• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: Duvody u Tebe pls? Tez Ti umiral kloub, nebo jinak?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak jsem po dvou letech presel zpatky z foldu na placku, ale sakra musim rict ze jsem odvyk jaka to je krava. Ten slozeny fold padl luxusne do ruky.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Pokus o makro na režim jídlo - s24u

CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LAUNCHER: Dopadl jsem úplně stejně. Našel jsem návod, jak to vyčistit a šmrdlal jsem to tak dlouho, až jsem ten display rozlomil. Takže jsem skončil taky u 24ultra a prach v kloubu je jediný důvod proč jsem do foldu nešel znovu. Ovšem ten přechod na normální telefon byl hodně bolestivý 😂
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: A mrzi me to moc, jsem na S24U a zvlast po X mesicich s Foldy clovek bolestive vnima, ze s S24U nejde jako na Foldu napr. rict kolegum, at mi nasdili obrazovku z PC a odnavigovat je (to jsem s Foldem zvladl uprostred Albertu).
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Další Fold už jedině pokud bude "dust protection". Vždycky mi po půl roce umře ten kloub na prach uvnitř. Resp neumí pak ležet rovně / otevřít do stejného úhlu jako nový.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    HERR_FLICK: Jestli jsou ty rumors pravdive, tak doufam, ze Samsung bude mit nejaky killer trade in deals. Nedovedu si jinak moc predstavit pro kohokoliv kdo ma Fold 4/5 duvod k upgrade jiny, nez zaruka.
    Ja osobne po zkusenostech menim Fold kazdej rok (meho uzivani to vice jak 1 rok neda).

Zacinam doufat, ze Xiaomi Mi Mix 4 bude prodavany i v EU >.>
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    Z fold 6
    Tělo pokrok dobrej. Hlavně symetrickej přední displej s menšíma okrajema a nižší váha 239g
    Zatím teda není pořádný foto rozloženýho displeje - jaká bude vkleslina uprostřed
    Nedokázal sem vyčíst. Jestli půjde s-pen nově použít i na malej displej. Předpokládám, že tohle zas bude chybět/
    세계최초..직접 보여드림. 갤럭시Z폴드6 미리 보고 가세요. 목업 직접 공수해왔습니다
    https://youtu.be/ugZj76xXOvQ?si=sjAMtvUgRWT2DUGs

Specs už ne tolik, nabíjení zůstane u 25W mizérie
    Jako že baterie je malá je věc jedna, ale aspoň by to mohlo dohnat nabíjení, rozloženej displej slušně žere baterku
    Hlavně ale foťáky stejný jako zfold5 a 4 mi přijde jako tragédie u telefonu, co zas podraží a s 1TB bude stát klidně pade
    Complete Samsung Galaxy Z Fold6 spec sheet leaks - GSMArena.com news
    https://www.gsmarena.com/complete_samsung_galaxy_z_fold6_spec_sheet_leaks-news-63293.php
    Představení by mělo bejt 10.7.

CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Tak mám postřeh k podsvícení na sluníčku. Není to úplně pravidlo, ale pokud vyjdu na sluníčko se zapnutým displayem z domu, kde je není nutný vysoký jas, funguje to jak má a display pěkně září. Ale pokud jsem venku, na telefon svítí sluníčko a já ho zapnu, tak se ten jas nedostane za tu horní hranici a není na tom pořádně vidět. Přitom podle lišty podsvícení je to na maximum, ale reálně to tak nesvítí.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    CHOTOUCHOVAK: hm, no tak nic moc dalšího mě nenapadá, třeba se to s nějakou další aktualizací umoudří...
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    NEVILL: Tohle všechno mám vypnuté. Ale ta funkce extra tlumený je dobrá, to používám hodně před spaním.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    CHOTOUCHOVAK: To se koukni jestli ti to třeba nedělá v nastavení funkce "pohodlí pro oči", což je tam myslím jako default taky adaptivní a prý by to mělo lehce měnit odstíny barev podle světla, byť jsem si zatím nevšimnul jak. Pak je tam taky jedno nastavení pod sekcí "Usnadnění", jmenuje se to "zlepšení zraku" a je tam možnost "extra ztlumený", což drží ten displej na tmavší úrovni (ne zas o tolik tmavší, ale trochu jo). Třeba to může dělat jedna tady z těch dvou funkcí. Na normální S24 se mi teda nezdá že by mě nějak zlobil adaptivní jas, na ten displej vždycky vidím i na slunci dobře, aspoň co si tak vzpomínám. Zkusím tomu věnovat větší pozornost.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Docela mě teď jak se udělalo hezky irituje podsvícení displaye. Konkrétně s24 ultra. Někdy to na sluníčku září nádherně a někdy na to není vidět. Vůbec si nedokážu spojit, co by na to mohlo mít vliv. Adaptivní jas zkouším zapnout / vypnout, režimy úspory baterie povypínané a stejne si to dělá co chce. V místnosti adaptivní jas funguje celkem slušně, problém je jen na přímém slunci. Zaznamenal jste to někdo také?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Samsung dodava budget na marketing a nektere obchody proste neresi tu samou strategii.

Kdyz se podivas na mp.cz, tak casto najdes vykupky s cashback a darky co to zlevni na tu nizkou hodnotu. Ale pak zjistis ze Samsung proplaci MP.cz billboardy na magistrale :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SATAI: To je fakt, pro tátu jsem nedávno kupoval k narozeninám Z5 flip a s výkupem za S10 a slevovými body co jsem měl, to včetně pouzdra vyšlo na něco lehce přes 18K.
    SATAI
    SATAI --- ---
    CHEATER: šedej dovoz.

A u české distribuce stejně nikdo neplatí tabulkové ceny, pořád nějaké cashbacky, výkupy, něco zdarma.
    CHEATER
    CHEATER --- ---
    Diky za rychly odpovedi. A mate tucha, jak je mozny, ze to maj o tolik levnejsi?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CHEATER: Právě na mobily.eu jsem řešil i reklamaci a byla lepší než u ofic Samsung.cz (nic moc) ale horší než u Alzy (skvělé - ale jsem tam bronze, nevím jak pro obyč a neřeším). Dost lidí kolem mě tam také nakupuje a chválí.
    ADAM
    ADAM --- ---
    CHEATER: Jasne, že je to safe.
    CHEATER
    CHEATER --- ---
    Zdravim, nevim jestli tohle je spravny auditko, als nevim kde jinde se zeptat. Premyslim nad svym prvnim drazsim telefonem (nikdy jsem za telefon nedal vic nez 5 tisic) a hodne se mi zalibil s24 ultra. Jen me udivuje deseti tisicovy rozdil mezi autorizovanymi prodejci a eshopy jako mobily.eu. Jak je mozny, ze to maji o tolik levnejsi? A je to safe to u nich koupit? Diky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Mate nejake srovnani na sirku a praci palcem s S21 a S23? S10e me pomalu odchazi a zkusil jsem iPhone mini a jde dal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam