Ahoj,
rada bych vas poprosila o radu/nazor. Asi pred dvema mesici sem potkala fajn chlapa a od te doby s nim randim a vypada to celkem vaznejc. posledni dobou mi ale prijde, ze to s pitim trochu prehani. Prez tyden skoro nepije, ale o vikendu jde parit do klubu a tam pije dost (ne do blackoutu vetsinou ale snese toho hodne). Chodi parit skoro kazdy vikend, casto i oba dny, patek a sobotu. Minuly vikend mel jet navstivit rodice do jineho mesta. Planoval odjet v sobotu rano. v nedeli vecer mi napsal jak je vycerpany, ze se tam dostal az v nedeli rano, protoze jak mi napsal "got stuck in alcohol loap" (je to anglican:-). diky te sms sem celkem spanikarila, prislo mi ze to svedci o tom ze to moc nema pod kontrolou (jeste k tomu minuly vikend byl 4 dny na festivale kde kalil kazdou noc a povzbuzoval se i jinyma vecma nez alkoholem). pak kdyz sem to s nim probirala mi teda napsal, ze se rozhodl odjet pozdejc protoze se zrovna bavil dobre s kamarady s kteryma moc casto nezapari a rodice muze videt kdykoliv a alkohol za to rozhodnuti vlatne nemuze, jen zvolil spatny slova. a rekl mi ze sem asi paranoidni a je si jisty ze nema problem. ja sem na tom celkem podobne, ale neparim kazdy vikend, rekla bych ze tak kazdy druhy v prumeru a snazim se nedopustit abych menila kvuli pareni svoje plany. Vetsinou se mi to myslim dari a kdyz jo tak toho pak hodne lituju. Takze asi nemam moc co moralizovat :-).
Je mu 29 a rekla bych ze v tomhe veku uz by mohl byt vyklidnenejsi. Co myslite, je to ok nebo jsou moje starosti opravneny?prijde mi ze vetsinou moc blbosti nebo ostudu nedela kdyz pije, ale je pak dost vycerpany.