• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Facebook
    https://www.facebook.com/reel/1222684236037865

fyi (+ teda kanal tohoto pana, to je takove sympaticke pohlazeni)
    MISEC
    MISEC --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tusite někdo, jak v UI 7 zmenim chovani horni listy tak, ze kdyz ji potahnu dolu tak se objevi cela a ne az kdyz to udelam na pravem hornim rohu?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nejvice pomuze omezit data, permissions a pak pripadne i CPU time. Navic toto pomuze vice cim horsi stav baterie je.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja pouzivam power saving mode a nastavim rucne jake aplikace muzou bezet. Takze jsem prezil i s 75% baterky na S10e. Vymenu bych rozhodne udelal, kdyby nebyla S22 prakticky levnejsi.

Procentualni rozdil moc neznamena bez kontextu. Napriklad pokud jezdite autem a najednou se vam prestane dobijet baterka (drain je vyssi nez charge) - tak vymena rozhodne zacne byt nutna.

Ale pokud jako ja to mate pod kontrolou tak me odradilo uz jenom to ze neprezil noc nekolikrat tydne. (samozrejme mohu dat do nabijecky, ale nechcete se probouzet a premyslet zda v noci umrel)
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Taky právě zvažuji výměnu a možná se na to vyseru jak čtu a přemýšlím.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: kámoš měnil za origo a výdrž o pár hodin, takže skoro nepoznal rozdíl.. imho tu životnost uměle snížili, tak, jak to před pár lety dělal Apple. Jak jsem.psal, to snížení proběhlo skokově, takže logicky baterka nepomůže. IMHO
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAGIKOMIX: Však si můžeš nechat vyměnit pouze baterii
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Pro mě je teda vydrž baterie zásadní, takže se mi už vůbec nechce do toho upgradu :/
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    DRAGON: Asi jo no. Někdo si to jen na internetu vsugeroval, že to funguje, tak jsem to taky zkusil. Žádnej zázrak se nestal.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOJTASAN: tahle rada bude spis pro případy, kdy mas system pomalej, tohle nebude mit IMHO na baterku vliv, leda by nejaka appka hodne zdimala system, coz se dle info v systemovych lozich u mne nedeje. Parkrat sem pustil vycisteni cache po updatu, ale baterce to myslim nikdy nepomohlo.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Hmmm. Jako spolu s 2letou baterií jen ten drain fakt nepříjemný. Ja zkusil tohle a budu to pozorovat. Někde jsem se dočetl, že to může částečně pomoct.

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s23-series/wipe-cache-partition/td-p/8475997?src=ShareByUserCM

Kdyby jste objevili nějaký jiný řešení, tak sem s tím.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Yup, znenadání po noci se sleep android ze 80% na 30-40%, bývalo to 50%+ pár updatů dozadu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOJTASAN: mně do nedávna 23ultra vydržela v pohodě 2 dny a noci, teď tak půlku, bohužel. Věřím, že udělali nějakou sviňárnu a nebo prostě něco podělali, bylo to fakt skokově. V infu baterky ale nic nevypadá, že by mi něco žralo víc.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    DRAGON: Jo to chápu, taky bych to nedělal hned po tom úvodu. Ale snad tím odložením to jen neudrželi, ale fakt i opravili. Ja zatím bez problemu. Jediný nad čím přemýšlím, tak je battery drain, ale četl jsem, že lidi si na to začali atakovat už v UI 6.1 po nějakým updatu. Tak přemýšlím, jestli se mi to taky skokově nezhoršilo a nebi prostě jen stará baterie.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VOJTASAN: o to mi úplně nešlo, když sem se ptal. Změna je dobrá, člověk se učí něco novýho, nezasekava se. Nicméně u tohoto releasu mi šlo o to jestli už opravili ty bugy. A že jich bylo.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    EXCITE: Je tam nějaký bordel a mezitím EUX.
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Hele já bych z toho zase takový drama nedělal. Prostě novej systém. Změna, něco o zvyku, něco se da vrátit, něco lepší. Pár problémů bylo, ale žádná apokalypsa se nekonala.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TRAGIKOMIX: Mělo by to být v : Informace o software/ verze poskytovatele služeb-
    že TEKKIT ?
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    EXCITE: No kupoval jsem to v cz. Nevím jak zjistit distribution.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam