• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    IF_
    IF_ --- ---
    Zmar, rezignace, jede se na setrvačník. Odvykací kliniky v korona krizi praskají ve švech - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...rce=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Odemykám rozhovor s Rumlem, vrátil se z druhé protialkoholní léčby: https://denikn.cz/...obode-bude-vracet-tezko-rika-ruml/?cst=7eed511f4b7558c766590e1079e613cd66497c7b
    PEYOTL
    PEYOTL --- ---
    Já bych si z toho výčtu napodobenin dal tak tři drinky a pak bych mastil do nejbližší sámošky pro poctivej tuzemák, z mého pohledu jsou to akorát spouštěče, stejně jako třeba nealkopiva.
    Ale třeba to má někdo jinak.
    Jinak já jsem momentálně ve fázi, kdy nepotřebuju jít kalit třeba tři neděle měsíc, i déle, ale jakmile se toho dotknu, přebírá kormidlo někdo jiný a domů se vracím v lepším případě ráno v horším za tři dny, napumpovanej téměř vším co bylo po ruce. Teď mám cíl suchej leden i únor, pak bych to rád protáhl do července a tak dál a dál. Mám spoustu plánu a ty kalby mi do toho hází hrozný vidle, kdy jsem neschopnej čehokoli na týden až dva. Tak držte palce, budu informovat;)
    KONZUM23
    KONZUM23 --- ---
    a přitom by to mohl bejt uplně super koníček, kdyby řekli, že to není napodobenina chlastu, ale prostě bylinkovej shoot / nealkoholickej destilát, prostě něco jinýho než to, co musíš nutně vychutnávat na baru. Pití vody (myslím takovej ten highlevel minerálek a přírodních pramenů) je třeba super zábava, ale nedovedu si představit, že bych přistoupil na hru, že to je "jako že vodka" poté co tam někdo hodí alá mentolovou příchuť, nebo něco, co trochu kroutí jazyk. Na obranu tohodle trendu musím přiznat, že jsem si loni na vánoce obstaral nealko víno, ale ne, abych suploval to alkoholický při přípitku, nebo tak - to bych si nalil toptopik nebo vineu, ale že se mi líbí to řemeslo (vinařství), a ta práce, která za tím je, i přestože je to činnost bezprostředně spojená z konzumací alkoholu.
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    MISSDNB: bych tu osobu vyhlásil, by videla randál. Co bylo bylo. Obracení problému na druhou osobu stylem "a kdyz ty tenrat taky a taky" apod. je svinstvo
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    MONROE: ta nealko vodka ma pepřovou prichut. Samotny nepit vubec, s dzusem max 1.5dcl jinak to neni vubec citit. Od Vassa doporucuju ten nealko rum, vune tuzemaku, chut lepsi tuzemak, ne tak prisny. Ac nejsem fanda tuzemaku, hodnotim pozitivne, da se to samotny a je ztoho prima nealko pinakolada ci mojito. Do třetice delaji gin, ten ujde, s tonikem opet max 1.5-2dcl jinak se to v tom ztrati.
    Co ovsem doporucuji je nealko gin Borrago, vyborna alternativa, snese i vice toniku, prima nahrada pro abstinujici alkoholiky.
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    juhuuu, prestalo mi chutit víno ked je ten locksown, takze ak to potreva este odhadovane 2-3 mesiace, mozno som z toho vonku.
    KEB
    KEB --- ---
    WOTAR: chlast je aspoň známý nepřítel, tohle bude bůhví jaký sajrajt a už vidím lidí, jak lupnou jen jeden...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MISSDNB: To je z bláta do louže... Už jsem něco takovýho kdysi četl, je to na bázi barbiturátu. Absťák z toho pravděpodobně bude dřív a horší... A když nedodržíš dávkování, tak i něco jako kocovina.
    MISSDNB
    MISSDNB --- ---
    Britové vyvinuli náhražku alkoholu. Slibují opojení bez kocoviny - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...k/britove-vyvinuli-nahrazku-alkoholu-slibuji-opojeni-bez-kocoviny-40347296
    PELDA
    PELDA --- ---
    KEB: jsem slysel, ze to pouzivaj barmani na vyrobu "virgin" koktejlu a dost si to chvalej... ze by to nekdo klopil jako panaky, to moc smysl nedava.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: pozor, toto neplatilo do mých cca 25let. To jsem se samo těšil až s partou zapaříme. Ono taky v té době jsem pil řekněme příležitostně, takže ten postoj k hromadný kalbě (která je jednou za čas) jsem měl úplně jiný
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    JVCNC: jako ne že bych byl schválně střízlivej, ale co se týče alkoholu je to pro mě den jako každý jiný...dokonce bych řekl že to plánované hromadné veselí mě o to více nechává chladný...jsem piják individualista:)
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    PARRHESIA: ja treba kdyz jsem pil nezrizene), tak silvestr jsem slavil tim, ze jsem vyjimecne zustal strizlivej :D
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    Tak a drazí dnes je náš den. Já to vím,.. nebo nic nevim.! Jak pro koho, ale áno, bude to težké. Budu mezi opilýma a chuť si dát mě bude hladit po duši. Je to skvele, potvrdim si, sam sobě, že není třeba. Doted jsem se bavil taky bez toho a ani dnes to semnou nehne. Na štěstí vim jací jsou, a podporu o nich dostanu. Tak to má být :]
    KEB
    KEB --- ---
    IF_: tak nealko pivko je v pohodě to je jako limonáda s příchutí piva ty ovocný úplně, ale tohle taky nechápu a ještě za tu cenu :-D
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    nealko vodka? ta mi doma tece z kohoutku :D
    MONROE
    MONROE --- ---
    Diky, nerozumim tomu, jen jsem to uvidela a zaujalo me to.
    Abstinuje uz 6let, nealko pivo pije bezne.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    IF_: Myslím, že ANDR3_I tu psala, že má ráda nealkoholickej gin do drinků. To mi dává smysl. Ale dobrá vodka na rozdíl od ginu nemá žádnou chuť, takže tomu taky nerozumím proč by někdo chtěl pít nealko vodku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam