• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pripadne podrzet na Clock appce: info / clock settings /alarm background
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dej si hledat alarm background v settings
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    prosím vás!

Jak se změní barva a styl hodin na domovské obrazovce? Já jsem se tak zacyklil že už na to nepřijdu...Android 14

díky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HULIK: Chápu to správně jako podporu pro LTE u Samsung hodinek u T-M (např stejně jako to má dlouho O2), sepsáno od člověka, který nechápe o čem píše?

Např: "Chytré hodinky s podporou LTE umí vyřizovat hovory, ale málokteré umí sdílení čísla s mobilem" - LOL, vsechny. Ostatně kdo příčetný by chtěl druhe číslo pro hodinky a jakým způsobem by o svém druhém císle nějak informoval okolí? Leda přesměrování a nezapomenout na něj.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tohle by mohlo někoho zajímat:
    T-Mobile umožňuje sdílení čísla s hodinkami Samsung | Svět Androida
    https://www.svetandroida.cz/t-mobile-watch-connect-sdileni-cisla-hodinky/
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    LAUNCHER: rant :)
    dneska zas jedu ven na vikend, vcera sem si jeste do alzaboxu objednaval jednu powerbanku - si me s tim orange bandem navyklal, tak si rikam ok, udelas si jeste radost - tvl voni za nej chtej 19stovek - wtf :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Ring - Šel jsem do toho s tím, že to chci jako hračku, ověření fce atd.

Super je gesto kliknutí, zejména pro me, mám spoustu budíku na různé úkoly. To stejné gesto je na hodinkách, kdo nevyzkousel doporučuji vyzkoušet.

Sledování biometrie netuším, nemám jak to ověřit a ani to tolik neřeším. Pro každou situaci kde to řeším (spánek, sport) mám GWU. Ring mám třeba doma (Home Office), když nechci mít na ruce hodinky a prsten zrovna nevadí.

Co mi přijde u ringu právě jako obrovské minus, je riziko poškrábání věcí, které držíte v ruce. Např miluji auta a do auta se mnou na prstu nesmí, bojím se poškrábání volantu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VAGABUND: Na action tlačítku mam Water lock a jediné co mi vadí že tam není druhé právě na torch jako máš ty ☺️ Jestli torch nebo water lock jsem dost řešil.

Oranžový pásek - Obavy z vizuálu chápu. Dost mě ovlivnila před roky práce u HomeCredit, kdy PK chodil po Gate třeba taky v tričku, kratasech a flip flopech - o tom to není prostě. Kdybych dostal projekt kde by to bylo moc, tak ty pásky přehodím za pár sekund. To není rada pro ostatní, to je jen vysvětlení, každý žijeme jiný život.

K tomu je tam velký důvod pro - Oranžový není náhoda, spoustu různých hodinek ho má. Až vám ty hodinky ve tmě nebo dokonce ve vodě spadnou, mnohem lépe se hledají.

A taky asi důvod proti - Těch "oranžových" je nejvíc. Třeba u auta mi to nevadí, tam se mi až dokonce líbí kupovat typickou barvu pro daný model, člověk má doma toho "ukázkového zástupce". Ale u hodinek mám radši jiný kousek.

U mě to naštěstí řeší to, že kolem mě je minimum lidí s GWU. Vlastně i já jsem tu hodně řešil jestli GW7 nebo GWU. Dneska po zkušenosti s GWU už vím jistě, že pro mě GWU. Bál jsem se jen velikosti a váhy, oboje úplně v klidu.
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    LAUNCHER: jaks psal asi ty (?), tak recenze zatim hodne ambivalent, jsem zvedav na osobni zkusenost :)

jinac krapet zavist orange bandu - sem pokukoval, ale neprosla odvaha s tim bezne chodit pracovne (a prendavani reminku nesnasim :))
    presel sem z w5pro - sedivej zas do sedivyho - sem v patek shanel do prace klavesnici (nahoda?), skocil na alzu a uz tam na me cekal vykup bonus sliby kecy - no a jak sem jel na vikend do lesa a meli skladem, tak to bylo rychly (marketaci me miluji)

"klouzu po povrchu" impres
    v ramci aktivit jsem primarne vandrak / chodic - tudiz vetsina subj. informaci k tomu
    - byl sem zvyklej na ten rychloupinak, ale celkove stopro pohodlnejsi i na mej rachetik ruce, band mekci prijemnejsi, kov tolik nedrhne - mě, od-pot.. (minus - pomalejsi proste)
    - to akcni hw tlacitko - mam tam torch-light a treba pri hledani celovky skvely (intenzita svetla swipem uz byla predtim?)
    - oproti 5w je to fakt "snappy / seamless" (ZATIM)
    - ty ofiko watchfaces jsou konecne pouzitelny (na mym 7 modifik. komplikaci vcetne kompasu, barometru, rychl/vetru - tvl hura!)
    - na slunku stopro lepsi (ilustr. obr. klame ;))
    - otocna luneta (luneta fakt?) mi nechybi - furt tam cejtim to zaneseni bordelem / mechanicka cast potenc. problem
    - ve spojeni se S-Health na mobilu imo fakt zas o generaci dal - ty novy senzory delaj svoje veci, predavani info me jako poucenymu laikovi naprosto adekvatni (ten sjednocujici AGE index sem teda myslel, ze nic neukazuje, ale je tam velmi jemne zavlnena primka :D)
    Energy index (spanek, vstup/vystup energie) mi furt strhava body, za moc aktivit - thanks, i guess?
    - body composition imo furt nepouzitelny (min na muscle / fat mass - tam mi to na lacno rano skace +-2kila sem tam random)
    - VO₂ max uplne super - kdyz slapu nejaky trasy s prestavkama na cigarko obcas, tak mi nastavuje pomerne neprijemna zrcadla (pain harold face)
    - u chozeni (bylo driv v defaultu? imo not) ferovej log elevace (konecne nedava vysledek v patrovejch autobusech, ale v metrech - wow) a srdecni kadence - opet pro me pecka
    - mrzi, ze treba u squashe a co ted koukam i veslingu, tak logy fakt jen heart-rate / celkovy kalorie - mam rad presny statistiky o vsem; u chozeni mam aprox. vypoceny tekutiny treba :D (ale to uz je spis s-health ekosystem rant)
    - bez Samsung ekosystemu nesmysl (dela to nekdo?)
    - cena mi furt prijde na digitaly, ktery s tebou nezestarnou trochu too much, ale to spis povzdech nad celkovym stavem veci (se s tim smir - jsem)
    - az zprovoznim tu konektivitu, tak sem zvedav zda dokazu vyrazit na pul dne ven bez mobilu (chtel bych verit, ale..)
    - ta designova "rugedness" se mi proste libi, dobry jsou do prace i do lesa (tvl, to zni jako strasny klise :))

DRAGON
    DRAGON --- ---
    O2 | Mobilní telefony
    https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/produkt/nabijecka-o2-gan-2x-usb-c-67w-bila

nemate ji pls nekdo nahodou? nebo tusite, jestli bude ok?
    dik
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LAUNCHER: To už je v prodeji?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Ring přišel...

CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Právě jsem zkusil zapnout aktivitu na Health a okamžitě se propsala do Strava. Asi to chtělo čas :-) Takže sice nevím jak, ale už to funguje na přímo. Tak alespoň díky za vyslechnutí mého breku:-D
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    SATAI: Vím, že je víc těhlech aplikací, ale právě, že tam je přímá spolupráce mezi Health a Strava a deptá mě, že to nefunguje. Trochu posun je, že Health vidí aktivitu, kterou jsem na hodinkách pustil ve Stravě. Bohužel aplikace Stravy je na hodinkách bez možnosti nastavení, takže abych si pustil Běh v hale musím hledat někde uprostřed mezi 50 aktivitama, který ani neznám.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SATAI: Presne tak, ale da se to delat oficialne:
    https://support.strava.com/hc/en-us/articles/360049395572-Samsung-Health-and-Strava

Prusvih je ze nejde o hodinky, ale o Samsung Health cloud - takze musi o e appky byt na telefonu.
    SATAI
    SATAI --- ---
    CHOTOUCHOVAK: fitnesssyncer for android na telefon, na kterém máš Samsung Health?
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Tak po několika protrpěných hodinách zkoušení a hledání návodů zkusím štěstí zde. Nedaří se mi synchronizovat GWU (respektive Samsung Health) a Stravu. Našel jsem návody na internetu, ale už nevím co dál. Když zapnu aktivitu na hodinkách (Health), do Stravy se mi nepropíše. Pokud zapnu na hodinkách aktivitu ve Stravě, tak ji tam potom vidím. Nějaké rady, co nastavit, aby to fungovalo z Health do stravy? Už jsem i všechno odinstaloval a zkoušel krok po kroku znovu, ale bez úspěchu. Díky moc
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Spis pro konverzaci, Trosku jsem zanevrel na hodinky. Jsem spokojenej s Polar paskem OH-1 a doufam, ze doladim SW platformu na vice nez OpenTracks. (Porad lepsi nez Fit3)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pixel Watch 3: Scientific Review (Best Android Smartwatch!)
    https://www.youtube.com/watch?v=Jr4p66vSmLY

Konecne neco co prekonalo Garmina/Samsung?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam