• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Jen ať chodí do večerky , ale pro housku , kefír a kus salámu .
    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: LOGO i VOLEMIKI mají pravdu. Pokud je každý problém problémem, tak na to kašli a rovno chlastej na plnej plyn. Budeš to mít za sebou rychleji. Chce to prostě sednout k učení a aspoň to zkusit a do večerky vůbec nejít a obcházet ji obloukem.

    VOLEMIKI: Přesně tak, když se budeš snažit utopit problémy v chlastu akorát zjištíš, že umí plavat :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    VOLEMIKI:
    KEB: tai, done.
    a jelikoz je nejlepsi, tak mi rekl akorat ze "co bylo to bylo" a dal mi pusu, takze cajk, jsem rada ze me zna zas o trochu vic.


    ANDR3_I: jeee to proberem :) ale to das, ja ti verim! Uz ted se drzis uplne skvele..
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I: Flaška hovno pomůže akorát si rozbiješ hlavu o dno
    LOGO
    LOGO --- ---
    ANDR3_I: tak musíš bojovat, ne? říct si pokaždý, když přijde nějakej průser-hm to se musím vylejt, to jinak nejde- to máš lepší se vybodnout na vše rovnou a ušetříš si trápení.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KLATIC: No ja mam problem jit na koncert i jako posluchac
    :D na podiu to nedavam uz vubec, jednou sem krtila kamaradum CD v Lucerne, narvala jsem se konskou davkou kokainu a stejne sem nebyla schopna rict ani slovo!! Ja hlavne zacla pit abych vubec mohla mezi lidi..

    Jinak za 3 dny statnice (neumim nic) a dneska rozchod, takze ja to vidim dneska blede, vecerku s nejvetsim vyberem chlastu mam naproti pres ulici, tohle jsou presne ty chvile kdy mi to zas zacina bejt vsechno jedno :/
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    ANDR3_I: no ja se na svatbach vsemoznejch pribuznejch zlil jak hovado... jednou jsem se probudil v obleku v bahne v krovi nekde za mestem kdyz sem si sel nekam do nonstopu pro doutniky ci co... na svoji svatbe jsem snidal metaxu uz v 7 rano a rozvod jsem taky celej prochlastal ....uz toho bylo nejak dost....

    je fakt ze kdyz jsem mel hrat na konzerte daval sem si dve sklenicky vina vzdy....i driv nez jsem vubec zacal nejak vic chlastat...trema je svinstvo..... hrani bez chlastu pred lidma byla vubec nejvetsi moje vyzva asi....ale jde to :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KLATIC: Ja bych asi obrad zvladla, ale naposled co jsem absolvovala svatbu pribuznejch kam jsme jely s mamou a segrou, ja pak odmitala odjet s nima (chlast zadarmo zejo kdo z nas by odmital) tak me tam nechaly a ja se druhej den vzbudila na hotelovym pokoji s komplet sedrenym oblicejem a znicenym diamantovym naramkem, never more - doslo mi ze vlastni svatbu za pritomnosti alkoholu nedam :D ne tak abych z toho vysla se vzpominkama a bez ostudy..

    Jinak na mesic odjizdim za ocean kde k tomu alkoholu neni takovej pristup, akorat jsem si tam naplanovala dva koncerty (ktery nezvladam ani tady, natoz v cizi zemi a meste uplne sama) a vybouchnul mi odvozo-doprovod takze se trochu bojim do jakyho pruseru se to zas ritim a o to vic vim ze nesmim ani kapku proste :/
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KLATIC: nebuď škodolibej kámo , ale je to mazec , zajímalo by mě jestli za ten vrácenej poplatek zaplatili sekeru nebo jeli na novo .
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    jo s chlastem je to narocny... :)
    Svatba nevyšla páru hned dvakrát, pokaždé kvůli opilosti – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/359420-svatba-nevysla-paru-hned-dvakrat-pokazde-kvuli-opilosti.html
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KBN: po mastnym jidle, nebo v lete kdyz je vedro je to idealni... nechce se po nem spat :)
    KEB
    KEB --- ---
    SA_KRA_: VOLEMIKI: Asi máte pravdu oba, asi určitě. Dřív nebo později se nějakej "dobrák" co to ze škodolibosti, závisti a nebo jen protože je kokot, prostě vybalí. Takže ho na to připravit bude mnohem lepší. Koneckonců už jedna holka mu chlastala, takže když tahle s tím chce přestat, proč ne? :)

    KBN: Mé oblíbené téma! :) Ochutnal jsem prakticky vše, co je na trhu k dispozici a nejvíc se chuťově blíží chuti normálního piva Bernard s modrým vrškem (myslím nealko ne ten švestkovej sajrajt). Co se týče birrelů, tak ten je nejpřeceňovanější ze všech. Mezi birrelem a jakýmkoliv nealko pivem levnějším (staropramen např) není vůbec žádnej rozdíl a polotmavý je jen o fous lepší. Jo a glgám nealko programově, pořád je to lepší než se nalívat předraženou cocacolou nebo džusem.

    VOLEMIKI: Není smutný, ale je hluchý :D A nebo jak říkal kamoš když upil z mýho točenýho birrelu: "Hmmm, je to jak slepý náboje. Práskne to, zakouří, ale nikoho tím nezabiješ..."
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KBN: Nepiju ho , jinak mu říkám smutný pivo .
    KBN
    KBN --- ---
    a jaký máte názor na takové nealkoholické pivo
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    SA_KRA_: Máš pravdu . Teda já ti za pravdu dávám . Když mu to řekneš máš velkou šanci že to pochopí ale může i dost pomoc . I když já mám opravdu rád rovinu . Ale zároveň přiznávám že přílišná důvěra se mi vymstila .
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Hele já si myslím že naprostá upřímnost a důvěra do vztahu patří i když jsem si na tohle taky naběhl , ale říct by mu to myslím měla minimálně předejde pozdějším dotazům a koktavým, odpovědím i ve společnosti mimo jejich "teritorium" když na tebe nastoupí někdo kdo odpověď nebo přípitek prostě požaduje co mu řekne ? Vždyť to sám znáš ! Nebo si toho panáka prostě dá ?
    RIVA
    RIVA --- ---
    KBN: Prave ze nemyslim. Jen me to pripomelo sebe sama v prosinci. Rikal jsem si ze po dlouhy dobe zajdu na akci, zaparim a pak budu dal abstinovat. Maximalne nejakej ten drink pres vanoce. Nicmene od ty doby piju vicemene denne. Neopijim se (tak 2 az 3 pivka za vecer), ale piju porad. No a o vikendech na to s manzelkou casto pritlacime, takze padnou i dve flasky vina a nejaky ty piva pred tim.
    KBN
    KBN --- ---
    RIVA: myslíš že dva dny abstinence je nějaká výhra ? nicméně neplánuju v tom lítat, jen si chci vypít pár pivek a možná nějakého panáka se známými, nicméně pouze za předpokladu pokud bude přítelkyně ochotna řídit aspoň zpět, protože má řidičák jen 3 měsíce a moc se jí nechce jezdit 15 km přes den natož 50 a v noci
    RIVA
    RIVA --- ---
    KBN: otazkou je jestli do toho ve dnech co budou nasledovat po tom koncerte zase vlitnes :)
    KBN
    KBN --- ---
    a já mám asi po pěti letech každodenního pití (ne vždy na sračky, ale vždy bylo aspoň něco) krásný den a půl čistoty za sebou. bych to tak viděl na 2 a 3/4 dne a zítra večer si zase dám bo nejspíš jedu na koncerk, který je poblíž jen jednou do roka a loňi jsem ho absolvoval jako řidič a moc se nebavil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam