LAUNCHER: jaks psal asi ty (?), tak recenze zatim hodne ambivalent, jsem zvedav na osobni zkusenost :)
jinac krapet zavist orange bandu - sem pokukoval, ale neprosla odvaha s tim bezne chodit pracovne (a prendavani reminku nesnasim :))
presel sem z w5pro - sedivej zas do sedivyho - sem v patek shanel do prace klavesnici (nahoda?), skocil na alzu a uz tam na me cekal vykup bonus sliby kecy - no a jak sem jel na vikend do lesa a meli skladem, tak to bylo rychly (marketaci me miluji)
"klouzu po povrchu" impres
v ramci aktivit jsem primarne vandrak / chodic - tudiz vetsina subj. informaci k tomu
- byl sem zvyklej na ten rychloupinak, ale celkove stopro pohodlnejsi i na mej rachetik ruce, band mekci prijemnejsi, kov tolik nedrhne - mě, od-pot.. (minus - pomalejsi proste)
- to akcni hw tlacitko - mam tam torch-light a treba pri hledani celovky skvely (intenzita svetla swipem uz byla predtim?)
- oproti 5w je to fakt "snappy / seamless" (ZATIM)
- ty ofiko watchfaces jsou konecne pouzitelny (na mym 7 modifik. komplikaci vcetne kompasu, barometru, rychl/vetru - tvl hura!)
- na slunku stopro lepsi (ilustr. obr. klame ;))
- otocna luneta (luneta fakt?) mi nechybi - furt tam cejtim to zaneseni bordelem / mechanicka cast potenc. problem
- ve spojeni se S-Health na mobilu imo fakt zas o generaci dal - ty novy senzory delaj svoje veci, predavani info me jako poucenymu laikovi naprosto adekvatni (ten sjednocujici AGE index sem teda myslel, ze nic neukazuje, ale je tam velmi jemne zavlnena primka :D)
Energy index (spanek, vstup/vystup energie) mi furt strhava body, za moc aktivit - thanks, i guess?
- body composition imo furt nepouzitelny (min na muscle / fat mass - tam mi to na lacno rano skace +-2kila sem tam random)
- VO₂ max uplne super - kdyz slapu nejaky trasy s prestavkama na cigarko obcas, tak mi nastavuje pomerne neprijemna zrcadla (pain harold face)
- u chozeni (bylo driv v defaultu? imo not) ferovej log elevace (konecne nedava vysledek v patrovejch autobusech, ale v metrech - wow) a srdecni kadence - opet pro me pecka
- mrzi, ze treba u squashe a co ted koukam i veslingu, tak logy fakt jen heart-rate / celkovy kalorie - mam rad presny statistiky o vsem; u chozeni mam aprox. vypoceny tekutiny treba :D (ale to uz je spis s-health ekosystem rant)
- bez Samsung ekosystemu nesmysl (dela to nekdo?)
- cena mi furt prijde na digitaly, ktery s tebou nezestarnou trochu too much, ale to spis povzdech nad celkovym stavem veci (se s tim smir - jsem)
- az zprovoznim tu konektivitu, tak sem zvedav zda dokazu vyrazit na pul dne ven bez mobilu (chtel bych verit, ale..)
- ta designova "rugedness" se mi proste libi, dobry jsou do prace i do lesa (tvl, to zni jako strasny klise :))