• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: jinak IMO na mp srazíš cenu proti alze ještě o 1500 níž díky té "recenzi"
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: MP udával 19, když jsem poslal předobjednávku, napsali ETA 15. Ale věř tomu...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Na Alza udavaji GWU ~ ETA na 19. cervence. Kdyby to nekde slo rychleji, dejte pls vedet. Jsem zvedavy jak male decko a ideal by pro me bylo pred pristim vikendem (takze treba 19 rano v Alzaboxu super, ale az v SO horsi).
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: už teď jsem opruzenej, že budu běhat se dvěma hodinkama (LTE Galaxy 4 classic kvůli možnosti si zavolat) ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Ja jsem btw nejmene hodinu cisteho casu resil jestli GWU nebo GW7 44mm LTE. Presne ty volby, co nerad delam a ktere ani neumim delat.

Skoda, ze jsem se lepe neucil - bych objednal oboje a pak by se videlo treba po tydnu testovani.

GL s tim Garminem, dej pak pls vedet, jak jsi spoko.
    SATAI
    SATAI --- ---
    A vyměknul jsem podruhé a objednal Forerunnery... Jak ženská před plesem. 🙈
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Poustel jsem si dneska ty ruzne first look / preview / first 48hrs, ohledne Samsung Watch Ultra. Nedozvedel jsem se bohuzel nic. Mozna jsem malo hledal.

No, ehm... tesim se, az se to casem od tehle generickych youtubers dostane do ruky i lidem, kteri jsou bud technictejsi a nebo delaji do outdoor, idealne nekdo kdo umi oboje. Ja se nezlobim, chapu ze je to potreba a ze to asi pro prodeje funguje, ale me by spise zajimalo:

* Jak je na tom repro? Lepsi nez byvalo? (mohlo by byt, soude podle velke diry pro repro a podle tvrzeni ze to umi 85dB "sirenu")
    * Co mic array pri hovorech bez BT?
    * Jak je na tom vydrz pro lidi, co zatouzi po "detox" bez telefonu? Vydrzi hodinky 16h intenzivnejsiho pouzivani?
    * Kdyz 10 ATM, ma to nejakou app pro potapece nebo je nekde takova app? Mohl by to pls zkuseny potapec vyzkouset?
    * Jak display? Jak spotreba displaye na slunicku?
    * Jak behaji narocnejsi WearOS apps, zejmena v LTE rezimu a s multitaskingem? Namatkou: Bezi mi hudba, spustim GPS Navigation s offline mapou, jak rychle je prekreslovani pri scrollingu mapou? Video, kde vedle sebe pro totez uvidim GW6 a GWU?
    * Jak je na tom side-loading s vyrazne rychlejsim SoC a o fous vetsim a lepsim displeyem? Apps, ktere na na starsich moc nesly a dneska jdou?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Máte pls někdo do CZ objednaný Samsung Galaxy Ring nebo jeho sizing kit? Odkud? Díky.

Galaxy Ring: How to find your size with Sizing Kit | Samsung
    https://youtu.be/5Mja4EXJWOo?si=_dY5DDd6pfOp6dvV
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: a teda musím říct, že saje, že není možnost koupit libovolný pásek k hodinkám
    SATAI
    SATAI --- ---
    ASACHI: jinak pořád funguje luneta, jen je kapacitní ;-(
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: ty default pásky jsou strašné, počítám, že vyměním, až trochu vzroste nabídka pro ten nový úchyt
    SATAI
    SATAI --- ---
    ASACHI: tlačítko, psal wired nebo verge
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: Ja se to prave nikde nejsem schopny docist poradne ...
    Jediny co jsem zjistil je, ze to nema rotating bezel, coz beru jako totalni ultra fail, kdyz to predchozi generace mela ... a teda zrovna u sportovnich hodinek to beru jako super vec (pouzivam to dost v bazenu)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ASACHI: V ruce jsem to nemel, ale co vim je to jen tlacitko. I podle obrazku na crown nejsou zoubky a je hodne zapustena.

Pic nize nejsou moje, zapomnel jsem to napsat, omlouvam se...
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: Maj ty ultra rotating crown?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Hezky pekne pane! Tuhle odvahu cenim :-)

Ja vzal tyhle na hornim pic vpravo, naramek ale budu menit za cerny: LAUNCHER.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Tak jsem vyměknul a objednal bílé :-/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER:

Vím, ale na emergency ji nepotřebuju, afaik.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: ☺️☺️

Joking aside, myslím že bys měl velký problém rozchodit nejméně u O2 tu hodinkovou eSIM pro 2 různé hodinky, natož je držet najednou zapnuté a připojené k BTS.
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: čistě racionálně mít raději dvoje levnější hodinky s LTE? Tipnu si, že pravděpodobnost zkázy dvou hliníkových je menší než u zkázy jedněch titanových ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Nic proti gustu, YMMV
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam