nikdy neni tak blbe, aby nemohlo byt jeste hur, tohle si posledni dobou rikam dost casto, kdyz resim jednu vec - zdravi. Skoncila jsem ve spitale na neurologii a uz druhy tyden si delam kolecko po magnetickych rezonancich, lumbalnich punkcich, nekonecnych odberech krve a jinych srandach. Rozhybavam pulku obliceje a jsem vdecna za kazdou dvouhodinovku, kdy me neboli hlava.
Vetsinou to beru dost dobre, ponorila jsem se do kresleni a zacala se ucit nemecky :) ale mela jsem i slaby moment, kdy mi fakt behala hruza po zadech a rikala jsem si, jak si clovek niceho nevazi a dobrovolne se huntuje sam (ano alkaci, myslim nas). Cloveka to donuti premyslet, at chce nebo nechce o tom, jak se k sobe chova.
KAPULETTKA: prisny rezim je ale neco, na co 90% alkacu reaguje dobre, protoze alkoholismus je z velky casti jen nedostatek sebediscipliny. Chapu frustraci z prace, kdyz clovek si mysli, ze neni vychodisko, ale nemuze chtit resit vsechno zaraz.
WARE: vem si to poporade, zacni praci, az si vyresis praci, res bydleni, az si zacnes resit bydleni, res chlast. Progres v jedny oblasti ti doda silu a energii jit dal, nesnas se odhrnout vsechny balvany zaraz ..