• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: A co když to teda připojíš kabelem? Ne že by mi to dávalo smysl, ale jeden nikdy neví...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: odstraneni telefonu z auta byla vec cislo jedna samozrejme :)
    MCKIDNEY: tohle jsem udelal, ale vubec to nezabralo, normalne to hlasi, ze je pripojeny, ale na displayi to hlasi tohle:

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Je to jinak primo ve OneUI

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To je prosluly bug fest. Diky smazani telefonu muzou byt spatne klice a je treba z auta odparovaf?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hm, tak dalsi problem. Mobil se pripoji v aute pres bluetooth, ale vubec se nezapne Android Auto, jako ze se o to ani nepokusi. Mozna si to jen nepamatuju: je potreba neco doinstalovat? Appku Android Auto instalovanou do posledni updatu mam.
    Netusite nekdo co s tim?
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MICKK: Jj, jako já vím, že by to bylo stejně velký ale mám obavu, že i baterka bude stejně na pi*u. :) Jsem časem zjistil, že muset to furt dobíjet a furt na to myslet, je fakt opruz.
    MICKK
    MICKK --- ---
    OODOOW: mám taky S22 a S26 je rozměrově skoro stejná, jen má menší rámeček kolem displeje. A moc toho podobně lehkého a výkonného není
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    SMOKY: Jj, taky mám S22 a už bych chtěl něco novějšího hlavně kvůli baterce, která je v poslední době fakt žalostná.
    Tentokrát bych chtěl ale už něco s větší výdrží. Nic tak malého jako S22 není, tak možná udělám kompromis a půjdu do 6.3". Třeba slibovaný One Plus 15T má mít 7000mAh baterku, to nemá ani Ultra od Samsungu. :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SMOKY: Čekal bych že oproti S22 to přinejmenším nebude tolik topit. Nebo teda přinejmenším ta moje S22 se občas zahřívala docela fest. Teď už mám druhým rokem S24 a ta je v tomhle teda výrazně lepší, S26 by asi mohla být zase o krok dál.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: jsem pripojeny, hudba hraje a kodek je stale zasedively, zcela nova instalace :)

ale uz sem asi problem vyresil :) zkusil sem zapnout toto Disable Bluetooth A2DP hardware offload a sedim pres dve steny od Marantzu a za posledni pulhodinu ani jedno preskoceni :)

no, tak hlavne ze mam resetnutej telefon :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Prvne se pripoj k tomu zarizeni.
    Pak uvidis, Bluetooth Audio Codec a tam moznosti co zarizeni podporuje.
    Co dalsiho jde zmenit zalezi uz pak na kodeku a zarizenich.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: dokazal bys poradit, jak se to nastaveni jmenuje? Bluetooth AVCRP Version?
    Bluetooth Audio Codec je neaktivni. Jinak mam 44,1/16bit/2.0, nic jinyho tam nevidim co se da zmenit u BLTH..
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Zkusil jsi zapnout developer mod a vynutit konkretni audio streaming?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Se poseru, ten bluetooth audio prenos porad skace, delal sem to zbytecne :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    wow, to je pecka, oni uz umi i obnovit pozice ikonem a adresaru s appkami, tak to je pecka!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: vse vyzalohovano :) diky za checklist!
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Spis jde o to co jsi mohl zapomenout:
    1. Soubory kam Total Commander nevidi
    2. APK co uz znova nenainstalujes
    3. Nastaveni klientu (FairEmail, SmartAudioBookPlayer atd)

Z tech 3 jsem si rikal ze podcenis apky.
    ATAN
    ATAN --- ---
    SMOKY: vcera jsrm cetl ze Ultra ma Snapdragon a znytek Exynos. V Datartu u Ultry pisou SD Gen5.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Switch umi delat i jenom zalohu k prochazeni
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: souhlasim, misto toho, aby mu nechali titanovy ram, tak se vratili k hliniku. Není tam VŮBEC nic novýho, jediná věc, která stojí za zmínku, jsou dva světelnější objektivy, to je vše.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam