• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Ty kravo ty "jednopiva" fakt nefungujou, clovek musi bejt naprosto striktni.
    KEB
    KEB --- ---
    Tak co kolegové nealkáči taky se chystáte zítra do Lidlu?



    vlevo nahoře :)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Ruský lék proti závislosti. Dostanete "na holou" a hřbet | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...usky-lek-proti-zavislosti-dostanete-na-holou-a-hrbet_320133.html#.VDUiDPl_vTo
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    XINDL X - NEJLEPŠÍ KUCHAŘ
    http://www.youtube.com/watch?v=on4XhUDu7oE
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Někde na půl cesty :) Nemám je moc naposlouhané a hlavně to byl po dlouhé době koncert na který se mi podařilo jít. Většinou to nějak nedávám :)

    KLATIC: Popravdě jsem čekal, že budu za trubku a nebo že mě vyvedou, ale nakonec jsem napočítal další tři co cucali birella a ani grupa to nehnala nijak do extrému spíš tak do pohody.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KEB: davat si alkehol za strizliva to je dobry zlo :o))
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB:Gratulace to jsi fanda alkeholu nebo ? fakt jen pro styl ?
    KEB
    KEB --- ---
    Své devítiměsíční výročí jsem oslavil stylově - koncertem grupy ALKEHOL :D Zjistil jsem, že zaskákat si jde i za střízliva, ale mnohem víc to bolí. Konec hlášení :)
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: nepříjemná pravda, popravdě jsem po schodech tak daleko nedošel, ale i tak mám strach to zkusit :)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I:Ale je pravda že se ani náhodou nesnažím o jedničku nebo něco takového . NEMOŽNÉ ...... a to zde podle mého platí pro všechny zúčastněné .......
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Konečně jsi ho vyhrábl !
    ANDR3_I: Takže osm , jen si to přiznej ! Letos po novým roce jsem zjistil že podle toho obrázku mám našlápnuto na devět . Ne něco po sedmičce . A teď je klid ......jako za poslední léta dlouuuuho ne .
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KEB: Pekne, jsem neco mezi sedmickou a devitkou :)
    KEB
    KEB --- ---
    schody:

    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: Aha, tou recidivou jsem myslel, proč nevydržíš nepít. Ale teď jsem pochopil, že tys nikdy nepřestala, protože si nechtěla přestat.

    Pokud máš opravdovej problém a chceš přestat, tak přestaň. Ale musíš k tomu dojít sama a skutečně se rozhodnout. Tohle rozhodnutí za tebe nikdo neudělá a pokud se sama nerozhodneš není ti ani jak poradit.

    Už se to tady rozebíralo x-krát a ze všech možných stran. Závěr co jsem si odnesl já, je ten že pokud sama nechceš nepomůže ti nic. Ale tak je to u všech závilslostí. A kec že alkohol je celý tvůj život je jen berla proto aby sis mohla další chlastání ospravedlňovat. V sebeobelhávání je každý přeborník. :) I to se tady už rozebíralo stokrát. Třeba ti pomůže pohled na mé oblíbené schody
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Asi nechapu co myslis tou recidiviou, ale ja vlastne nikdy pit neprestala, ted sem to poslednich par mesicu omezila a neleju uz denne, ale to musim bejt zavrena doma a nikam nechodit a nebo se odklizim na noc k priteli, kterej je teda z myho alkoholismu taky dost nestastnej
    KEB
    KEB --- ---
    Okamžik, kdy jsem si uvědomil, že pokud budu pokračovat začnu ztrácet to co je pro mě důležité. Myslím si, že jsem svůj problém stihl zastavit dřív než jsem něco skutečně posral, ale i tak jsem se nadělal kvůli chlastu spousty průserů.

    Otázka zní, proč doochází k recidivě?
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Chodi tu nekdo z vas na skupinovky? Jinak ja mam s alkoholem problem fakt velikej, kterej sem si priznala az ted. Rada bych se pokusika aspon mesic abstinovat, ale nikdy to nevydrzim dyl jak tyden - kazdopadne jsem mozna nikdy ani poradne abstinovat nechtela, alkohol je vlastne celej muj zivot, nic jinyho neumim ani nedelam, nemam zadnou praci a od 15let proste jenom leju prvni ligu, ted je mi 28 a dost se to podepsalo na mym zdravotnim i psychickym stavu.. Tak mi drzte palce, diky :) jinak sem zacla chodit na psychoterapie ale to jde strasne pomalu a myslim ze k jadru nejakyho problemu se dostaneme az za spousty let ;) co pro vas byl ten definitivni spoustec ze uz jste fakt v prdeli? Ja sem trochu masochista se sklony k sebeposkozovani takze ja uz byla na dne mockrat kdy jsem prisla o vsechno ale nikdy me to nedonutilo z toho bahna vstat a zacit neco delat..
    KEB
    KEB --- ---
    KLATIC: Jo, jenže si vyšel ze cviku :D Po půl flašce tvrdýho budeš zralej na ARO!! Taky bych flašku tvrdýho v dobách své nej slávy zvládl celekm v klidu ;)

    DAREBAK: Pravdu dí tenhle chlapec ! :)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    KLATIC: To je slyšet...přej a bude ti přáno...takže ti to jen přeju!
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    CLOWNZEPPA: neboj...mel jsem dost casu an sobe delat pokusy....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam