• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KLATIC: nebuď škodolibej kámo , ale je to mazec , zajímalo by mě jestli za ten vrácenej poplatek zaplatili sekeru nebo jeli na novo .
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    jo s chlastem je to narocny... :)
    Svatba nevyšla páru hned dvakrát, pokaždé kvůli opilosti – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/359420-svatba-nevysla-paru-hned-dvakrat-pokazde-kvuli-opilosti.html
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KBN: po mastnym jidle, nebo v lete kdyz je vedro je to idealni... nechce se po nem spat :)
    KEB
    KEB --- ---
    SA_KRA_: VOLEMIKI: Asi máte pravdu oba, asi určitě. Dřív nebo později se nějakej "dobrák" co to ze škodolibosti, závisti a nebo jen protože je kokot, prostě vybalí. Takže ho na to připravit bude mnohem lepší. Koneckonců už jedna holka mu chlastala, takže když tahle s tím chce přestat, proč ne? :)

    KBN: Mé oblíbené téma! :) Ochutnal jsem prakticky vše, co je na trhu k dispozici a nejvíc se chuťově blíží chuti normálního piva Bernard s modrým vrškem (myslím nealko ne ten švestkovej sajrajt). Co se týče birrelů, tak ten je nejpřeceňovanější ze všech. Mezi birrelem a jakýmkoliv nealko pivem levnějším (staropramen např) není vůbec žádnej rozdíl a polotmavý je jen o fous lepší. Jo a glgám nealko programově, pořád je to lepší než se nalívat předraženou cocacolou nebo džusem.

    VOLEMIKI: Není smutný, ale je hluchý :D A nebo jak říkal kamoš když upil z mýho točenýho birrelu: "Hmmm, je to jak slepý náboje. Práskne to, zakouří, ale nikoho tím nezabiješ..."
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KBN: Nepiju ho , jinak mu říkám smutný pivo .
    KBN
    KBN --- ---
    a jaký máte názor na takové nealkoholické pivo
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    SA_KRA_: Máš pravdu . Teda já ti za pravdu dávám . Když mu to řekneš máš velkou šanci že to pochopí ale může i dost pomoc . I když já mám opravdu rád rovinu . Ale zároveň přiznávám že přílišná důvěra se mi vymstila .
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Hele já si myslím že naprostá upřímnost a důvěra do vztahu patří i když jsem si na tohle taky naběhl , ale říct by mu to myslím měla minimálně předejde pozdějším dotazům a koktavým, odpovědím i ve společnosti mimo jejich "teritorium" když na tebe nastoupí někdo kdo odpověď nebo přípitek prostě požaduje co mu řekne ? Vždyť to sám znáš ! Nebo si toho panáka prostě dá ?
    RIVA
    RIVA --- ---
    KBN: Prave ze nemyslim. Jen me to pripomelo sebe sama v prosinci. Rikal jsem si ze po dlouhy dobe zajdu na akci, zaparim a pak budu dal abstinovat. Maximalne nejakej ten drink pres vanoce. Nicmene od ty doby piju vicemene denne. Neopijim se (tak 2 az 3 pivka za vecer), ale piju porad. No a o vikendech na to s manzelkou casto pritlacime, takze padnou i dve flasky vina a nejaky ty piva pred tim.
    KBN
    KBN --- ---
    RIVA: myslíš že dva dny abstinence je nějaká výhra ? nicméně neplánuju v tom lítat, jen si chci vypít pár pivek a možná nějakého panáka se známými, nicméně pouze za předpokladu pokud bude přítelkyně ochotna řídit aspoň zpět, protože má řidičák jen 3 měsíce a moc se jí nechce jezdit 15 km přes den natož 50 a v noci
    RIVA
    RIVA --- ---
    KBN: otazkou je jestli do toho ve dnech co budou nasledovat po tom koncerte zase vlitnes :)
    KBN
    KBN --- ---
    a já mám asi po pěti letech každodenního pití (ne vždy na sračky, ale vždy bylo aspoň něco) krásný den a půl čistoty za sebou. bych to tak viděl na 2 a 3/4 dne a zítra večer si zase dám bo nejspíš jedu na koncerk, který je poblíž jen jednou do roka a loňi jsem ho absolvoval jako řidič a moc se nebavil
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KEB: tak explicitne mu to vykladat nebudu, ale driv nebo pozdeji to budu muset vybalit. Jednak na to tema narazime (a ja si pro sebe nechavam vsechny vety, ktery zacinaji "kdyz sem se zlila v XY...") a jednak se zaciname seznamovat s vzajemnyma kamaradama a je jen otazka casu, kdy to neuhlidam a nekdo si otevre hubu...
    On to ode me vezme, prijde mi to lepsi to nejak naznacit, nez pak v hospode trnout.
    KEB
    KEB --- ---
    SA_KRA_: Proč? Zmiňovat se nemusíš, pokud udržíš psa na řetězu. Jo pokud by se měl pes urvat od boudy, pak by to asi chtělo, aby ten šok pro něj nebyl moc velký. Zase na druhé straně, je připraven na to, abys ho seznámila s temnou stranou své osobnosti?
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ja mam tak nejak nedobrovolne suchej uz leden ....
    jinak ten mesic je podle me akorat aby si clovek zkusil ty situace a svy reakce - narozeniny, obycejna hospoda, panak na pripitek, na privitanou - ze zacatku asi docela sok. Verim, ze po roce uz tam je nejaky hluboky uvedomeni si, co, kdo, proc, jak.

    Ja se teda dost drzim zejmena diky tomu, ze ten muj novy chlapec temer vubec nepije. A ja si sama to vino neotevru. Faktem ale je, ze o tom, ze jsem jeste pred nedavnem DOST lila nic nevi. Nejak se mu to zdraham rict po tom, co se s holkou, kterou si chtel vzit, kvuli chlastu rozesel.
    Ale byla to tak velka cast me samotny, ze mam pocit, ze by bylo fer se aspon zminit.
    KEB
    KEB --- ---
    KBN: První dny jsem zvládl v pohodě, protože mi bylo dost zle. Ten poslední záchlast stál vážně za to. Jinak ti nemůžu dát víc než obecné tipy: Suchej dům, vyhýbat se oblíbeným podnikům jako čert kříži (aspoň ze začátku) a tak dále. V odmašťovně prý mají chovanci za úkol psát si deníček, kam mají psát, co jim den bez chlastu přinesl... :)

    VOLEMIKI: Víš jak mě to nasralo? Sem si uvařil kávičku pěkně si k ní zapálil a za dvacet minut hotovo, pátek zesranej :D
    KBN
    KBN --- ---
    KEB: jak jsi překonával první dny ?
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Nech si kámo nějakou neřest co my ostatní plebejci jak se budem v tvém stínu cejtit ?
    KEB
    KEB --- ---
    SDN33: Já ty změny cejtil tak po půl roce. To se mi začaly otevírat oči, jak jsem se choval a co jsem dělal,když jsem byl nalitej. Teď už to tak nějak stagnuje.

    Akorát jsem si od začátku roku dvakrát zapálil a dvakrát mi z toho bylo regulérně blbě. Poprvý to dokonce až nepříjemně připomínalo vyjížděcí styv po těžkým alkoholovým úderu. Asi seknu i s kouřením, definitivně. :D
    RIVA
    RIVA --- ---
    KEB: Ja si rozhodne ten suchej unor dam. Pres vanoce jsem do toho zase spadl. Mozna to vydrzi i dyl. Jeste nevim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam