GWU, prvni dojmy:
* Vyrazne sviznejsi, ale urcite ne svizne. Tohle je ale poprve, co me pomalost WearOS neurazi.
* Pro me ucely vyborne ty nove "Ultra" watch faces. Pouzivam "Ultra Info Board", coz je paradni update starsiho "Info Board".
* Hodinky mi na ruce sedi lepe nez Watch5 Pro. To je dano tim, ze uz nemaji lugs pro bezny reminek, ale maji svuj integrovany system. Tohle mi velmi vyhovuje, nehlede na neprijemnosti s tim spojene (nova rada reminku, nebude sedet na kazde nabijecce viz vyse).
* Nazivo se mi libi mnohem vice nez na fotkach. Jak hodinky, tak default reminek. YMMV.
* Default reminek velmi prijemny, dobre drzi ale netaha. Nevim jestli bodu pouzivat jen tenhle, ale urcite si ho necham.
* Nenasel jsem tam Google Assistant, je defaultni Bixby. Navody jak ho pridat nefunguji. Mozna to proste bude tim, ze ty hodinky pouzivam drive, nez se ceka (globalni prodej by mel zacit myslim az 20).
* Prostym polozenim na takovou tu beznou dvojtou Samsung QI nabijecku to s defaultnim reminkem nenabijete. Reminek drzi ty hodinky cca 1 cm nad nabijeckou. Pokud by to byla potreba takhle nouzove nabit, sundat reminek. U hodinek je drobna berzdrat nabijecka.
Celkove mnohem lepsi, nez jsem cekal. Zatim velka spokojenost.