• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    JOSEFEK
    JOSEFEK --- ---
    VERTEIDIGER: nekecej ... znám 90% kámošů pro který by tohle byla práce snů ))) kde děláš jestli to teda nejni tajný a jak ses k tomu dostal ? to musí bejt zkouška jak prase nechlastat když je to všude kolem tebe ... takovej předobraz pekla co )))
    VERTEIDIGER
    VERTEIDIGER --- ---
    Ty jo , ja ziju od zari ve Vidni , a pracuju ve firmne, kde se chlasta prvni liga , smi se chlastat pri praci, vsichni kourej , nekdo huli ci jedou neco jineho , snazim se nechlastat ale vsude je pivo , kam se podivam ,,, od ranna do vecera furt nekde Bier,,,snazim se byt silny,ale obcas to nejde , chlastam kafe , jak sjednanej , ale kdyz zamestnavatel podporuje alkoholismus je to dost slozity odolat ( majitel casto pivo objednava jako benefit ), prace je mi druhou rodinou a 24 piv dobreho dvanictistupnoveho piva tady stoji v obchode 12-15 eur -to je fakt extremne levny, nezbiva mi nic jinyho nez najit jinou praci a nebo si zamaslovat krk. Nezlobte se ale cena jednoho piva za 0,65 centu je prehnana pri prumernem platu cca 1200 e netto. Kolega udela 16 piv prumerne denne ,,,holomkovi bych to zdrazil . coz by mu asi nepomohlo ale takhle pivem pohrda. Nema tedy nic jinyho nez Pivo,jeho zivot je vlastne jen pivo,prace ,cigara a kecy.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    zakaz jakekoli drogy jen zvysi cenu, snizi kvalitu a podpori zlocin....vsude na svete je to tak a cim je valka proti drogam butalnejsi tim vic to nakonec odserou civilisti...
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KBN: no vzdyt to si prave myslim taky a nejen ja...
    KBN
    KBN --- ---
    KLATIC:
    HOFFMI:
    tak jestli to tam právě chodí takhle, tak si myslím, že jim teda asi chybí ta alkoholová dostupnost jako tady, kde si i náctiletí dokáží sehnat chlast kdykoli a kdekoli..
    pak by z toho možná vyrostli a nedělali by bordel, nebluli atd...

    možná se jen špatně vyjadřuji, takže pište posty a až pořádně konečně vystřízlivím od vánočních svátků tak to snad přijdu pořádně vysvětlit jak to myslím.... (zatím teda od 21.12.12 kalím zdárně v kuse)

    ps: nezlobte se na mě
    HOWG
    HOWG --- ---
    Pekne odpoledne, dovolim si jeden spam - pokud byste nekdo nahodou byli ochotni, do uterka je tu novinarka z Ciny, ktera pise clanek o lecbe alkoholove zavislosti v Ceske republice, nebo vubec o problemovem piti, a chtela by pribeh nekoho, kdo s tim ma zkusenosti, napiste ji prosim pripadne na email fengkaiyi1112@gmail.com (Vicky Feng). Diky moc!
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    KBN: cuze? sorry, nejak jsem te nepochopil vubec ale..
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KBN: takhle to chodi prave tam....
    páč o vejkendech, lidi nakalený, ale nedokalený chodej po ulici, řvou, delaj hroznej bordel, místo toho, aby spali v klidu na stole treba, perou se jak dementi, vsude benga, nablito a nezbejvá jim nic jinýho, než jít domů a to se jim samozrejme nechce..hlavne jak to do sebe strasne rychle hrotej, aby to stihli se nakalit a jeste to moc neumej, blejou pak po stolech a vsude jinde.no nic to by bylo zase na dalsi pribeh..takze takhle to tu chodi no.."
    KBN
    KBN --- ---
    HOFFMI:

    "jaktoze se tady takhle pije a vsichni prej, ze pro to, ze je to dostupná a levná droga"
    --a nebo pro to že to tady tak stát strašně podporuje a má z toho příjem??

    "Bych jim prál videt jak to chodí u nás, clovek se zbourá vsude a za cenu jednoho piva tady...Myslim si, ze je to i celkem kontraproduktivní, páč o vejkendech, lidi nakalený, ale nedokalený chodej po ulici, řvou, delaj hroznej bordel, místo toho, aby spali v klidu na stole treba, perou se jak dementi, vsude benga, nablito a nezbejvá jim nic jinýho, než jít domů a to se jim samozrejme nechce..hlavne jak to do sebe strasne rychle hrotej, aby to stihli se nakalit a jeste to moc neumej, blejou pak po stolech a vsude jinde.no nic to by bylo zase na dalsi pribeh..takze takhle to tu chodi no.."
    --bych teda rád slyšel ten další příběh, když už tohle je pro tebe ta strašná ´česká´ opilost..tak jak to teda codí tam, když už se teda člověk naleje???
    -jen čistě ze zvědavosti...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Odvahou bych to nenazýval,jde o to přemýšlet...a nepitvat se v tom,lidi dělají tu chybu,že chtějí to,co nemají,potažmo,co se jim nedostává,tudíž přemýšlí více nad tím,co nemají než li mají...
    DRSH
    DRSH --- ---
    ja teda od prvniho najizdim na 40 dnu bez alkoholu. ciste ze zajmu co to se mnou udela... drzte mi palce, myslim ze zadarmo to nebude :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    CLOWNZEPPA: ja uz to takhle mam treti silvestr...a je velice pozitivni se neprobouzet z bezvedomi nekdy tretiho :o))
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    CLOWNZEPPA: Anebo jsi byl tak odvazany z toho, ze nepijes, ze ses bavil. Za par mesicu si povime vic? :)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Samotnýmu se mi tomu nechce věřit,ale vstup do Nového Roku se mi povedl bez toho aniž bych se opil,i když jsem byl na Kalbě jak Řešeto:)Náramně jsem se bavil,člověk to musí vytěsnit a nepřemýšlet nad tim,není lehké jít proti proudu,ale v mnoha případech a v tomhle obzvlášt je to tak lepší.Nevěřil jsem tomu,že je 1.Ledna a já jdu domu s relativně čistou hlavou a jistým krokem.Za 2 dny to budou 4 měsíce,co jsem se nedegradoval a vřele tento nesnadný půst všem doporučuju!!!
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    CLOWNZEPPA: je super vsechny sve stranky drzet v rovnovaze.... kdyz je nekde pretlak tak vyrazit do lesu, do hor, zajamovat si s kamosema nebo treba nastipat hromadu dreva..... kdyz vezmes spatnou stranku jako palivo do sveho pohonu tak to krasne funguje.....nejvetsi nepritel nechlastani (neprezirani, nesmazeni atd.) je nuda.....
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Je jen na Tobě jakýho vlka v sobě nakrmíš,občas to jde i jinak,přeživší je logicky ten,kterému věujeme větší pozornost,samozřejmě ta temnější strana našeho bytí si vždy najde skulinkuve formě mnoha tváří,jsme "jen" lidé,hlavně jde o to aby se nesežrali:) a nečinit to,co nás činí nesvobodnými,ale ba naopak činit to,co chci a ne to,co vím,že bych beze sporu neměl,je to něco mezi hledáním a sbíráním...Opravdu je to ta již známá Bonboniera z Foresta,občas to není snadné,ale co je v relativitě?Má to tak být a věřím v to,jak praví Seneca,že každá velká ctnost potřebuje svůj čas,péči a trpělivost...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Soul II Soul - Back To Life - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=TB54dZkzZOY
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    HOFFMI: Jednoznačnej Hápšt a paleczech nahoru Kamaráde:)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    MYSHE: Rozhodně je to dobrý,protože člověkovi se trošku rozední a zjistí,že to bez tý permanentní intoxikace neni až tak zlý!Nikdo se nebaví o tom,že je to loterie!Já mám dnes 111.den bez opilosti a je mi náramně,přestal jsem se bát toho cítit se od přírody dobře a jak je mi kua dobře.O víkendu jsem byl na dvou Techno Parties a zjistil jsem,že mi nedělá problém celej večer pít vodu.člověk se krááásně pročistí,zakalí si na Rychtičku a druhej den mu je jak kdyby se vrátil z Hor!Nepití alkoholu mě překvapuje čim dál víc,přináší to ve směs jen a jen klady,nepočítaje občasný chmury,depky z toho,že jsi tak trochu jiný:)Každopádně chlast Tě v případě neumu konzumu připraví dřív nebo později o všechno na čem Ti v životě záleží...
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    HOFFMI: Otázka je, jestli je to výhra, pokud tam nechceš zůstat na trvalo. Podle mě to vhodný neni. Myslim, že nikdo se nezbaví toho svýho démona díky špatný dostupnosti nebo zákazům..

    Btw ahoj, já jsem myshe a už 35. den nepiju. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam