• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    PIJU PŘÍLIŠ?
    http://vimeo.com/43450308
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Carrie Nationová: vymítala alkohol s Ježíšem v duši a sekerou v rukách - iDNES.cz
    http://xman.idnes.cz/carrie-a-nation-bojovnice-proti-alkoholu-ffw-/xman-styl.aspx?c=A130110_113328_xman-styl_fro
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    KLATIC: Jojo,ten za to samozřejmě taky stojí:)
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    KLATIC: Skvely film, skvely Stepanek a Sovak.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    VERTEIDIGER
    VERTEIDIGER --- ---
    No hele zas tak nic svetobornyho to neni , jedna se o tvorbu reklamy ve vsech formach, majitel a vetsina lidi pochazi z kouzelne zeme Vorralberg, Jsou to hosi z hor , co udelaji 40 cigar a ani nezakaslou. Ale ted se rozjede prace a na chlast cas snad nebude , ale Dezember byl pro me jako Cecha neuveritelnej.
    JOSEFEK
    JOSEFEK --- ---
    VERTEIDIGER: nekecej ... znám 90% kámošů pro který by tohle byla práce snů ))) kde děláš jestli to teda nejni tajný a jak ses k tomu dostal ? to musí bejt zkouška jak prase nechlastat když je to všude kolem tebe ... takovej předobraz pekla co )))
    VERTEIDIGER
    VERTEIDIGER --- ---
    Ty jo , ja ziju od zari ve Vidni , a pracuju ve firmne, kde se chlasta prvni liga , smi se chlastat pri praci, vsichni kourej , nekdo huli ci jedou neco jineho , snazim se nechlastat ale vsude je pivo , kam se podivam ,,, od ranna do vecera furt nekde Bier,,,snazim se byt silny,ale obcas to nejde , chlastam kafe , jak sjednanej , ale kdyz zamestnavatel podporuje alkoholismus je to dost slozity odolat ( majitel casto pivo objednava jako benefit ), prace je mi druhou rodinou a 24 piv dobreho dvanictistupnoveho piva tady stoji v obchode 12-15 eur -to je fakt extremne levny, nezbiva mi nic jinyho nez najit jinou praci a nebo si zamaslovat krk. Nezlobte se ale cena jednoho piva za 0,65 centu je prehnana pri prumernem platu cca 1200 e netto. Kolega udela 16 piv prumerne denne ,,,holomkovi bych to zdrazil . coz by mu asi nepomohlo ale takhle pivem pohrda. Nema tedy nic jinyho nez Pivo,jeho zivot je vlastne jen pivo,prace ,cigara a kecy.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    zakaz jakekoli drogy jen zvysi cenu, snizi kvalitu a podpori zlocin....vsude na svete je to tak a cim je valka proti drogam butalnejsi tim vic to nakonec odserou civilisti...
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KBN: no vzdyt to si prave myslim taky a nejen ja...
    KBN
    KBN --- ---
    KLATIC:
    HOFFMI:
    tak jestli to tam právě chodí takhle, tak si myslím, že jim teda asi chybí ta alkoholová dostupnost jako tady, kde si i náctiletí dokáží sehnat chlast kdykoli a kdekoli..
    pak by z toho možná vyrostli a nedělali by bordel, nebluli atd...

    možná se jen špatně vyjadřuji, takže pište posty a až pořádně konečně vystřízlivím od vánočních svátků tak to snad přijdu pořádně vysvětlit jak to myslím.... (zatím teda od 21.12.12 kalím zdárně v kuse)

    ps: nezlobte se na mě
    HOWG
    HOWG --- ---
    Pekne odpoledne, dovolim si jeden spam - pokud byste nekdo nahodou byli ochotni, do uterka je tu novinarka z Ciny, ktera pise clanek o lecbe alkoholove zavislosti v Ceske republice, nebo vubec o problemovem piti, a chtela by pribeh nekoho, kdo s tim ma zkusenosti, napiste ji prosim pripadne na email fengkaiyi1112@gmail.com (Vicky Feng). Diky moc!
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    KBN: cuze? sorry, nejak jsem te nepochopil vubec ale..
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KBN: takhle to chodi prave tam....
    páč o vejkendech, lidi nakalený, ale nedokalený chodej po ulici, řvou, delaj hroznej bordel, místo toho, aby spali v klidu na stole treba, perou se jak dementi, vsude benga, nablito a nezbejvá jim nic jinýho, než jít domů a to se jim samozrejme nechce..hlavne jak to do sebe strasne rychle hrotej, aby to stihli se nakalit a jeste to moc neumej, blejou pak po stolech a vsude jinde.no nic to by bylo zase na dalsi pribeh..takze takhle to tu chodi no.."
    KBN
    KBN --- ---
    HOFFMI:

    "jaktoze se tady takhle pije a vsichni prej, ze pro to, ze je to dostupná a levná droga"
    --a nebo pro to že to tady tak stát strašně podporuje a má z toho příjem??

    "Bych jim prál videt jak to chodí u nás, clovek se zbourá vsude a za cenu jednoho piva tady...Myslim si, ze je to i celkem kontraproduktivní, páč o vejkendech, lidi nakalený, ale nedokalený chodej po ulici, řvou, delaj hroznej bordel, místo toho, aby spali v klidu na stole treba, perou se jak dementi, vsude benga, nablito a nezbejvá jim nic jinýho, než jít domů a to se jim samozrejme nechce..hlavne jak to do sebe strasne rychle hrotej, aby to stihli se nakalit a jeste to moc neumej, blejou pak po stolech a vsude jinde.no nic to by bylo zase na dalsi pribeh..takze takhle to tu chodi no.."
    --bych teda rád slyšel ten další příběh, když už tohle je pro tebe ta strašná ´česká´ opilost..tak jak to teda codí tam, když už se teda člověk naleje???
    -jen čistě ze zvědavosti...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Odvahou bych to nenazýval,jde o to přemýšlet...a nepitvat se v tom,lidi dělají tu chybu,že chtějí to,co nemají,potažmo,co se jim nedostává,tudíž přemýšlí více nad tím,co nemají než li mají...
    DRSH
    DRSH --- ---
    ja teda od prvniho najizdim na 40 dnu bez alkoholu. ciste ze zajmu co to se mnou udela... drzte mi palce, myslim ze zadarmo to nebude :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    CLOWNZEPPA: ja uz to takhle mam treti silvestr...a je velice pozitivni se neprobouzet z bezvedomi nekdy tretiho :o))
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    CLOWNZEPPA: Anebo jsi byl tak odvazany z toho, ze nepijes, ze ses bavil. Za par mesicu si povime vic? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam