• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    PRAASHEK: Hele měli jsme 2ks Fold 4, já a manželka. Oba odešli na ten ohyb. Můj mechanicky, kdy prostě nešel dovřít. Manželce elektronika, kdy se po zavření nebo otevření resetoval. Nicméně když to fungovalo, bylo to úžasný. Kdo má na to nervy / nebojí se rizika, můžu doporučit.

My jsme přešli na klasiku, S24 Ultra, následně S25 Ultra. To má tu výhodu, že to po nás bez obav "dědí" i děcka a že máš v těle integrovaný stylus. Nicméně na Foldu třeba se stylusem (na Foldu nutno mít pouzdro, co má na něj místo, v těle integrovaný není) fungovala sdílená obrazovka z PC, na což je display Ultry nepříjemně malý.

Ještě mi na Fold 4 vadilo, že stylus nefungoval na vnějším display. V zimě jsem zvyklý vycvaknout stylus a fungovat v rukavicích (mám rukavice North Face s touchscreen support, ale drobné prvky se špatně trefují), jenže Fold je v té zimě pak potřeba na stylus vždy otevřít. Nežto na Ultra máš vše rovnou před sebou, ač malé.

Asi jsem Ti tímto moc neporadil, promiň, sám mám z Fold řady rozporuplný dojem 😊 Jo, ještě jsme ulitany tatínek a maminka dvou děcek, pro geeka co má na věci víc času (neříkám že Tvůj případ, neznám Tě osobně) by to určitě bylo vhodnější. Tady to pokud možno musí vše fungovat / být spolehlivé.

Napadá mě, že bych určitě radil doplnit hodinkami s aktivní eSIM, ať si v nejhorsim alespoň dovolaš, kdyby Ti náhle někde odešel (nabízí se Samsung Watch Ultra, nejsou ideal, ale lepší s podporou Androidu a eSIM neznám).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Máte nebo měl jste někdo Z Fold5? Jaké zkušenosti? Nebo s předešlými i pozdějšími modely Z Fold? Zajímá mě i takový rychlý dojem, co na tom fakt oceňujete a co naopak by mohlo někomu vadit. Díky za dojmy :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: pro mod vynechava samsung batch postprocesy, ty ja chci zachovat. A ma problem pracovat s prioritou casu. Nastavit si minimalni shutter speed nelze :/ kompenzuje to podle uvazeni clonou nebo asa posuvem, podle ceho se rozhoduje, to mi neni znamo..
    Pritom by to bylo tak bozi, mit tuhle funkci. Kolikrat jedu k veceru nekam, neco fotim za jizdy treba z tramvaje nebo za chuze a mit moznost "minimal shutter speed" nastavit treba na 1/100, tak to resi muj problem.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DRAGON: to nedela automaticky ze to rovnou to iso vysoli a ten cas dohani jen kdyz uz nema kam s tim isem jit? pak asi pro-mod a priorita casu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FLAD: nn, to neni to, co chci. Ale diky.
    FLAD
    FLAD --- ---
    DRAGON: GoodLook s Camera Assistant umí něco podobnýho (v podstatě udělá a poskládá několik fotek do jedný). Nevím, jestli je to to, co chceš, ale mě to za tmy funguje líp než standardní appka.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    prosim pekne, netusite nekdo, jestli nejde v Samsung Camera appce nastavit, aby detekoval mazlou fotku (podminky pro ni, neboli horsi svetlo) a automaticky treba napalil ISO tak, aby byla dosazena minimalni shutter speed na to, aby to nebylo mazly? Tohle by byla ho dne dobra funkce imho, treba to jenom prehlizim..
    dik
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Doufam, ze Samsung Ring je na tom touhle dobou podobne, protoze byval podobne. Ale tezko rict.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jen muj nazor: Bylo by fajn, kdyby to zacal testovat i na dalsich lidech nez je on sam. Pokud poskytl svoje data i vyrobcum, coz myslim ze parkrat rikal ze udelal, tak je mi vcelku jasne, ze jeho data maji pri uceni modelu umyslne prehnanou vahu, protoze benchmaxing :-) I tak jsem ale moc rad alespon za tyto testy, lepsi nez kdekoliv jinde, z toho co jsem videl.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Mnohem lepsi. Planuje retest i dalsich Samsungu.

Galaxy Watch 8 - FINALLY BETTER! (Scientific Review)
    https://www.youtube.com/watch?v=tjAap0kT_1o

NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Tak se podívej na nastavení, zvuky a vibrace, hlasitost, vpravo nahoře tři tečky, omezení hlasitosti média. To by mělo být vypnuté. A pokud to je vypnuté a ty Airpods pořád hrají potichu, tak pak bys ještě mohl zkusit vlézt do vývojářských nastavení a tam si najdi položku Zakázat absolutní hlasitost. To by teoreticky mělo zakázat to vestavěné omezení. Jsem si tak vzpomněl že jsem před nějakou dobou tohle řešil s bluetooth repráčkem, co hrál děsně potichu a tam to pomohlo.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KALIBAN: Zapomněl jsem svoje sluchatka a tak jsem byl nucen si půjčit...

Nakonec to vypadá ze mas na iPhone nějakou ochranu sluchu.. a proste musel bys to tam nějak sestelovat aby to na tom "externim" zařízení pustilo více...

Ale to je moje trochu krkolomná teorie:))

Každopádně už je mi to jedno
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HULIK: Na pěší túru určitě v pohodě. Na nějaké posilování atp jak píšeš.
    HULIK
    HULIK --- ---
    LAUNCHER: To už bych víc věřil těm hodinkám ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Alespoň teoreticky. Reálně to neřeším a ten prsten mám jen na spaní 😊
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HULIK
    HULIK --- ---
    LAUNCHER: Přes tu bundu, budou mit asi zajímavé hodnoty tepu :-D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Mám ty Ultry primárně jako backup k mobilu. Ale je pár dalších use cases, ze kterých jsem nadšený. Chválím Seznam Mapy, je to paráda.

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    4. Nekoupil sis fejkovy airpods jako ja onehda? :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To smrdi fyzickym problemem - dela to i na PC/Iphone?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MCKIDNEY: 1) trochu mi přijde ze lépe hraje pravý
    2) fakt málo...30% očekávání
    3) mám

Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam