• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: nesnaž se mne rozplakat, zrovna nastavuju ty Garminy ;-)

LAUNCHER: Bixby tlačítko pak jde přenastavit?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Výborně, přišel update na Google Assistant...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GWU, prvni dojmy:

* Vyrazne sviznejsi, ale urcite ne svizne. Tohle je ale poprve, co me pomalost WearOS neurazi.

* Pro me ucely vyborne ty nove "Ultra" watch faces. Pouzivam "Ultra Info Board", coz je paradni update starsiho "Info Board".

* Hodinky mi na ruce sedi lepe nez Watch5 Pro. To je dano tim, ze uz nemaji lugs pro bezny reminek, ale maji svuj integrovany system. Tohle mi velmi vyhovuje, nehlede na neprijemnosti s tim spojene (nova rada reminku, nebude sedet na kazde nabijecce viz vyse).

* Nazivo se mi libi mnohem vice nez na fotkach. Jak hodinky, tak default reminek. YMMV.

* Default reminek velmi prijemny, dobre drzi ale netaha. Nevim jestli bodu pouzivat jen tenhle, ale urcite si ho necham.

* Nenasel jsem tam Google Assistant, je defaultni Bixby. Navody jak ho pridat nefunguji. Mozna to proste bude tim, ze ty hodinky pouzivam drive, nez se ceka (globalni prodej by mel zacit myslim az 20).

* Prostym polozenim na takovou tu beznou dvojtou Samsung QI nabijecku to s defaultnim reminkem nenabijete. Reminek drzi ty hodinky cca 1 cm nad nabijeckou. Pokud by to byla potreba takhle nouzove nabit, sundat reminek. U hodinek je drobna berzdrat nabijecka.

Celkove mnohem lepsi, nez jsem cekal. Zatim velka spokojenost.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    O2 CZ stale nefunguje odebrani planu na starych hodinkach 🙄. S O2 helpline vyreseno stejne jako posledne, zrusi mi na den hodinkovy eSIM plan a zitra dopoledne mi ho znovu pridaji. Nastesti to dneska nepotrebuji, tak o nic nejde.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Aha, dekuji.
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: IMO od 12
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Good point ale s tim ISIC, zkusim to vyhledove zaridit detem. Jestli dobre koukam, nejak to jde i pod 15 let (nejstarsimu je 9).
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: chvíli jsem laškoval ještě s 10% dolů a rovnou koupit i S9 tab. Ale nakonec to celé dopadlo jinak.

Pokud máš v rodině studenta, máš ještě šanci na 12% dolů na ISIC, ale to snad umí i Alza
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Hele ja jsem s Alzou spoko, nestoji mi to za to. Ty hodinky cekaji v Alzaboxu, v 9hod bude CZ zacatek prodeje a pak bych mel dostat PIN.

Ale nicmene dekuji za snahu mi usetrit, cenim, bez ironie. Chapu, ze vetsina by to rada vyuzila. I ja bych to mel vyuzit, kdybych byl pricetnejsi...
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER:

17.5 - 3.5 výkup bonus - 1k výkup (pokud nechceš, tak tam dej za 0 cokoli, co jde spustit, třebas starou Nokii) - 1.5k "recenze"
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Na MP mi to hlasi 17490, na Alze to same. U nekterych polozek je ten Silver velmi prijemny, tady to asi nic nedela.

Mohl jsem vyuzit buyback na Watch5 Pro, ale stejne jako ty je poslu rodinou, nebo prodam, podle zajmu... uz jen kvuli tomu, ze nevim presne kolik ale ta nabidka byla jen za par penez.
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: ze zvědavosti na kolik se pak dostaneš? Mně to vycházelo na 11k (s tradeinem 4 classic "za 1k")
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Na Alze mám Silver ceník...
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: jinak IMO na mp srazíš cenu proti alze ještě o 1500 níž díky té "recenzi"
    SATAI
    SATAI --- ---
    ONLY_Q: nečekám ;-)

Kdyby za pár měsíců vyšly Garminy s LTE (a to fungovalo v CZ), tak prostě popřehazujeme hodinky v rodině. Už teď předem tuším, kdo mi je bude závidět ;-)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    SATAI: Vydrž do podzimu.. a počkej na nové Garmin... měl jsem GW3, zkusil 6ky- pak jsem okusil Garmin Fenix5 časem vyměnil za Fenix 7x a rozhodně nelituji..
    Fenix 8 prý, ale to se jen povídá maj mít LTE a nabíjení bezdrát..
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: MP udával 19, když jsem poslal předobjednávku, napsali ETA 15. Ale věř tomu...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Na Alza udavaji GWU ~ ETA na 19. cervence. Kdyby to nekde slo rychleji, dejte pls vedet. Jsem zvedavy jak male decko a ideal by pro me bylo pred pristim vikendem (takze treba 19 rano v Alzaboxu super, ale az v SO horsi).
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: už teď jsem opruzenej, že budu běhat se dvěma hodinkama (LTE Galaxy 4 classic kvůli možnosti si zavolat) ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Ja jsem btw nejmene hodinu cisteho casu resil jestli GWU nebo GW7 44mm LTE. Presne ty volby, co nerad delam a ktere ani neumim delat.

Skoda, ze jsem se lepe neucil - bych objednal oboje a pak by se videlo treba po tydnu testovani.

GL s tim Garminem, dej pak pls vedet, jak jsi spoko.
    SATAI
    SATAI --- ---
    A vyměknul jsem podruhé a objednal Forerunnery... Jak ženská před plesem. 🙈
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam