• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAVARA: Chápu že u S25U je těch 512GB v akci. A na Tvé předchozí S23U jsi to pls měl proč? Točíš s tím videa, nebo pls nějaká jiná zajímavost, na kterou potřebuješ hodně lokálních dat?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: aha, ted sem videl S23 v realu, tak to pardon, on ma prohly sklo jen asi ultra, ja myslel vsechny modely S
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: a ja mluvim o Galaxy S, coz jsou tyhle telefony taky, ne? Myslim si o base a plus to samy co o ultra. menit netreba, ale viz to co sem psal
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: mluvím o base a plus
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak samozrejme ze ty telefony tridy Galaxy S vydrzej klidne 10 let a porad vykonem nezaostavaj, jenom je pak skoda, ze kdyz uz clovek najede na tu vlnu novej za starej, tak rok co rok prichazi doslova o tisice.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: opakuji: rovnej display :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Co se týče base a plus modelu koukám, že upgrade moc smysl nedává. I z mojí S22 v podstatě kromě baterky není žádný výrazný skok.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    (což mi stačí)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: ja ten 10x teleobjektiv stejně nepoužívám, tak mi to chybět nebude :) a myslim ze s25 bude mit stejnou nebo vyssi kvalitu fotek nez s23ultra
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: A bude mít stejně kvalitní foto/lcd výbavu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak já bych chtěl tentokrat s25, ne ultru, sice sem si už na tu velikost zvykl, ale bylo by zas po case prima mit maly telefon :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: jo tak, toho já naštěstí nevidím:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: No, na Launchera, ale na tvůj to sedí taky :) Mínuse ten tablet.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: to reaguješ na můj dotaz?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LAUNCHER: za 23U v 512GB konfiguraci, nákup 25U s kódem na 512GB velikost (a i kdyby nebyl, neva, na současném mám asi 120GB a nevím co dalšího tam dát)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Kolik si myslíte, že dostanu třeba v mobil pohotovosti za s23 ultra 512GB a ten S8+ Tab (128GB Wifi) ?
    Bych to rad nejak vyhandloval za S25, myslíte, že je to reálný?
    Ten mobil je uplne jak novej (porad v obalu a s folii)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: Ja ty velký vůbec neřeším...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: ono je na tý klávesnici dobrý to, že si dáš do kapsy bezdratovou mys a ten set s keyboard cover, zapnes deX a mas defakto notebook s dost rychlym procakem a oled displayem, parkrat sem to takhle vyuzival, k tomu je to supr
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: S25U za 22k? Jak? ☺️
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    SATAI: 2500 za recenzi, ale na další nákup... takže vlastně ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam