• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: zase natvrdo nastavený věci co nepotřebuju:/ Njn
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: nic si z toho nedelej, mne zas sere, jak podelali bluetooth obrazovku/widget :( aby ses dostal do menu blt zarizeni, musis jit pres dalsi obrazovku, driv stacilo podrzet chvili nad blth ikonkou. Nevim proc tyhle "superupravy" delaj. Ja bych vsechny ty updaty zakazala..
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    chvilku dělám s Androidem 14 a trochu mě sere obrazovka sdílení...

mám tam 3 ws kontakty a pod tím quick share (bohužel s tim nepůjde nic dělat), a pak instagram stories (dejme tomu), instagram direct (k hovnu), instagram feed (kam dávám něco jednou za 100 let)...

dá se to nějak upravit???

díky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SONIC: tohle by na to nemelo mit vliv. auta i mobily pouzivaji bluetooth standardy, coz ty cipy, ktery v tom jsou, maji splnovat. Tohle bude v necem jinym.

zkusil bych updatovat a nebo factory reset, me to v minulosti pomohlo (v drivejsich modelech)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: hele, mne se tohle delo u S23 Ultra na zacatku taky, pak probehlo par updatu a uz se to nedeje ani jednou. Uprimne, spis bych byl radsi, kdybych mohl vypnout automaticky parovani :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    EXCITE: jaky auto? obvykle maj automobilky seznam pro kazdej model auta s kompatibilnima otestovanejma telefonama..
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Tak to je super, vypadá to,že já mám Černýho Petra :)

Kurwa
    Snad to vyřeším.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    S23U a BT zcela bez problémů, včetně Garmin Fenix. Auto jsem nezkoušel.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    LAUNCHER: no vygoogli si Samsung S23 BT problems a budeš překvapenej .. tedy já byl..
    K tomu auto už bylo připojeno x mobilu ,ale ted jen tahle S23 ho zasekla..dtto k těm Garminum jsem měl předt S10e a taky bez jakýkkoliv komplikací..a tohle?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    EXCITE: Mam S23U jako druhy mobil. Bluetooth na ni pouzivam pro: Samsung Buds2 Pro, Sony WH-1000XM5, TMYP, ebike s Bosch Smart System, JBL Boombox 3. Zadne problemy jsem zatim nezaznamenal. Tuk tuk.

Drive jsem na ruznych mobilech resil ruzne nahodne problemy s pripojenim ruznych Fitbit hodinek (nejen ja, ruzni lide v rodine). Vyresil jsem si to tak, ze jsem Fitbit zahodil a poridil Samsung Watch 5 Pro. Tam jsem problem nezaznamenal bud zadny nebo neustale, zalezi jak se na to divas. K jednomu mobilu v pohode, ale dva mobily to neumi :-) Tim nerikam, ze problem bude na strane Garminu, ale tusim tam slabe misto.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Koupil jsem tu S23 a jsem kurva pěkne nasranej, jak zlobí ten Bluetooth :( Do piče. odpojuje mi hodinky (Garmin) při připjování v autě mi zasekne radio,takže nic nefunguje..
    Zatím to vypadá,že jsem snad vyřešil ty hodinky a ještě musím otestovat to auto,ale nějak tu nasranost musim ventilovat.. zatím nejdrašší přístroj, kterej jsem se kdy koupil a takovýhle problém jsem nikdy neměl. a to jsem měl dlouho a několik přístrojů Blackberry.
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    XMEDA: jsem si ji musel otevrit - je to vona :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: To ti uprimne zavidim.

1) Ozobot nas nechytl vubec, kde primarni problem bude ten, ze tahle "robotika" nebavi ani mne, natoz abych pak namotivoval decka. I mam treba radsi Scratch/Scratch JR nez Lego Boost a musim se do programovani Lega premlouvat.

2) Compy mame bohuzel Windows only a to je utrpeni. Porad se to tech decek na neco pta / updates Windows, update nVidia driveru - coz je oproti Xboxu a Androidu otravilo proste. Ale jak rikam, casem jim to utnu a bude. Pri trose stesti maji pristi rok prijit Snapdragon X Elite s Windows, coz by melo byt always on a snad se to bude nejak rozumne udrzovat aktualni pres noc... jenze zase nevim co hry (u nas mmnt primarne Teardown a Minecraft), coz pro ta decka je ted dulezite proste, ani se nezlobim.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: Moje deti teda (6 + 3) maj ted od leta kazdy svuj pocitac a nintendo odmitaj hrat uz.
    Tablety maj jen na doktory jak pises + obcas si doma nekam zalezou s nima a hrajou naky toca boca games.

Dcerka kazdopadne je uplne hyper motivovana a strasne moc veci se naucila. Ve skole chodi na programovani ozobotu a ma z toho celkem blast.
    Takze doufam, ze ji to vydrzi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: LAUNCHER: Jinak teda abych byl uprimny, tak moji 6yo a 8yo pred pocitaci preferuji sve Xbox Series X. Coz me osobne velmi mrzi, z vice duvodu. S kamaradem jsme uzavreli pakt, ze nejpozdeji ve 4. tride nasim detem ty konzole sebereme bez ptani. Ac jsem zrovna ja jinak myslim velmi demokraticky tatinek. Ted jeste uznavam, ze je pocitac (oproti XSX) trosku slozity, aby si to sami udrzovali, ale pak nazdar bazar.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: Ucis orla letat :-) Oba maji, ale do kapsy se jim nevejde a v tomhle veku ani do batuzku :-) Na cekarnu u logopedicky, cekani v restauraci, do letadla, do auta atp je Ultra nebo tablet se stylusem vynikajici reseni.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: Na to mam pro tip - kup detem pocitac.
    Moje deti od doby co maj kazdy pocitac, tak je tablet moc nebere :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Ono spis z druhe strany - Najdi dneska 6yo decko, ktere si nechce cmarat na tabletu/telefonu. Alespon co v me socialni bubline vidim, at uz to jsou iPady, Xiaomi tablety atd... Ja jako dosplak teda na male uhlopricce telefonu tezko neco nakreslim, nepocitaje "nouzovy zapisnik" nebo ted "je mi zima na ruce, chci stylus", ale ty deti jsou celkove mensi 🙂
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ASACHI: No kamaradovi ted umrel ten vnejsi display u F5 . Prestal reagovat dotyk a zobrazoval nesmysly.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: Been there, done that. 6yo synkovi jsem na zkousku koupil Pixel 7. Na tom neni moc co zkazit ne, vsak stejne jen mobil pro decko? A jeste si pohraji s telefonem, ktery jsem dlouho nevidel a nachytrim se ohledne unikatnich features pro Pixely. Presne jak pises, cisty Android. Dlouha podpora se tez hodi, nebudu muset tak casto stridat telefony decek.

V praxi ouha - Vedel jsem ze to nema stylus, ale neuvedomil jsem si, ze pro meho kresliciho synka je to vlastne bez stylusu hrozne na houby. Timto se mu tu omlouvam, ze jsem mu proste nevzal bazarovou S22 Ultra nebo tak neco.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam