• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    STALK: Mohl bys trošku víc konkretizovat tvou alko story? Jako impuls proč se změnit a to, jak si se vypořádával se svým novým přístupem k životu atp.?
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    STALK: Svým způsobem máš kámo pravdu . Aby byla kompletní tak aspoň za sebe musím říct že přijdou chvíle kdy se začíná litovat že člověk vůbec vyplaval . Sám má člověk radost že je mimo statistiku která je zoufalá , ale okolí celkem nechápe kde si se vzal , co tam děláš a vůbec co tady ještě chceš . Pro hromadu lidí tady už prostě nemáš být . A nejhnusnější pravda je že problémy nastávají až když vyschneš . Chlastat i přes výčitky svědomí to je selanka . Bohužel většinou není cesta zpátky , už to utopit nejde . Prostě Matrix vezmi si červenou nebo modrou pilulku a počítej že není cesty zpět . A na to Kebe amen
    KEB
    KEB --- ---
    STALK: Amen....
    STALK
    STALK --- ---
    Desátej měsíc nepiju, jsem čistej. Vtuhle chvíli pomalu dokončuju dlouhodobou léčbu.Po několika letech mizérie a různejch pokusů něco změnit, jsem šťastnej! a to díky tomu že jsem přestal uhejbat, lhát, odporovat, a nechal si pomoct. Píšu to proto že bych komukoli kdo je na začátku, přál aby sebral odvahu a udělal to samý. Je to spousta těžký práce, ale fakt se vyplácí!
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Ty kravo ty "jednopiva" fakt nefungujou, clovek musi bejt naprosto striktni.
    KEB
    KEB --- ---
    Tak co kolegové nealkáči taky se chystáte zítra do Lidlu?



    vlevo nahoře :)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Ruský lék proti závislosti. Dostanete "na holou" a hřbet | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...usky-lek-proti-zavislosti-dostanete-na-holou-a-hrbet_320133.html#.VDUiDPl_vTo
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    XINDL X - NEJLEPŠÍ KUCHAŘ
    http://www.youtube.com/watch?v=on4XhUDu7oE
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Někde na půl cesty :) Nemám je moc naposlouhané a hlavně to byl po dlouhé době koncert na který se mi podařilo jít. Většinou to nějak nedávám :)

    KLATIC: Popravdě jsem čekal, že budu za trubku a nebo že mě vyvedou, ale nakonec jsem napočítal další tři co cucali birella a ani grupa to nehnala nijak do extrému spíš tak do pohody.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KEB: davat si alkehol za strizliva to je dobry zlo :o))
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB:Gratulace to jsi fanda alkeholu nebo ? fakt jen pro styl ?
    KEB
    KEB --- ---
    Své devítiměsíční výročí jsem oslavil stylově - koncertem grupy ALKEHOL :D Zjistil jsem, že zaskákat si jde i za střízliva, ale mnohem víc to bolí. Konec hlášení :)
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: nepříjemná pravda, popravdě jsem po schodech tak daleko nedošel, ale i tak mám strach to zkusit :)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I:Ale je pravda že se ani náhodou nesnažím o jedničku nebo něco takového . NEMOŽNÉ ...... a to zde podle mého platí pro všechny zúčastněné .......
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Konečně jsi ho vyhrábl !
    ANDR3_I: Takže osm , jen si to přiznej ! Letos po novým roce jsem zjistil že podle toho obrázku mám našlápnuto na devět . Ne něco po sedmičce . A teď je klid ......jako za poslední léta dlouuuuho ne .
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KEB: Pekne, jsem neco mezi sedmickou a devitkou :)
    KEB
    KEB --- ---
    schody:

    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: Aha, tou recidivou jsem myslel, proč nevydržíš nepít. Ale teď jsem pochopil, že tys nikdy nepřestala, protože si nechtěla přestat.

    Pokud máš opravdovej problém a chceš přestat, tak přestaň. Ale musíš k tomu dojít sama a skutečně se rozhodnout. Tohle rozhodnutí za tebe nikdo neudělá a pokud se sama nerozhodneš není ti ani jak poradit.

    Už se to tady rozebíralo x-krát a ze všech možných stran. Závěr co jsem si odnesl já, je ten že pokud sama nechceš nepomůže ti nic. Ale tak je to u všech závilslostí. A kec že alkohol je celý tvůj život je jen berla proto aby sis mohla další chlastání ospravedlňovat. V sebeobelhávání je každý přeborník. :) I to se tady už rozebíralo stokrát. Třeba ti pomůže pohled na mé oblíbené schody
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Asi nechapu co myslis tou recidiviou, ale ja vlastne nikdy pit neprestala, ted sem to poslednich par mesicu omezila a neleju uz denne, ale to musim bejt zavrena doma a nikam nechodit a nebo se odklizim na noc k priteli, kterej je teda z myho alkoholismu taky dost nestastnej
    KEB
    KEB --- ---
    Okamžik, kdy jsem si uvědomil, že pokud budu pokračovat začnu ztrácet to co je pro mě důležité. Myslím si, že jsem svůj problém stihl zastavit dřív než jsem něco skutečně posral, ale i tak jsem se nadělal kvůli chlastu spousty průserů.

    Otázka zní, proč doochází k recidivě?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam