R_U_SIRIOUS: proc bych to delal, kdyz mam kazdejch par kilometru pumpu, nejblizsi hned v sousedni vesnici pres kterou jezdim domu? A koho zajima „levneji“? Hele, kdyby ses me pred valkou v Iranu zeptal, kolik stoji diesel, tak bych ti neumel odpovedet. Prijedu k pumpe, polozim kreditku na ctecku, zvolim stojan a napumpuju aniz bych se zajimal za kolik - ceny jsou jako pocasi, nejaky je vzdycky a vliv na nej nemas, so what.
Ted diky spouste clanku v novinach vim, ze to zdrazilo, pak zase zlevnilo a pak zase zdrazilo, ale abych rekl pravdu tak i dnes nevim kolik to zrovna stoji. Ja to nevim ani u vetsiny veci ktery pravidelne nakupuju, proste je dam do vozejku a u pokladny zaplatim to, co po me chtej. Kdyby si rekli dvojnasobek tak bych to nejspis nepoznal, kolik stoji treba chleba nebo nejaky jiny komodity netusim. Funny fact: vy elektromobilisti to prej mate taky tak, cetl jsem serii clanku, ktera se zabejvala tim, ze pri nabijeni na nabijeckach se cenu dozvite az po nabiti a ze to je skandal ;)
Ceny porovnavam snad jenom u naradi - protoze to dnes jde tak snadno a je jedno v jakym online shopu to nakonec objednam, tak proc ne v tom nejlevnejsim.
Pro me je zivotni kvalita tou nejcennejsi komoditou, a muset furt onanovat nad stavem nabiti baterky je otrava kterou je snadny eliminovat. Nejvic me bavi kdyz se na dalnici v lete vsechny ty tesly plouzej s nakladakama v pravym pruhu, ponevadz kdyby jely rychlejc, tak by si nemohly pustit klimatizaci, ponevadz by jim okamzite spadnul dojezd - jak mi bylo jednim hrdym majitelem sdeleno ;)