KEB: Co to tu meles za hovna. Přečti si něco od Koukolìka. Je to chyba hlavně toho mamrda. Se mnou ji seplo, že ji ve směs využíval. Umí to s ní. Je to jak na chlastu. Ono je to vlastně fajn, protože si neuvedomujes to riziko a daň a pak prask. Tomu kretenovi jsem tenkrát volal, ona mě držela klečìcì za nohu a byla šťastná, že je to za ni. Nerespektoval, že je šťastná. A nenechá si vzít přece někoho s kym to tak skvěle umí. Dnes mi to seplo. Sama přiznává nevědomost, zkamenelost. Ta holka byla sama sebou a bohužel zmrdi to s hodnyma holkama umí. Dostat je tam kam potřebují. Sama přiznala jak je bez něj šťastná. A je jasný, že po těch letech má svý paky. Samozřejmě v tom není jeji zaslepenost hraje roli. Ma problém s tim, že snadno odpouští a on je si toho moc dobře vedome. Byla sama sebou než se zjevil. Pak nastala změna, slepota, chladnost. Ženy sice chápat a hledat v tom matiku nelze, ale mít pochopení rozhodně ano, proto ji nic nevytykam. Kdyby se nezjevil. Vše by bylo ok. Ale on si něco uvědomil a dozrál. Leda hovno. Nechce přijít o svou hračku, se kterou to tak umí. Ta holka než se zjevil byla naprosto úžasná.