, treba skupina photo (a pod ni mit appky na foceni), doprava (litacka, uber atd)
    4) rad bych aby to melo spodni pruh, kde si dam nejaky appky (call, sms, settings, totalcmd, chrome) a ty se odtamtud nehnou, at jsem na jakykoliv strance desktopu

jeste bych rad par drobnosti, ale to klidne ozelim, stacilo by mi tohle.

A jeste jeden dotaz: tusite, kde najit na webu nejakej super tutorial na OneUI launcher? Kde (v cestine uplne nejlip) popisujou vsemozny featury samsungackyho launcheru, co tam jde za vychytavky atd. Nerad bych na to musel prichazet sam.

moc dekuju za pripadnou pomoc :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATAN: S23U works for me, dokonce bych řekl že i ten seznam balíků stahuje řádově rychleji, než si pamatuji (ale nemusí to mít nic společného s A14)
    ATAN
    ATAN --- ---
    Nema nekdo problem po aktualizaci na A14 problem s aplikaci Ceske Posty? Porad hlasi chybu pripojeni "na server".
    MA747
    MA747 --- ---
    Jak nainstalovat One UI 6.0 do Galaxy S9, S9+ a Note9? Jde to! – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2024/01/08/jak-nainstalovat-one-ui-6-0/
    MA747
    MA747 --- ---
    Známe evropské ceny Galaxy S24 – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2024/01/02/ceny-galaxy-s24/
    SONIC
    SONIC --- ---
    DRAGON: tak se asi nudej a tyhle seznamy delaj jen tak :)

compatibilitylist.skoda-auto.com
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: zase natvrdo nastavený věci co nepotřebuju:/ Njn
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: nic si z toho nedelej, mne zas sere, jak podelali bluetooth obrazovku/widget :( aby ses dostal do menu blt zarizeni, musis jit pres dalsi obrazovku, driv stacilo podrzet chvili nad blth ikonkou. Nevim proc tyhle "superupravy" delaj. Ja bych vsechny ty updaty zakazala..
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    chvilku dělám s Androidem 14 a trochu mě sere obrazovka sdílení...

mám tam 3 ws kontakty a pod tím quick share (bohužel s tim nepůjde nic dělat), a pak instagram stories (dejme tomu), instagram direct (k hovnu), instagram feed (kam dávám něco jednou za 100 let)...

dá se to nějak upravit???

díky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: tohle by na to nemelo mit vliv. auta i mobily pouzivaji bluetooth standardy, coz ty cipy, ktery v tom jsou, maji splnovat. Tohle bude v necem jinym.

zkusil bych updatovat a nebo factory reset, me to v minulosti pomohlo (v drivejsich modelech)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: hele, mne se tohle delo u S23 Ultra na zacatku taky, pak probehlo par updatu a uz se to nedeje ani jednou. Uprimne, spis bych byl radsi, kdybych mohl vypnout automaticky parovani :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    EXCITE: jaky auto? obvykle maj automobilky seznam pro kazdej model auta s kompatibilnima otestovanejma telefonama..
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Tak to je super, vypadá to,že já mám Černýho Petra :)

Kurwa
    Snad to vyřeším.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam