Jako v rámci toho alkoholismu je celkem dobry nekam odjet, treba do zeme, kde ten chlast neni tak dobre dostupnej a levnej jako u nás. Docela jsem to v poslední dobe, no spíš v posledních deseti letech, taky preháněl...Ne, že bych byl nejakej notor, kterej se potrebuje nalejt, ale práce v pohostinství, kámoši, furt něco někdo slaví atd...No proste porad velka sranda. Nikdy jsem nechlastal sám, ale v rámci toho, že jsem spolecenskej clovek a když se s nekym potkam, tak jdem do nakyho podniku a clovek si kolu neobjedna, že jo..pak zjistim, ze sem se zrubal trikrat do tejdne, furt ty kocoviny hnusny..No a odjel jsem ted do Austrálie, nejspíš tady nejakej cas pobudu, jsem tu skoro tri tejdny a teprve vcera se mi povedlo trochu se nalejt...dělaj tu s tim tady strasny psycha, chlast se prodava jenom ve spešl obchodech, ty zaviraj v devet vecer, prisnej zakaz pití na veřejnosti, v hospode posledniho panaka dostanes v jedenáct, když jevíš známky podnapilosti, ríkaj tady tomu intoxicated, tak te proste vyvedou a cau. Pivo velky toceny, kdyz ho vubec maj stoji cca deset dolaru, a dostanes ho v hospode, kde se podavaj jidla. Neexistuje pouze putika, kde ti nalejou. A kdyz te vyhodej, ze zaviraj treba v patek vecer a ty nemas doma zasobicku nejakou, tak ikdybyses na hlavu stavel, tak neni sance se proste napít..Lahev bezcenny finský, stojí v tom shopu ctyricet dolarů, tzn. osumset kč..Ted jsem byl na kurzu jak zodpovedne podávat alkohol, bez toho tady v pohostinství pracovat proste nejde a jako pro čecha docela husty no..trvalo to sest hodin a celou dobu ta pani vicemene delala bububu...pani se pak ptala, jaktoze se tady takhle pije a vsichni prej, ze pro to, ze je to dostupná a levná droga :) Bych jim prál videt jak to chodí u nás, clovek se zbourá vsude a za cenu jednoho piva tady...Myslim si, ze je to i celkem kontraproduktivní, páč o vejkendech, lidi nakalený, ale nedokalený chodej po ulici, řvou, delaj hroznej bordel, místo toho, aby spali v klidu na stole treba, perou se jak dementi, vsude benga, nablito a nezbejvá jim nic jinýho, než jít domů a to se jim samozrejme nechce..hlavne jak to do sebe strasne rychle hrotej, aby to stihli se nakalit a jeste to moc neumej, blejou pak po stolech a vsude jinde.no nic to by bylo zase na dalsi pribeh..takze takhle to tu chodi no..proto si myslim, ze je to tady docela dobra odvykacka..muzu doporucit.