• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    LAUNCHER: no nakonec stačilo vypnout a znovu zapnout synchronizaci, ale teda byl to boj. Jen jsem teda zjistila, že ač se má dělat zaloha do Samsung cloud, tak tam nic nemám, myslela jsem si, že se to dělá automaticky a ono je. A připojit zařízení, teda hodinky, prostě nejde. Bych se po...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ATARKA: Na podobne problemy mi bohuzel pomaha jen reset hodinek. Podstupuji jednou za pul roku, ne-li casteji. Mmnt GWU, drive GW5P.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    HULIK: No jo, jsem si s tím trochu hrál a bádal, a tohle bohužel jen zamezí tomu že to telefon po delší době sám nevypne z důvodu úspory baterie. Na Redditu někdo psal, že by se to vyřešilo tím, kdyby se té appce dalo nastavit administrátorské oprávnění na zvuk/média, jenže to Samsung nemá... :-/
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    prosím vás, mám hodinky galaxy watch6, po aktualizaci systému mi po nastavení cvičení po chvíli ta dlaždice zmizí a mám tam klasický ciferník, nenaskočí mi to na obrazovku ani když hodinky probudím pohybem ruky a ta aktivita se nedá vytáhnout ani z tý dolní pozice, prostě to tam není, musím si najít dlaždici cvičení, najít to cvičení a pinknout na to, je to dost otravný. v prodejně samsung v palladiu mi pán řekl, že mám ty hodinky resetovat, nějak sem nepřišla na to, jak to udělat a nepřijít o veškerý údaje...nevíte někdo ? .. a když mám puštěný spotify, tak to na tý dolní pozici je a vytáhnu ho na obrazovku v pohodě, tak si řikám, že to asi neumí dvě věci najednou nebo nevim, na to mi týpek odpovědět neuměl

a ještě otravnější problém, od včerejška mi neustále vyskakuje platnost relace účtu samsung account vypršela, přihlaste se k účtu samsung account znovu...k účtu jsem se přihlásila, ale dělá mi to furt, někde jsem našla radu, že se má v nastavení telefonu v appce vymazat úložiště a že to přestane, ale opět, to přijdu o všechny data v ty appce ne ? nebo ne ?

díky za postřehy
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: to je něco jinýho, než na co se ptá
    HULIK
    HULIK --- ---
    NEVILL: Teď jsem to zkusil u Youtube Music a stejně se zavře ...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    RBIKER: To se dá udělat v Nastavení, Aplikace, tam najdeš a vybereš Spotify, Baterie, změníš to z Optimalizováno na Bez omezení.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    NEVILL: to je docela fajn. nemusim to nikde lovit. Obcas, kdyz zavru vsechny app, si spotify zavru. Je nejaka moznost rict telefonu, ze zrovna tuhle app zavrit nechci?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    A Spotify má teď při přehrávání takový malý Widget s názvem skladby v horní liště.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Dobrý, už jsem to našel a mám to zpátky na tom původním, díky! :⁠-⁠)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    NEVILL: To jde naštěstí nastavit na původní variantu.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    a ledání apek je dole a nevýrazné... ale jinak to jede vcelku slušně,,,
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    No, tak jeden rozdíl je, že swipe na horní liště rozdělili, nalevo jsou upozornění, napravo nastavení. Trochu nezvyk...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ONLY_Q: taky se mi to stahuje!
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Tak akorat stahuju 7.0 jestli se podari napisu.. jestli ne. Tak mam brick..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: no právě..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Dneska je revoluční když se změní velikost displeje o jeden milimetr :⁠-⁠)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: tldr větší baterie, jiný uspořádání objektivu, bluetooth do sPenu. Tohle je považováno za revoluční update? asi sem starej..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tohle nabídne Galaxy S26 UItra! Máme exkluzivní informace od leakera, který viděl prototyp
    https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s26-ultra-prototyp-unik/?fsp_sid=18891
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ahoj, jde na galaxy watch 7 nastavit always on display ale jen pro časový údaj?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam