• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: HULIK: SATAI: Jinak hosi dekuji za feedback a omlouvam se za ten ton kterym to pisu, ze to nemuzete vy, za to moje muze frustrace z WearOS.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HULIK: Jak pls pustit tohle na tech pitomejch WearOS hodinkach? Ptam se, treba to fakt nejak jde. Ne pls z web prohlizece, to je peklo to naklikat.

Namatkou - uplne mi staci z toho jen audio do sluchatek. Jestli k tomu pobezi video na displayi nebo nepobezi pro me nevadi, tak i tak.

Foreigners Try Weird German Snacks
    https://www.youtube.com/watch?v=36Sn44fCmKg

UK Elections: Starting Over || Peter Zeihan
    https://www.youtube.com/watch?v=-e2R6XBHuQQ
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: asi objednám Ultras. Mám 4classic a vadí mi relativně mizerná přesnost měření a malá výdrž, obojí by Ultra měla dost zlepšit. Ještě okoukám Garminy, ale tipnu si, že prostě vyhraje LTE, ať nemusím běhat v noci s 4Classic + Garmin, kdybych si musel volat o pomoc.
    HULIK
    HULIK --- ---
    LAUNCHER: Ahoj, já mám Watch4.
    Podcasty nepoužívám takže nevím, ale co se týče hudby tak používám youtube music a ty apku mají, pokud ti jde jen o zvuk. Co jsem tak rychle našel na netu tak by podcasty v YT music měli fungovat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: Viz treti radka meho postu, potrebuji jen a pouze hodinky co umi nouzove telefonovat. Jestli dobre chapu, tak ty VENU nemaji verzi s telefonem.

Jinak obrovskej souhlas, laggy mess jak pises, pro moje ucely extremne neprakticky kulatej display, zadna appka protoze neni zpusob jak kvuli malinkymu (chapu, hodinky) a zaroven kulatymu display (proc, proc, proc?) jak na to udelat pricetny GUI, nebo jak do spodni casti dostat pricetne nouzove mini klavesnici.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: Ja mam predchozi generaci.
    Pro verzi beru jako vtip a nechapu kdo si to koupi. Neexistuje tam jedina pridana hodnota vuci "normalni" verzi. Teda .. krome baterky, ale pokud behas dele jak 5 hodin, tak nebehas s androidem, ale Garminem.

Overall je nova generace to stejny co stara, uplne stejne jako Fold 5 vs Fold 6.
    Ja osobne si nove Samsung hodinky / jakekoliv jine hodinky s Android wear uz nekoupim.
    Rikam to jako clovek, ktery nosi Android wear od prvniho dne existence Android wear. Ten system se realne nezmenil za tech X let a uz me to nebavi ten laggy mess podporovat dal.

TL; DR kup si Garmin VENU
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ted mam Watch 5 Pro a touzim po upgrade. Moje dosavadni zkusenost je takova, ze ac pro me ucely W5Pro asi nej hodinky, tak jsou objektivne hrozive nedodelane, maloco funguje oproti nejlevnejsimu telefonu.

Napr. protoze to treba nema ani blbkou appku na YT, tak neni jak na tom pri behani do sluchatek pustit oblibene podcasty a videa co mam rad na YT. Vtipny je, ze YT patri Google, WearOS patri Google... ale WearOS neumi a Apple Watch umi. Nejvic mi vadi ten kulatej display, vsechno se mi na tom hrozne spatne dela.

Ale chci mit druhy backup "telefon", uz jen protoze bez telefonu se mi spatne odemyka dum, auto. Nebo na to behani (bez telefonu).

Protoze chci co nejvetsi display, tak me prekvapilo, ze ty vetsi ne-Ultra maji stejnou uhlopricku jako Ultra. Strasne me mrzi, ze alespon ta Ultra nema ctvercovy display, ale IMHO nejspis neni ready GUI u Wear OS.

Pls nazory/rady ohledne prichazejicich Watch7 vs Watch7 Ultra? Co pripadne vnimate jako mensi zlo? Jestli tu teda vubec nekdo dalsi WearOS pouziva...

https://www.alza.cz/sport/samsung-galaxy-watch7-44mm-zelene-d12403988.htm

https://www.alza.cz/sport/samsung-galaxy-watch-ultra-stribrny-titan-d12403987.htm

DWAY
    DWAY --- ---
    vyuzijiu pojistky domacnosti a necham to opravit, ale muze jim to trvat tak sem si rikal, ze je idealni cas poridit novy a tento odlozit jako nahradni. Pripadne prodat, ale kryt je dost podreny.
    DWAY
    DWAY --- ---
    LAUNCHER: spadl mi na kachlicky a krapl sem si sklo co kryje cocky. A zjistil sem ze ten fold tolik nevyuzivam. 95% casu jsem to mel slozene. Kloub trosku skripal ale zatim drzi.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: Duvody u Tebe pls? Tez Ti umiral kloub, nebo jinak?
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak jsem po dvou letech presel zpatky z foldu na placku, ale sakra musim rict ze jsem odvyk jaka to je krava. Ten slozeny fold padl luxusne do ruky.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Pokus o makro na režim jídlo - s24u

CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LAUNCHER: Dopadl jsem úplně stejně. Našel jsem návod, jak to vyčistit a šmrdlal jsem to tak dlouho, až jsem ten display rozlomil. Takže jsem skončil taky u 24ultra a prach v kloubu je jediný důvod proč jsem do foldu nešel znovu. Ovšem ten přechod na normální telefon byl hodně bolestivý 😂
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: A mrzi me to moc, jsem na S24U a zvlast po X mesicich s Foldy clovek bolestive vnima, ze s S24U nejde jako na Foldu napr. rict kolegum, at mi nasdili obrazovku z PC a odnavigovat je (to jsem s Foldem zvladl uprostred Albertu).
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Další Fold už jedině pokud bude "dust protection". Vždycky mi po půl roce umře ten kloub na prach uvnitř. Resp neumí pak ležet rovně / otevřít do stejného úhlu jako nový.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    HERR_FLICK: Jestli jsou ty rumors pravdive, tak doufam, ze Samsung bude mit nejaky killer trade in deals. Nedovedu si jinak moc predstavit pro kohokoliv kdo ma Fold 4/5 duvod k upgrade jiny, nez zaruka.
    Ja osobne po zkusenostech menim Fold kazdej rok (meho uzivani to vice jak 1 rok neda).

Zacinam doufat, ze Xiaomi Mi Mix 4 bude prodavany i v EU >.>
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    Z fold 6
    Tělo pokrok dobrej. Hlavně symetrickej přední displej s menšíma okrajema a nižší váha 239g
    Zatím teda není pořádný foto rozloženýho displeje - jaká bude vkleslina uprostřed
    Nedokázal sem vyčíst. Jestli půjde s-pen nově použít i na malej displej. Předpokládám, že tohle zas bude chybět/
    세계최초..직접 보여드림. 갤럭시Z폴드6 미리 보고 가세요. 목업 직접 공수해왔습니다
    https://youtu.be/ugZj76xXOvQ?si=sjAMtvUgRWT2DUGs

Specs už ne tolik, nabíjení zůstane u 25W mizérie
    Jako že baterie je malá je věc jedna, ale aspoň by to mohlo dohnat nabíjení, rozloženej displej slušně žere baterku
    Hlavně ale foťáky stejný jako zfold5 a 4 mi přijde jako tragédie u telefonu, co zas podraží a s 1TB bude stát klidně pade
    Complete Samsung Galaxy Z Fold6 spec sheet leaks - GSMArena.com news
    https://www.gsmarena.com/complete_samsung_galaxy_z_fold6_spec_sheet_leaks-news-63293.php
    Představení by mělo bejt 10.7.

CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Tak mám postřeh k podsvícení na sluníčku. Není to úplně pravidlo, ale pokud vyjdu na sluníčko se zapnutým displayem z domu, kde je není nutný vysoký jas, funguje to jak má a display pěkně září. Ale pokud jsem venku, na telefon svítí sluníčko a já ho zapnu, tak se ten jas nedostane za tu horní hranici a není na tom pořádně vidět. Přitom podle lišty podsvícení je to na maximum, ale reálně to tak nesvítí.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    CHOTOUCHOVAK: hm, no tak nic moc dalšího mě nenapadá, třeba se to s nějakou další aktualizací umoudří...
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    NEVILL: Tohle všechno mám vypnuté. Ale ta funkce extra tlumený je dobrá, to používám hodně před spaním.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam