• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    SDN33
    SDN33 --- ---
    OPERAHYPNO: ovšem toto je taky hodně kvalitní názor z oblasti demence
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    OPERAHYPNO: pokud myslis manzele Kordysovi, tak zcela souhlasim.


    HANOUCH: ano, je to muj nazor, ale mam ho necim podlozeny a opravdu jsem presvedcen o tom, ze touha, prani, potreba... vyzkouset ayahuascu a mit nejake ty mysticke zazitky (nakolik ja osobne v tyto veci neverim) muze mnoha lidem velice pomoct v jejich boji proti zavislosti na alkoholu ci jinych drogach. A predevsim jsem ochoten si toto obhajit v realu a na svoje vlastni naklady. Takze pokud nekdo jiny chce jen tak teoretizovat na Internetu a hadat se, tak se omlouvam, ale moje reakce mohou byt ponekud "prudsi". Proste nechci ztracet cas s internetovymi kecalky, kteri vsechno vedi nejlip, ale ve skutecnem svete se za to nikdy nepostavi.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    CYBER_GEORGE: a to je ten rusák s tou vymletou instahoe, který omilostnil Zemič? Podle mě maj sedět až zčernaj a pak je maj odeslat do seneglau třeba
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    CYBER_GEORGE: dekujeme za nazor…

    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    SDN33: ja jsem zase zvedav, kdy se lide prestanou radobyzasvecene vyjadrovat k vecem, o kterych v podstate nic nevedi. Osobne opravdu neznam nikoho, kdo by uvazoval stylem "DMT = superfajnfet a proto poletim do Peru". Uz jen proto, ze spousta lidi z hlavy nevi vlastne ani to, co vlastne DMT je. :) Nemluve o tom, ze DMT obsahuje i rada rostlin rostoucich v Cesku, takze uprimne moc nerozumim tomu, jaky duvod by jedinci omezujici se pouze na ono "je to superfet" meli mit k tomu, aby cestivali nekam do Peru (ano, pokud chces DMT uzivat peroralne, potrebujes MAOI, ale...).

    Ta "reklamni aura", o ktere pises, pochopitelne spociva v "mystice". Tajemno, zahady, magie apod. Presne na tom ostatne stavi marketing treba takovy Chobot, ktery sice priotravil pres 30 lidi a nakonec mu soud ulozil ustavni psychiatrickou lecbu, nicmene stale vam (= "rade lidi v Cesku") strasne imponuje.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Jsem zvědav, jak dlouho bude mít dmt tu reklamní auru superfajn fetu.
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    ADAMIRA: jestli to byla reakce na mne, tak to je na kazdem. Ja jen muzu rict, ze sem letaji lidi co maji problemy s ruznymi zavislostmi, aby vyzkouseli prave ayahuascu. A soucasne jde v rade pripadu o lidi, kteri nejsou prave neznami a maji tolik penez, ze teoreticky si mohou dovolit zaplatit za jakoukoliv jinou lecbu na jakekoliv vybrane soukrome klinice. Takze zrejme jim to smysl dava. Jina vec je ta, ze k tomu bohuzel obvykle pristupuji uplne spatne, protoze o tom sami nic nevedi a tady v pralesech je "saman" kazdy druhy, protoze pro mistni jde o hodne fajn zpusob jak si v podstate bezpracne privydelat slusne penize.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA: Na Dewi Houdovou posh AF shit sračku můžu srát i střízlivej. V tom žádnej problém nevidim. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A je to opravdu lepší? Predstava ze se jenom trochu přiblížis tyhle Dewi Houdová posh AF shit sracce která udělá i z rabína řezníka v prasecaku? Není lepší chlastat?
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    HONZA09: pekne. :) Jestli pocitas mezi "drogy" napr. take ayahuascu, tak mozna tu? :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CYBER_GEORGE: 10 měsíců nepiju, 3 měsíce nefetuju a 2 měsíce nekouřím. Takže zatím asi nic. :)
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    SDN33: muzes se zkusit zeptat. :) Ja uprimne nevim ani to, zda hradi "normalni" protialkoholni lecbu v Cesku. Tady to nicmene funguje tak, ze si zaplatis jen za letenky. Ubytovani, jidlo... je na nas, protoze po financni strance je to samozrejme nekde uplne jinde nez v Cesku a nema pro mne smysl to klientum pocitat. Pokud ti to nepomuze, neplatis nic dalsiho a proste sis udelal dovolenou v Peru. Pokud ti to pomuze, zaplatis vic nez jinde. :)

    VOY: podle meho nazoru toto je otazka priorit. Ne nadarmo se rika "kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce, hleda duvody". Ja mluvim z vlastnich zkusenosti. Mnozi lide chteji zmenit svuj zivot, ani nemusi byt na nicem zavisli, proste nejsou spokojeni s tim jak zijou a rikaji si "zitra vstanu a zacnu znovu a jinak", ale nikdy to neudelaji, protoze tyhle veci nejsou zadarmo a jim se proste tu cenu nechce zaplatit. A ted nemluvim o penezich.

    HONZA09: ja osobne "nelecim" nikoho, neb jsem studoval biologii a ne medicinu. A jake drogy bys tu rad vyzkousel? :)
    VOY
    VOY --- ---
    IF_: Musím říct neměl to v životě lehký a to jak opakuje sebedestruktivní chování otce je celkem silný. Díky za doporučení!
    IF_
    IF_ --- ---
    Můj oblíbený podcast - líbí se mi, že to není primárně založené na samotné abstinenci, ale hodně o nastavení mindsetu, který je vlastně primární.

    Doporučuji začít tím dílem, kde týpek popisuje svoji vlastní allkodráhu.

    The Stop Drinking Coach | Podcast on Spotify
    https://open.spotify.com/show/4mo4jJV9MHWKDdXy2ZwVuw
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CYBER_GEORGE: A léčíte je tam aspoň drogama? :)
    VOY
    VOY --- ---
    CYBER_GEORGE: nechci to nějak snižovat ale řekl bych že léčit si alkolismus do Peru jezdí hlavně lidé, kterým to umožňuje rodinná a finanční situace. Jsem si jistý že léčebny v ČR jsou plné lidí co jsou odhodlání a klidně by to taky udělali, ale prostě je to mimo jejich reálné možnosti.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    CYBER_GEORGE: :) to taky hradí VZP?
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    Jedna vec je telefon a druha vec je signal. :) Tim chci rict, ze taky zalezi na konkretni lokalite. V Cesku uz je nejspis signal temer vsude, nicmene v "nasem" centru v peruanske Amazonii na nej muzete zapomenout, stejne jako na elektrinu, WiFi atd. Na druhe strane sem obvykle jezdi jen ti lide, kteri se svych zavislosti OPRAVDU chteji zbavit, takze je to nijak nepohorsuje a spis jsou radi za ten klid, ktery jim tu muzeme nabidnout.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PISTA8632: jj, vím o dalších dvou místech, kde to tak je taky a počítám, že to je skoro standard.
    PISTA8632
    PISTA8632 --- ---
    COPS192: Asi jak kde. My jsme mohli mít telefon u sebe úplně normálně (po detoxu). Dobřany.
    COPS192
    COPS192 --- ---
    SDN33: no řekl bych že většinou spíš vůbec... v PNB nesmíš mít nic... telefon je jen na žádanku den předem a telefonuješ před personalem... žádná elektonika...
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    SDN33: to jakoze kdyzseudela prumer, tak vyjde prumer? Nebo mi neco unika?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam