• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    NEVILL: bummer... mam s23 a potrebuju novej telefon a premyslim jestli s25 ci 26, jelikoz ve specifikacich vypada s26 dost underwhelming....
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MR_PREWEET: Bohužel, S25 jsem přeskočil, mám S24
    MR_PREWEET
    MR_PREWEET --- ---
    NEVILL: dokážeš nejak srovnat s25 a s26? jevim jestli mas referenci...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Buds4 Pro teda první dojem velice dobrý. Lip se nasazují, líp drží v uších, ANC jsem zkusil ve vlaku, metru, budu, na rušné ulici, všude musím říct že je to o dost lepší než předchozí generace. Jsem spokojený :⁠-⁠)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak základní S26 je doma, spolu s Buds4 Pro. Sluchátka jsem připojil a teda hned na první dojem mají příjemnější ovládání a lepší zvuk než 3 Pro. Zítra zkusím jak je na tom ANC ve vlaku, v metru a venku na ulici, ale myslím že to bude zase o fous lepší. Telefon asi nainstaluju až v neděli, abych na to měl klid, protože dneska nestíhám a zítra jsem pryč. Jenom tak na rozměry - S26 je ve srovnání s S24 o fous širší a tenčí, jinak váží zhruba stejně. Pak poreferuju až dodělám instalaci... :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Podarilo se tuhle QI2 Samsung powerbanku jiz nekomu v CZ ulovit? Na Samsung.cz svitila a sviti jako skladem, mam to objednane 2 dny, stav objednavky "pripravujeme k odeslani". Podpora pise, ze snad dneska.

Amazon.de pise, ze konec brezna az kveten :-)

Mam tu v krabicce S26 Ultra, ale priznam se, ze bez kompatibilni QI2 powerbanky (a jine fakt nepasuji) se az trosku bojim prejit z S25 Ultra :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Nejsem fanoušek iPhone, ale masakr, cca 2:1 pro iPhone. Spoustu z těch situaci jsou právě fotky, které bych chtěl laskavě alespoň v iPhone kvalitě. Samsung by měl sehnat lidi pro imaging, tohle je ostuda.

Alespoň by se mohli naučit varovat, že kamera je příliš blízko / neukladat rozmazané makro fotky. Tohle mě štve na Ultra všech generací a stále bez řešení.

BLIND S26 Ultra vs 17 Pro Max Camera Test!
    https://youtu.be/VDxBWVvbAxE?si=ODhp-lpjtM4nO5II

DRAGON
    DRAGON --- ---
    takže sem včera přišel do auta, zapnul motor a během vteřiny se to spojilo a android auto naběhnul jako by se nechumelilo, fakt miluju hardware, člověk se pobaví:)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Sorry, mel jsem toho hodne. Predpokladam ze USB jsi zkusil?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: A co když to teda připojíš kabelem? Ne že by mi to dávalo smysl, ale jeden nikdy neví...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: odstraneni telefonu z auta byla vec cislo jedna samozrejme :)
    MCKIDNEY: tohle jsem udelal, ale vubec to nezabralo, normalne to hlasi, ze je pripojeny, ale na displayi to hlasi tohle:

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Je to jinak primo ve OneUI

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To je prosluly bug fest. Diky smazani telefonu muzou byt spatne klice a je treba z auta odparovaf?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hm, tak dalsi problem. Mobil se pripoji v aute pres bluetooth, ale vubec se nezapne Android Auto, jako ze se o to ani nepokusi. Mozna si to jen nepamatuju: je potreba neco doinstalovat? Appku Android Auto instalovanou do posledni updatu mam.
    Netusite nekdo co s tim?
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MICKK: Jj, jako já vím, že by to bylo stejně velký ale mám obavu, že i baterka bude stejně na pi*u. :) Jsem časem zjistil, že muset to furt dobíjet a furt na to myslet, je fakt opruz.
    MICKK
    MICKK --- ---
    OODOOW: mám taky S22 a S26 je rozměrově skoro stejná, jen má menší rámeček kolem displeje. A moc toho podobně lehkého a výkonného není
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    SMOKY: Jj, taky mám S22 a už bych chtěl něco novějšího hlavně kvůli baterce, která je v poslední době fakt žalostná.
    Tentokrát bych chtěl ale už něco s větší výdrží. Nic tak malého jako S22 není, tak možná udělám kompromis a půjdu do 6.3". Třeba slibovaný One Plus 15T má mít 7000mAh baterku, to nemá ani Ultra od Samsungu. :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SMOKY: Čekal bych že oproti S22 to přinejmenším nebude tolik topit. Nebo teda přinejmenším ta moje S22 se občas zahřívala docela fest. Teď už mám druhým rokem S24 a ta je v tomhle teda výrazně lepší, S26 by asi mohla být zase o krok dál.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: jsem pripojeny, hudba hraje a kodek je stale zasedively, zcela nova instalace :)

ale uz sem asi problem vyresil :) zkusil sem zapnout toto Disable Bluetooth A2DP hardware offload a sedim pres dve steny od Marantzu a za posledni pulhodinu ani jedno preskoceni :)

no, tak hlavne ze mam resetnutej telefon :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Prvne se pripoj k tomu zarizeni.
    Pak uvidis, Bluetooth Audio Codec a tam moznosti co zarizeni podporuje.
    Co dalsiho jde zmenit zalezi uz pak na kodeku a zarizenich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam