• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: s baterkou jsem.v pohodez po jednom updatu ai to "sedlo" a kdyz se vecer vracim domu po celem dni (od 6 hodin) tak mam treba 70% :)
    ale hry nehraji
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Rovnej displej je fajn...a o trošku větší kapacita baterie asi taky bude...možná... :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: jasne ze nesplni, akorat to bude vic vyzehleny, nocni fotky/s mensi svetelnosti to bude delat horsi, protoze bude mit stopro horší svetelnost ve skle (samsungy zacinaliyna f/1,5, ted jsou na f/1,7-9), ai ti tam narve korektury, ktery nokdy nejsou kvalitni pri cropu a celkove ten fotak bude takovej ten uhlazenej shit, kterej prave nepůsobí dobře, to je muj odhad :)

jediny, proc bych ja upgradovat je defakto trapna vec: chtel bych neprohnuty display, chci rovnej, blbe se na to lepi gelovky
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Mám S24 a zatím celkem spokojenost, snad jedině foťák by asi mohl být ještě o trošku lepší, ale holt to je daň za to že chci menší telefon a ne ultru. Hádám že S26 by asi tenhle můj požadavek mohla splňovat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: mam porad s23 ultru a nejak vubec nevim, proc bych mel upgradovat, dela vsechno a tak rychle, ze nevidim duvod :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    středa 25. února 2026. , ať nemusíte klikat ;-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Zapište si do kalendáře tento datum. Víme, kdy Samsung představí Galaxy S26  – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2025/11/03/zapiste-si-do-kalendare-tento-datum-vime-kdy-samsung-predstavi-galaxy-s26/

Tak S26 se už pomalu blíží! :⁠-⁠)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LEDOFREDO: já jsem právě z toho nějakej zmatenej no. Události z kalendáře ok, reminder ok. Ale třeba počasí to bere z nějakýho weather něco a tam mám nevím proč nastavenou na pevno nějakou ves ve středních čechách a pokud chci něco jinýho musim si to ručně přenastavit

Ostatní doporučení dejme tomu

Ale suma sumárum pro mě v tuto chvíli bezcenné
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    TEKKIT: Zkousel sem to nastavit, aby mi to k necemu bylo, ale nepodarilo se 😀
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Používáte někdo to Now brief?
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Ahoj, nedávno musela proběhnout aktualizace, která zmršila pár dřív fungujících věcí, tak zkouším, jestli jste někde neřešil a případně nevyřešil. Klávesnice g-board mi u některých aplikací překrývá textové políčko, takže nevidím co píšu. Konkrétně mi to dělá u duolinga. Dříve šla měnit výška klávesnice a teď to v nastavení nemám a sama se nepřizpůsobí, abych na políčko viděl, takže otvírám a zavírám klávesnici, abych viděl, co jsem napsal. Druhá věc je, že mám hodinky garmin a jsem zvyklý mít vypnuté vyzvánění a mít notifikace jen na hodinkách. Teď pokud ztlumím vyzvánění, na hodinky mi notifikace nepřijde. Pokud mám zapnuté vibrace nebo hlasitost, notifikace mi přijde. Nemáte někdo podobný problém? Děje se mi to na s24ultra. Restart a aktualizace aplikací jsem zkoušel.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Mobily, tablety, hodinky, VR... Nuda, nuda, šeď, šeď.

Objednal jsem Smart Oven od Samsung, bude tu příští týden, jsem zvědavý.

A friendly guide to Bespoke AI Oven I AI Pro Cooking I Samsung
    https://youtu.be/8egoHQpg9BQ?si=SmJuICEUDBmbsxWt
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BRKODLAK: Měl jsem GW5Pro, teď mám GW Ultra. Bohužel to jednou za čas potřebuje reset. Nebo potřebovalo, nevím jak poslední updates. Mmnt mi nefunguje propojení Samsung budíku na telefonu a na hodinkách, nemám moral to zase resetovat. Třeba o Vánocích, až bude víc času.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    vy co mate galaxy watch, neresili jste nekdy, ze by vam prestali upozorneni vyskakovat na obrazovku? v nastaveni je vse správně. hledal jsem na internetech a nejsem sam, komu se to prihodilo..
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    teda
    LEDOFREDO: teda mám ho na ultře
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    LEDOFREDO: ano už ho mám přes týden a v poho
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Prisel mi na s25+ update na Android 16 s OneUI 8.. uz tim nekdo prosel? Predpokladam minor visual changes a ze to vymrdá spotrebu baterky jako vzdy ? :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SANTUS: nebo mas vadnej kus prostě, se stává no
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SANTUS: Ty kráso....
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Asi mas lepci karmu nebo teplejsi vodu :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    (hlášku o USB neřeším, to je normální)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam