LAUNCHER: Poustel jsem si dneska ty ruzne first look / preview / first 48hrs, ohledne Samsung Watch Ultra. Nedozvedel jsem se bohuzel nic. Mozna jsem malo hledal.
No, ehm... tesim se, az se to casem od tehle generickych youtubers dostane do ruky i lidem, kteri jsou bud technictejsi a nebo delaji do outdoor, idealne nekdo kdo umi oboje. Ja se nezlobim, chapu ze je to potreba a ze to asi pro prodeje funguje, ale me by spise zajimalo:
* Jak je na tom repro? Lepsi nez byvalo? (mohlo by byt, soude podle velke diry pro repro a podle tvrzeni ze to umi 85dB "sirenu")
* Co mic array pri hovorech bez BT?
* Jak je na tom vydrz pro lidi, co zatouzi po "detox" bez telefonu? Vydrzi hodinky 16h intenzivnejsiho pouzivani?
* Kdyz 10 ATM, ma to nejakou app pro potapece nebo je nekde takova app? Mohl by to pls zkuseny potapec vyzkouset?
* Jak display? Jak spotreba displaye na slunicku?
* Jak behaji narocnejsi WearOS apps, zejmena v LTE rezimu a s multitaskingem? Namatkou: Bezi mi hudba, spustim GPS Navigation s offline mapou, jak rychle je prekreslovani pri scrollingu mapou? Video, kde vedle sebe pro totez uvidim GW6 a GWU?
* Jak je na tom side-loading s vyrazne rychlejsim SoC a o fous vetsim a lepsim displeyem? Apps, ktere na na starsich moc nesly a dneska jdou?