CLOWNZEPPA: Nevěřím definici alkoholismu, protože pak by jím byly ve směs všichni... - no prave... spousta lidi splnuje alespoň nektere ze zakladnich bodu alkoholismu, ale protoze neciti momentalne ze mají s pitim problem, neresi to... o nejakych bodech diagnozy alkoholismu nemaji poneti... ještě se nepochcavaj - tak nejsou alkoholici... omyl veliky:(
ta hranice se neda jasne specifikovat, ale když ctu "27 dní bez chlastu pro mě bylo takřka neuvěřitelných..." a "Každej den mě někdo zve na pivo, neumím odmítnout a když ne tak jdu sám..." je jasny, ze jeho zavislost na alkoholu ovlivnuje jeho rozhodovani a ma jiste problem... otázka je, co je to "depka", protože v regulerni depresi na to pivo pravdepodobne ani nedojde...
MATHESIK: vzhledem k tomu, ze premyslis o tom, ze za tvůj stav a tvoje piti je důvod ke studu ("a někdo před kým bych se nemusel stydět za to jak to mám..."), tak stejne jako WOTAR - Anonymni alkoholici pro tebe nejlepší volba!!! Pokud trpis depresi, jiste navstiv psychologa/psychiatra. pomoci chlastu se jeste nikdo z deprese nevylecil... když opomenu smrt uchlastanim...
drzim palce!!!