LEDOFREDO: Je to hodně podobný telefon, bez pouzdra teda vypadá víc prémiově, to dělají ty hranatější rohy a kovový rámeček. V pouzdru Spigen Liquid Air vypadá skoro stejně, jen ve výřezech na objektivy je tam okolo taky trochu kovu a tlačítka jsou napravo rozmístěna trochu jinak. S24 je rychlejší, ale až takový znatelný rozdíl to oproti S22 není. Baterie je rozhodně znát že je větší, u S22 bych tohle dobou byl tak na 40%, u S24 jsem na 65% (zatím to jede v tom režimu, že se ten telefon stále učí ohledně spotřeby). Foťák je podobný, ale přijde mi lepší, dělá ostřejší snímky a líp zvládá horší světelné podmínky. Displej je lepší, příjemnější na oči. S AI funkcemi jsem si zatím hrál jen trochu, ale je to celkem hezký jak stačí přidržet home tlačítko a pak jen zakroužkovat co se má vyhledat. Budu si muset ještě nastudovat co dalšího to umí. Za mě asi vede hlavně ta lepší baterie a foťák, jinak ten telefon není zas tak moc jiný (když pominu AI, samozřejmě). Každopádně jsem s S24 spokojený.