• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: jj praktik určitě ale fakt mu nehodlám něco vysvětlovat bůhví co mi napíše do karty a to si nemůžu dovolit
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: jj praktik určitě ale fakt mu nehodlám něco vysvětlovat bůhví co mi napíše do karty a to si nemůžu dovolit
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Rohypnol je jak kladivem na komára. Po těch budeš vypadat jak po tahu. Nejdřív bych zkusil něco slabšího, ale SDN má recht. Prášky na spaní ti může předepsat i praktik.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    volemiki > Tohle moc dobre znam, kdyz jsem byl jeste s byvalou na baraku. Jeji matka, high level alkoholicka, co mela kazdej metr jinyho alkoholika natahlyho doma. Ti borci jeste sli, ale baba ve špičce uplne mešuge. Jeden čas se to tam noc co noc furt dokola řezalo. (rezalo se to furt,ale tato doba byla extra). Nas s babou se to vylozene netykalo,ale mas takovy nervy, ze neusnes a kolikrat se do toho chte nechte musis priplest, zejo. A to byl treba cirkus az do 5 do rana. Pak chtej jit na sestou k masine. Tak jsem takhle parkrat dosel pozde, pusobil jsem jak fetka po tahu (a to jsem v noci ani nelil), no a netrvalo to dlouho a vyrazili me. A to byla kurva nejlepsi hokna,co jsem mel.

    Tak hypnáče ti predepise dneska kazdej , ne? Na spani. To neni problem. Jen pozor, je to zradné :-))
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: A alkáče mezi smažkama chápej tak že jediný mudr je z metadového centra abych byl komplet v praze v Krakovské jsem měl kdysi zakázku . Divil jsem se kolik lidí tam chodí na metadon a měl jsem u mudr Pressla reklamaci . Ty přímotopy co vaše firma namontovala netopí ! Ptal jsem se jestli se dívali na vypínače mají nastavený termostat klasika . Ne vše v pořádku , reklamace . Takže jsem přijel a zapnul . Mají tam spořivou uklízečku která to na víkend vypnula . Ta ženská měla víc rozumu než mediálně protěžovaný psychiatr . Takže věřme že si na ně dám majzla . Ale království za prášky na spaní !
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: JJsrr dneska jsem opět zaspal když usneš kolem třetí ranní v pět vstáváš tak je to nerv .Tím spíš že tě po ránu nasere "bejvalka" a děláš celkem náročnou práci
    KEB
    KEB --- ---
    HVJ3R: Proč se ptáš mě? Můj známý si bral ant. sám a je čistej už deset let. Tam ten známý byl známý pana SDN33.
    VOLEMIKI: Nikdo ti ho nenutí. Debata šla pouze kolem.
    VOLEMIKI: Klid, nemusíš hned startovat. Jen říkám, co vím :)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Pokud platíš hypoteku a máš zvířata tak ti nemocenská hovno pomůže !
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    Nevím proč všichni antabus . Já bez chlastu vydržím a dovedu fungovat nemám absťáky nic . Problém je v tom že deset dnů na suchu deset dnů bez spaní ! To není na antabus a kořalu jsem nikdy nepil !
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KEB: No a jakej to ma smysl, vzit si sam antabus, zapit ho vodkama a ty obratem vyblit? To je proste jednodussi ho vubec nesezrat, ne?
    KEB
    KEB --- ---
    HVJ3R: Viděl bych to tak, že ho vyblije rychleji než se stihne přes žaludek natrávit. Čili bulimický efekt přivedený k dokonalosti. Navíc pokud vím, tak známej si antabus bral každé ráno sám. Ad účinky: taky by měl ještě zpomalovat metabolizaci alkoholu, takže se v té šílené chemicky vyvolané kocovině motáš mnohonásobně déle než bys měl.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    HVJ3R: tak omluva.. no on to tvrdí,já se o to víc nezajímal, takže budeš mít určitě pravdu
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SDN33: Antabus funguje ale trochu jinak - ne, ze by ses po nem + chlastu zeblil, to by jaksi zvladnul levou zadni kazdej alkac. Osobne jsem to nezkousel, ale co vim, tak by ti mel navodit stav ty nejhorsi kocoviny, takovy ty, kdy je ti na omdleni a sotva se drzis na nohou. Chlastat na nej je zivotu nebezpecne, takze tvoji historku spis vidim jako urban legend :)

    Navic:

    Disulfiram je nutno podávat v ordinaci lékařem či zdravotní sestrou, a to nikoliv pro „kontrolu“, zda klient léky užívá, ale proto, aby byl klient ochráněn před možností, že vezme disulfiram v momentě, kdy není zcela střízlivý (zdravotník by měl být schopen rozpoznat, že klient před podáním disulfiramu požil alkohol, případně má možnost ověřit jeho plnou střízlivost dechovou zkouškou v ordinaci).
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Když tady padl ten Antabus, tak jsem si vzpomněl na jednu "komickou" situaci známýho, kterej dostal soudně nařízeno se léčit z chlastu a musí antabus užívat. Nevím teda proč či kdo to kontroluje - jak se to kontroluje, ale opravdu si ho každý ráno dá (jestli ho kontroluje matka / stará), nevím; nicméně dojde po ránu do místního nonstopu, tam do sebe kopne dvě vodky, načež se valí na hajzl vyblit z podoby no a už si kalí vesele celý den dál.
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Nejsem si úplně jistý, ale mám pocit, že se na psychiatrickou hospitalizaci (léčebna) vztahuje regulérní nemocenská. Znám několik lidí, co odmašťovnou prošli a žádný o práci nepřišel. Jeden ano, ale ten do toho vlítnul znovu a dost po hlavě, což je samozřejmě něco jiného. Takže bát se, že skončíš jako homeles je nadsazené.

    Netuším jak mám chápat "alkáče mezi smažkama", ale neřekl bych, že by tvůj případ byl natolik odlišný od těch se kterými se setkávají dnes a denně. Takže nejspíš nečekají nic a čekají, co z tebe vypadne :) Jejich cílem v první řadě je, tě postavit do latě a v ní tě držet. To je pokud vím úkol číslo jedna. Což je poněkud drsné, ale na hrubej pytel se dávají hrubé záplaty. Tohle bude asi ten problém, co má C.ZEPPA. bych řekl...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    CLOWNZEPPA: Nemám zkušenost ale v okr. městě je pět ord. patřící dvěma firmám . Teprve třetí mudr z jedné firmy , ale tří ordinací , nebo co to ps mají ? pochopil že třem na jednu adresu volá jeden a dal mi kontakt jinam tudíž je všechny chválím nebrali co nechtěli a psychiatři jsou určitě i jiní laso jsem dostal znízkoprofilového prahu když využiji standart tak za tři metry je venku chlap možná v kondici ale bez práce a homeles tady sice nevím co mě čeká ale aspoń vím že se postarám o zvířata . Jenom mám strach z toho co mudr čekají od alkáče mezi smažkama a to narkomany dělím ale jestli už jsem takle hluboko a po zkušenosti když nevíš co tak jednu podanou ruku neodmítneš to se prostě nedělá
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VOLEMIKI: Najdi Psychiatra sám v sobě, o tom mluvim. Já s tim nemám dobrou zkušenost. Jsou to pro mě obyčejný řezníci,ale věřím, že vyjímka potvrzuje pravidlo!
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    Do Fóra nechápu co máte proti psychiatrům . Oslovil jsem jich několik a .....nechci .....do......ústavu....ale jinak jsou fajn ......
    KEB
    KEB --- ---
    CLOWNZEPPA:
    CLOWNZEPPA: Asi jak kdo, známej si odkroutil odmašťovnu v Kroměříži. Nějakou dobu frčel na antabusu a na místního psychiatra nedá dopustit (dostal ho přiděleného v rámci následné péče). Už je čistej, jak slovo boží víc jak deset let. Tudíž bych to nezatracoval. Jinak más samozřejmě pravdu, nidko jinej to za tebe neudělá.

    VOLEMIKI: Hodně štěstí a drž se!
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VOLEMIKI: Psychiatrii upřímně nedoporučuju! Tam si Tě milerádi vyprofilujou a věř, že pak budeš, jak časovaná bomba v pomíjivim klidu. Musíš si prostě pomoc sám. Nikdo jinej to za Tebe neudělá. Lepší než psychiatrie jsou přátelé, skuteční přátelé!!! Popř. někdo, kdo Tě přijíma skutečně takovýho, jaký jsi ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam