ja jsem byla na te Ukrajine a muj plan "abstinovat" vzal za svy priblizne pet kilaku za hranicema. Oni se hlavne neptaji, proste se nalijou palenky a jede se.
Musim ale rict, ze jsem se fakt prekonala a ani jednou se tam neozrala. Proste se mi nechtelo. Dostala jsem se mezi partu tak skvelejch lidi, ze jsem se ani na minutu nenudila a proste ty panaky treba nestihala lejt, protoze bylo furt co delat nebo rikat. Navic sem tam byla na treku, takze zrusit se = druhy den trpet o neco vic nez obvykle :) a Silvestra sem do sebe dala panaka vodky, panaka jegra, pripila si erarnim sampanem a hotovo. A na Novy rok to samy.
Navic jsem se tam s nekym seznamila a ten nekdo se pred par mesici rozesel po peti letech s holkou, protoze byla alkoholicka a on uz ty jeji vsemozny prusery nedaval - a to je pro me motivace jak prase, protoze toho kluka mam fakt rada.
takze za me uzasny start do Novyho roku, zlomila jsem neco, co se mi nepodarilo tak poslednich 6 let - byt v chate narvany chlastem a neopit se do, s prominutim, sracek. Drzim palce i zbytku .)