• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HULIK: Jsem se musel podívat jak dlouho ho mám :D

HULIK
    HULIK --- ---
    SATAI: Používám 16 let. Před 15 lety jsem koupil placenou verzi a spokojenost.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: samsung kalendar je opravu osklivej, ale jsem na nej zvyklej. Sere me u nej spousta veci, treba to, ze nejde zapnout do cestiny, protoze si celej zivot pletu september a october :) a hlavne je dost neprehlednej, moc rad zkusim neco noveho, diky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jj, agenda view jako widget, a tak nejak obecne je to hezci :) Mam to uz roky, tak nevim jak vypada samsung/google
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: je to prostě vymazlenější rozhraní od někoho, kdo dělá jen kalendář.

Pokud se nepletu, tak Google na droidu nemá dosud ani agenda view.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: tak taky poprosim o nejaky popis, pokud by nevadilo, osobni reference jsou nejlepší, dik :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SATAI: Mám ještě od 1.x verzí a zůstal jsem :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Když jsme u tech kalendářů tak ja vyzkousel snad všechno a zůstal u https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calengoo.android nastaveni je skoro az moc ale jediný tohle me jakžtakž vyhovuje. Jinak jsem po odchodu od DateBk4,5,6 porad trpěl.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: No vida, jeste ze sem se zeptal, dik za reakci :) a co je na nem o tolik lepsiho? Predpokladam ze propagujes neco, co sam pouzivas, mohl bys prosim par vet? Plus dotaz: tusis, kolik v te appce stoji jednorazove koupit zakaz reklamy? Protoze koukam Cointain Ads a to ja nejsem schopen, chci mit zivot pokud mozno co nejvic ad free.
    Diky :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON:

A nechceš ten googlí přeskočit a rovnou si zvykat na

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appgenix.bizcal
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MA747: u Google kalendáře to jde nastavit rovnou v menu aplikace, ted ještě otázka, jak rychle si po 15 letech samsung kalendáře navyknu na nový :)
    E42
    E42 --- ---
    How to Change the Language of Individual Apps on Android
    https://www.howtogeek.com/827954/how-to-change-language-for-individual-apps-on-android/#change-language-for-apps-on-samsung-galaxy
    Pokud tam kalendář není, tak to možná Samsung prasí nějak nestandardně. Pak bys musel stáhnout třeba standardní Google Calendar a ten by tam být měl.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MA747: bohužel, v Samsungu tam nic jako změna jazyka není :( ale i tak dík.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Prosím, pěkně, netušíte někdo, jestli je možné na samsungu S23 nastavit, abych měl mobil v angličtině, ale kalendář v češtině? Bláhově sem si myslel, že to nastavím v

Nastavení → Obecná správa → Jazyky aplikace → Kalendář → Čeština
    bohužel ale tam kalendář chybí. Jde to nějak jinak?

A pokud ne, nemáte někdo tip na nějaký dobrý kalendář, ve kterém jde nastavovat interně jazyk zobrazení?
    díky moc
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER:

Galaxy Watch 9 & Ultra 2 - Initial Scientific Review!
    https://youtu.be/Pe-oWH2hfto?is=sUYjmwXwBg7tafWZ

Gemini:

This video, Galaxy Watch 9 & Ultra 2 - Initial Scientific Review!, features The Quantified Scientist (Rob) testing Samsung's latest smartwatches for heart rate precision, sleep stage accuracy, and GPS tracking performance.

Key Takeaways & Test Results

Heart Rate Accuracy (Watch Ultra 2) [00:00:38]
    Spinning: Reached a 0.99 correlation compared to a Polar H10 chest strap [00:01:06].
    Running: Strong 0.98 correlation with minor high-end spikes [00:01:42].
    Outdoor Cycling: High 0.98 correlation [00:02:47].
    Outperformed ~71% of tested devices in indoor cycling and ~88% in outdoor cycling [00:03:48].
    Heart Rate Accuracy (Watch 9) [00:04:10]
    Spinning: Matches the Ultra 2 with a 0.99 correlation [00:05:24].
    Outdoor Cycling: Solid 0.96 correlation [00:06:54].
    Running Note: Battery died mid-workout, so full run data requires re-testing [00:05:46].
    Sleep Stage Tracking [00:08:22]
    Evaluated against the ZMAX EEG headband reference [00:08:28].
    Ultra 2: 81% deep sleep agreement, 51% light sleep, 76% REM sleep [00:09:05].
    Watch 9: 86% deep sleep agreement, 48% light sleep, 69% REM sleep [00:10:03].
    Both watches tend to overestimate deep and REM sleep, earning a Tier 2 performance rating alongside Garmin and Amazfit [00:12:36].
    GPS Precision (Watch Ultra 2) [00:14:37]
    Multi-lap park run showed strong signal overlap with minimal drift near obstacles [00:15:13].

Final Verdict

Rob concludes that Samsung has made notable sensor improvements over previous generations [00:16:23]. Heart rate tracking and GPS accuracy are noticeably improved, making both devices easy to recommend based on these early tests [00:16:48].
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MAGUMI: S-pen podporu (wacom systém) právě odebrali od Fold7, předešlé foldy ho měly.
    THUNDERBIRD
    THUNDERBIRD --- ---
    DRAGON: ja bral v květnu přes Vodafone a dali mi slevu 7k na 26 ultra 512gb. Platil jsem 33500 tuším...
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    DRAGON: Jj, souhlas. Mne tam ještě chybi S pen. Ale jestli pridaji S pen do pristi verze, budu nad tim uvazovat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAGUMI: ja taky, hodne se mi libi, ale zaprvy nechci dat padesat tisic za mobil, zas tak moc specificky naroky nemam. A zadruhy neni ip68, takze tim to pro me pada uplne.
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    DRAGON: Ja ted v obchode koukal na Fold8, tu sirsi verzi, a moc se mi ten formát libi. S upgradem sveho telefonu pockam do pristiho roku, jeste porad je kryty podporou, ale poprve jsem zauvazoval, ze bych sel do Foldu, az to pristi rok doladi v ramci nove verze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam