Ahoj, nevím jestli jsem tu úplně správně. Všem abstinujícím/rozhodujícím se a td.. moc držím palce! Píšete tu krásně a upřímě. Alkohol teď nepiju tvrdý a víno již několik let, protože mi to nechutná. Pivo (to mi chutná) nepiji od dubna. Byla jsem příležitostná konzumentka - někdy dvě a domu, někdy žádné a někdy to ujelo na propařenou noc, naštěstí těch propařených bylo míň a míň). Mám jiné zdravotní komplikace a alkohol je teď pro mne na dlouho (možná i celoživotně) tabu kvůli léčbě.
Zaujala mě diskuze o birelech. Birel nebo jiné nelako si dam občas ráda a s chutí (mám povolený), ale poslední dobou se mi stává, že mi čím dál víc chybí zajímavější chuť piva (degustace nějakého speciálu a td). A tak se chci zeptat, zda máte nějaký oblíbený, který za to fakt stojí?
Střidám obyč nealka s IPA nealkem. Nejvíc mě zatím oslovilo nealko nachmalená opice. Kdysi dávno mě bavil i bernard švestak/višeň, ale ten už si nedám (Šef Bernardu je kokot)
No a taky mi občas chybí někdo na "degustaci" nealka piva. Vzít třebas nějaký speciál, nebo neznámé... spojit s procházkou nebo nějakým posezením. Pohybuju se ve Vršovicích, tak kdybyste se chtěl někdo přidat na ochutnávku, tak budu ráda. :)
Jsem tu do 16.9 a pak zas od 16.října
Uvítám i typy, co vám od chuti na pivo pomohlo, nebo čím obněnit... ale bohužel nejsem limonádová, káva a čaj tak 1x den a zbytek nejraději jenom vodu (neochucenou a bez bublin).
Omlouvám se za hrubky, jestli tam jsou. Jsem dysdebil a nemam na telefonu kontrolu pravopisu. A taky, pokud tu jsem OT