• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    CLOWNZEPPA: To zní jako výzva! Tak co, kdo se přidá? :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CLOWNZEPPA: ja mam za sebou suchej tejden, vcera sem se byl v hospode na oslavu konce suchyho tydne pekne se vyndat a zcela bezpecne muzu rici, ze kdyz mam suchej tejden, do hospody nechodim, protoze je to strasny trapeni sedet u nealka a divat se, jak kamaradum vzrusta hladinka..
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Prof. Miovský: Jeden měsíc je nic? Tak je dobré si to nic bez alkoholu zkusit. | Suchej únor
    http://suchejunor.cz/zkuste-prijit-za-chlapama-do-hospody-a-objednat-si-limonadu/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEB: tady mas neco od pratel z vychodu...

    Russian People Drinking Vodkas | English Russia
    http://englishrussia.com/2014/10/24/russian-people-drinking-vodkas/
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    VOLEMIKI: No ja se poslednich par let vzdycky stihla "zrusit" uz do pulnoci, stejne jako jakejkoliv jinej den, taky jsem v tom nedelala rozdily ;D
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    SA_KRA_:
    SA_KRA_: tam bych se spíš zaměřil na nějaký hašišový záležitosti . I když jsou svatý až to není hezký tak stejně mají svoje zmašťovadlo . Zase je pravda že se zhulenka chová líp a je na ní hezčí pohled než na vylitý hovado .
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    Zajímavý je že na silvestra jsem nikdy nechlastal ani v dobách boomu . Vždycky jsem říkal že nejsem pako který se ožere jenom pro to že je nějaké datum který si nějakej lojza vymyslel . Stejně to ale byla obezlička která mi říkala že na tom nejsem tak, špatně když jsou všichni na kaši a já střízliv . A to že jsem byl zbytek roku na sráč jsem nějak neřešil . To je v poho ale silvestr .....
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    VOLEMIKI: i tam se da zrusit, kdyz chces, tak ten jeden jediny obchod s chlastem v celym meste proste najdes .)
    jinak Ukrajinci sice nalivali, ale porad tu vodku treba nesnidali - narozdil od Rusu, kteri standartne misto kafe posnidaji stakana, nebo dva.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    SA_KRA_: No jo jako alkáč můžeš jenom k arabistům
    KEB
    KEB --- ---
    SA_KRA_: ANDR3_I: Jen tak dál děvčata, jen tak dál a společným úsilím lepší zítřky vybudujeme! :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    No ja zustala doma, vymenila Moeta za detskej malinovej sampus, dala si cigaro (po kterym mi bylo svete div se fakt blbe) koukla na film a sla spat.

    Hlasim 2 mesice ani kapka.

    Je to peklo, obzvlast kdyz se na me hrnou vsemozny problemy (kterejch ja mam pozehnane) nebo se hadam s pritelem (moje poalkoholovy deprese sice vymizely ale zustaly ty normalni takze uz to nemam na co svadet:D). Zlila bych se jako dan!!!!! Spolecenskej zivot = 0. Na druhou stranu hlasim dobry zpravy od doktora, uz jsem v nejaky zlepseni zdravotnich testu (obzvlast jaterek) ani nedoufala, a to uz me par doktoru davno odepsalo ;)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ja jsem byla na te Ukrajine a muj plan "abstinovat" vzal za svy priblizne pet kilaku za hranicema. Oni se hlavne neptaji, proste se nalijou palenky a jede se.
    Musim ale rict, ze jsem se fakt prekonala a ani jednou se tam neozrala. Proste se mi nechtelo. Dostala jsem se mezi partu tak skvelejch lidi, ze jsem se ani na minutu nenudila a proste ty panaky treba nestihala lejt, protoze bylo furt co delat nebo rikat. Navic sem tam byla na treku, takze zrusit se = druhy den trpet o neco vic nez obvykle :) a Silvestra sem do sebe dala panaka vodky, panaka jegra, pripila si erarnim sampanem a hotovo. A na Novy rok to samy.
    Navic jsem se tam s nekym seznamila a ten nekdo se pred par mesici rozesel po peti letech s holkou, protoze byla alkoholicka a on uz ty jeji vsemozny prusery nedaval - a to je pro me motivace jak prase, protoze toho kluka mam fakt rada.

    takze za me uzasny start do Novyho roku, zlomila jsem neco, co se mi nepodarilo tak poslednich 6 let - byt v chate narvany chlastem a neopit se do, s prominutim, sracek. Drzim palce i zbytku .)
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    KEB: Jasan, sedel jsem doma, na novy rok si dal frtana a dobrou.
    KEB
    KEB --- ---
    Tak co? Všichni zvládli silvestra a nástup do nového roku v pohodě? :)
    KEB
    KEB --- ---
    Ok já se teda taky pripojuju ke vseobecným gratulacím a přáním do nového roku :)

    Hodně štěstí a zdraví bando :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Kdo nejvic nez my tady vime ze dnesek je jen nafouknuta bublina, ale chtela jsem Vam aspon poprat do pristiho roku co nejmin slapnuti vedle a pevnou vuli!! Tohle auditko mi hodne pomohlo a pomaha a za to Vam dekuju :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ANDR3_I: ja to sama vim uz davno, ale poprvy (samozrejme po scene a asi tak hektolitru slivky) mi to natvrdo rekl i nekdo jinej a byl to docela sok. Ze to my podezreni neni az tak tajny a ze by se to mohlo provalit. Jo nemocnice, policie, vsechno bylo.
    Ja to frisco taky nemuzu :) jak to tu nekdo psal - jsem schopna jit trikrat na pohodu na dve piva, ujistit se, jak to mam skvele pod kontrolou a po ctvrty se zase strasne zridit a dorazit domu bez klicu, telefonu. Takze proto uplne bez niceho - jednak to jinak neumim, jednak ted bylo obdobi oslav a vanocnich vecirku a ja uz v noci nemuzu spat, protoze se desne klepu, i kdyz ten vecer nepiju.
    Cetla jsem tu tvy story, podle me ses strasne statecna :) a drzim ti palce samo, je to narocny. Jenze tohle nikdo jinej nepochopi, jak nekdo muze umirat touhou dat si panaka - obzvlast kdyz se neco vysere a clovek je postaveny pred emoce, ktery je zvykly zapit (isce mi pak rano byla hanba, ale duvod nasrani byl hned druhotny).
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    SA_KRA_: Hele me taky vsichni par let ujistovali ze prece nejsem alkoholik a ja tomu chtela verit, no a samozrejme jsem byla uz tenkrat... Jen jak si nekde zminovala, nechodila jsem kazdej den kalit s tema samejma lidma. A i kdyz jsem prisla o nejblizsi znamy a kamose porad jsem si jeste myslela ze to je v pohode. I kdyz mam posledni tri ctyri roky z kazdyho vecera black out a kolikrat jsem se vzbudila v nemocnici/hotelu/buhvi kde porad jsme si nalhavala ze je to preci v pohode. Bohuzel jsem ten typ co uz zasel moc daleko a uz nemuzu ani blby frisco aby se to nezvrhlo... Obdivuju te ze sis to uvedomila takhle sama a navic rovnou s tim ze sucha cesta je ta spravna cesta!!
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KLATIC:
    ANDR3_I: plan mam a diky! Zatim teda kolem me rozporuplny reakce - lidi co me znaj rikaji ze bylo na case, lidi co me znaji min me maji za hysterku, ktera dela vlny kvuli v podstate nicemu (protoze jeste nejsem ve fazi kdy si po probuzeni musim dat hned panaka).
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    SA_KRA_: Drzim palce!!
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    SA_KRA_: pohyb, dobre caje, stare syry, cokolada, zahradka, hudba ...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KLATIC:
    KEB: ja prave jedu na trek s cizima lidma do raje levny palenky. Ale aspon tam bude cistej stit, proste pit nebudu. No, bude ted hodne prace, jen musim najit jinej ventil stresu nez chlast.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam