• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    SATAI
    SATAI --- ---
    SMOKY: ty 4-5 dnů tak cca odpovídá mému pozorování, takže nakonec dobít s rezervou dvakrát týdně
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SATAI: k cemu to je dobry ? to ani nevim, ze jde nastavit.
    SATAI
    SATAI --- ---
    SMOKY: GPS on nonstop, vyšší přesnost aktivita
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SATAI: aod ja oledu je zrout, ale fenixy imo daji aspon tejden s AOD , moje Venu 3 tak 4 dny . Co myslis GPS on ? To bezi jenom kdyz mas nakou aktivity, ktera vyzaduje GPS.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: always on? GPS a spol on?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: pul tydne? to nechapu, ja je pouzivam normalne naplno, obcas gps, full time notifikace (volani mam vypnuty), kalendar, krokomer, proste porad. A vcera sem je nabijel na 27%, naposledy nabijeny pred cyklodovolenou predminula streda.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: mně teda ty Garminy daly tak půl týdne. Ale většina věcí zapnutá, kdybych je nechal vypnuté a v šuplíku, bylo by to lepší.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: skoda ze jsou ty ultry tak hnusny a vydrzi jako klasicky smartwatche vyrobce mobilu oproti mym Garminum to proste nema konkurenci (17dni)
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER:

Tak nic, co bychom nevěděli dřív, je to spíš zjištění o mně, že jsem víc geek než běžec. Je strašně cítit, že Ultra je telefon ořezávaný na minimum, Forerunnery sport tester s nalepenými funkcemi kolem. A nějak to Garminí UI nesnesu, i když (většinou) chápu, proč kde co mají.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Jsem zvědavý co řekneš a na srovnání s Garmin. Mám rád GWU, ale neodvážil bych se je doporučit komukoliv dalsimu ☺️
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Zkoušel jsem ty Buds3 Pro dnes ráno na cestě do kanclu. Ve vlaku dobrý, mohl jsem si poslouchat audioknihu. V metru B jsem si tam raději dal muziku a zpočátku mi to nepřišlo úplně přesvědčivě, ale ono se to po chvilce zlepšilo. Ono se to postupně začne adaptovat dle okolního hluku, to samé když si člověk zapne hear through. První dojmy vcelku pozitivní.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Jsem fakt marnej...

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Vlastne me napada, ze u TWS sluchatek uz vubec neresim kvalitu audia. Protoze pro me usi to uz vsechno zni uzasne (YMMV). Spis cenim komfort, kvalitu mikrofonu, male rozmery krabicky, seal, ANC.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LAUNCHER: Vyzkouším a poreferuju. Zatím jsem o nich někde četl, že prý mají o něco horší ANC než Buds2 Pro, ale to bych tedy neřekl. Porovnával jsem si to v místnosti s puštěnou mobilní klimatizací co dělá hluk přes 60 decibelů. Buds2 Pro slyším pořád trochu ten hukot, u Buds3 Pro jen o dost slabší syčení. Spíš jsem ale zvědavý jak to zvládne ANC v metru.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NEVILL: Jsem zvědavý na recenze. Používám Buds 2 Pro a potřeboval bych lepší kvalitu mics pro hovory.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    https://mobilizujeme.cz/clanky/galaxy-buds-pro-3-nejsou-dostatecne-kvalitni-samsung-je-zakaznikum-zatim-neproda

Ehm, tak mně je poslali už začátkem minulého týdne, to jsem teda zvědavej. Já myslím že tam je hlavně problém že to má jiný styl uchycení, se to prostě trochu silou vycvakne a zase nacvakne zpátky, pokud to někdo přetahuje přes tu koncovku jako u starších verzí Buds, tak si dovedu představit že se to přetrhne. No, uvidíme...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Změna pořádků. Samsung začne používat nepopulární procesor - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/mobil/telefony/samsung-smartphone-tablet-procesor-mediatek.A240701_041608_telefony_ada
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: * sensor array
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Na garminy jsem koukal a neni to s nima tak uzasny - ale uvidim jeste jak SW az vyzkousim.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Me se libi ze hlavne nestrili moc pod osu. Tam jde o zdravi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam