• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    THEMAKARESH: On problem casto byva i jinde nez u "splasene frndy". Nekdy mi pripada, ze nekteri citlivejsi muzi se s prominutim zamiluji do kazde do ktere lidove receno: "strci ptaka" (rozhodne nechci tvrdit, ze je to tento "nas" pripad). Po sleze kdyz jejich city nejsou opetovany nastalou situaci tito muzi spatne snasi a maji tendenci svou frustraci z odmitnuti ostentativne ventilovat navenek.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CLOWNZEPPA: Jo, mně to teda trochu (teda vlastně hodně) nevyzrálý a dětský přijde a docela jsem se u tohoto i zasmál. On je dost velký rozdíl mezi takovou tou zamilovaností, kdy se ti splaší pohlavní orgány a rozum k nim a těmi hlubšími city, ale jelikož nejsi náctiletý kluk, tak bys to měl znát a ne se kvůli roštěně, který se splašila frnda a po měsíci, což je tak odpovídající čas, jí svrbět přestala a začala přemýšlet mozkem, se chtít oddělat. Ale jo ten svět je složitý.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    LA_PIOVRA: C´ est la vie...Bohužel, bohudík...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    LA_PIOVRA: Oba dva jsme dost spirituálně založený, psali jsme si cca 4 měsíce. Ona kvůli mě za ním už neodletěla před Vánoci do Španělska a když jsme se sešli. Měli jsme pocit, že se známe staletí. Jako zažil jsem hodně, ale tohle bylo tak magický a opravdový v daný moment, že jsme to oba dva nechápali a ani se o to nesnažili. S tím, že to má uzavřený. Symbolicky spálila letenku. Oba dva jsme cítili, že je to to, co jsme po celý život hledali. Ten soulad byl opravdu nevídaný. Bylo tam z její strany spousta slibů a ujištění a ze dne na den jako by se z motýla stala zase housenka. Trvalo to necelý měsíc. Někomu to možná přijde k smíchu, ale my jsme oba tak trochu indiáni a čas pro nás nebyl zas tak směrodatný a my měli nefalšovaný pocit, že se známe věčnost. Ono je asi snazší někoho ztratit po letech, kdy ta zamilovanost je tu tam a nebo v počátku, kdy je člověk toho plnej.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    CLOWNZEPPA: promin, ze neresim alkohol(ismus) ale muzu vedet, jak dlouho ten vas vztah trval?
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Přátelé, se skálou nepohnem, ale to není nic nového pod sluncem. Ostatně jako to, že nelze pomoci a milovat někoho kdo nechce a vlastně v rámci nevědomosti neví, co to jest, ale to tu mnozí z nás vědí obzváště dobře. Hlavně to, že když nechci. Nezměním nic. Vinšuju vám všem pěknou, střízlivou a vědomou neděli.

    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VALKYRA: Děkuju pěkně. To přeji i já nám všem.
    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: hrdě se hlásím do klubu :D

    ANDR3_I: vidíš, to tě odnaučí pít, třeba je to záměr...
    FRDK
    FRDK --- ---
    ANDR3_I: ASCORB hovořil o širém světě, narozdíl od Tebe, kterás' to zkonkretizovala na zdejší osazenstvo. Nicméně částečně budeš mít asi recht, přinejmenším co se tohoto auditka týče, alespoň za sebe teda jistou labilitu přiznávám ;)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ANDR3_I: a abych nebyla OT, tak jsem vcera na Selincro pila prosecco a nikomu to vyrazne nedoporucuju. To co prislo po tom byl instantni hell a prozvracela sem pak nekolik hodin, kocovina v prasku :(
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ASCORB: myslim ze labilnich a poskozenych panu je vas tu taky mnoho....
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VYHULENY_UFO: To není jen o tom. Je to o tom stát si za tím v co věříš a za těmi, na kterých ti záleží. To je snad lidské.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CLOWNZEPPA: ach ta zamilovanost. :D
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VYHULENY_UFO: Prostě to celý zamotal Mamrd a způsobilo to mnoho bolesti a mě málem pohřbilo, ale zároveň zocelilo a i když je to klišé. Vše zlé k něčemu dobré. To čím jsem si prošel a jak kalil vzbudilo emoci, kterou jsem nikdy nezažil. A to odpor k chlastu a chuť žít.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VYHULENY_UFO: O tom dost silně pochybuju. Spolu jsme sex neměli, ale milovali se jak o život. Byla to nevídaná záležitost pro oba a sama to pasovala na to nejlepší, co zažila. Bylo to magický. Doslova. Zářila a mě to činilo šťastným. Viděl to na ní každej. Je to jako když svítí slunce a přijde bouřka. On ji nedaval to po čem toužila. Vše hezké pro něj bylo infantilni. A neustále v ni vzbuzoval pocit nejistoty. Prostě bylo krásně a objeví se capek, který se nehodlá smířit s tim, že by mohla být šťastná. Ja ji od začátku sliboval, že už ji nenecham ublížit a ona věděla, co chce. Do té doby než se zjevil a rozjel svůj um. Sliby, prosby...ona má největší slabost v tom, že snadno odpustí a tvrdohlavě si jede svoje, že vše má svůj smysl, ale tohle je nesmysl a hlavně despekt z jeho strany. Byla s nim skoro 6 let. To si ochočìš kohokoliv, když si člověk, který rád manipuluje. Tam bylo podstatné, že to fakt uzavřela a on kdyby mu na ni záleželo. Tak respektuje, že je šťastná, ale pozor. Stal se zázrak. On za měsíc dozrál. A ví, co chce a co celou dobu nevěděl. No komedie a ona je v tomto směru hloupoučkà, že mu to věří. Člověku je líto ty léta hodit za hlavu. Sam jsem zažil něco obdobnyho kdysi, ale slepovany a ještě takhle zjevně zneužívání jedné strany se zákonitě vždy rozpadne. Přijde si na to sama. Je mi to líto. Vůbec to tak nemuselo být, ale chlapec neví, co je něco respektovat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CLOWNZEPPA: v tom stejne bude sex. ale hrabat se ti v tom nechci, to je jako rozpalenej klacek do rany.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VYHULENY_UFO: Jak jsem již psal. Umí ji dostat na svou stranu. Kecama, slibama. Dala mu už tolik šancí. Neměli jsme s ni před sebou žádná tajemství a jeden druhého uměli posunout. Nezapomenu, jak seděla jak opařena, když ji došlo, že ji ve směs jen využíval. Měla jasno a věděla, co chce. Vím, že to s ženskýma není lehký, ale tady to není lehký především s nim. Přijde si na to. Já z toho byl v hajzlu, ale dnes mi to par hovorech a premysleniqq seplo. Tím neříkám, že za nic nemůže, ale on ji má jak loutku a ona to samozřejmě nevidí. Stejně jako to člověk nevidí, když chlasta jak Mimon. Když tě něco ovládá. Neuvedomujes si to, když to děláš. Je tam ta paralela s tim chlastem.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    KEB: Co to tu meles za hovna. Přečti si něco od Koukolìka. Je to chyba hlavně toho mamrda. Se mnou ji seplo, že ji ve směs využíval. Umí to s ní. Je to jak na chlastu. Ono je to vlastně fajn, protože si neuvedomujes to riziko a daň a pak prask. Tomu kretenovi jsem tenkrát volal, ona mě držela klečìcì za nohu a byla šťastná, že je to za ni. Nerespektoval, že je šťastná. A nenechá si vzít přece někoho s kym to tak skvěle umí. Dnes mi to seplo. Sama přiznává nevědomost, zkamenelost. Ta holka byla sama sebou a bohužel zmrdi to s hodnyma holkama umí. Dostat je tam kam potřebují. Sama přiznala jak je bez něj šťastná. A je jasný, že po těch letech má svý paky. Samozřejmě v tom není jeji zaslepenost hraje roli. Ma problém s tim, že snadno odpouští a on je si toho moc dobře vedome. Byla sama sebou než se zjevil. Pak nastala změna, slepota, chladnost. Ženy sice chápat a hledat v tom matiku nelze, ale mít pochopení rozhodně ano, proto ji nic nevytykam. Kdyby se nezjevil. Vše by bylo ok. Ale on si něco uvědomil a dozrál. Leda hovno. Nechce přijít o svou hračku, se kterou to tak umí. Ta holka než se zjevil byla naprosto úžasná.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEB: s zenskou nekdy byva problem, ze se ti zazere do hlavy, ale s tim se musi kazdej poprat sam. on to urcite vi.
    KEB
    KEB --- ---
    CLOWNZEPPA: znám prdel lidí co se "utopilo" ve sračkách různýho tipu, protože hledalo jaký mělo to či ono neštěstí smysl. Na nic nepřišli a ty taky na nic nepřijdeš. Ser na to... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam