• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    KEB
    KEB --- ---
    HANOUCH: jo a na mámu, co má dar, že za ní jezdí až z USA

    Btw znám lidi co si koupí od Zítka fén na studankovou vodu, je to génius...
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    OPERAHYPNO: proc?
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    HONZA09: moc se ptas. :) Muzu ti rict jen to, ze nikdy od nikoho nechtela ani korunu za tyto veci, protoze byla presvedcena o tom, ze ma tyto schopnosti od Boha a musela za ne zaplatit tu nejvyssi cenu a kdyby je chtela vyuzivat ke zlepseni sve financni situace, prijde o ne. To je asi tak vsechno. Ty samozrejme muzes verit komu chces. :) Je to tvoje volba.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HANOUCH: Do džungle do komunity. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CYBER_GEORGE: Jakože získala dar od Boha? Ok. Ale já osobně stejně radši budu věřit člověku, co to x let studoval a pak dalších x let získával praxi a skládal terapeutický zkoušky, nebo jak se tomu říká.

    Jinak tejden jsem střelil od boku. Vůbec netuším jak funguje vaše komunita. Ke komunitám odstřihnutým od civilizace uprostřed džungle mám lehkou podezřívavost od tý doby, co znám Peoples Temple. ;) /s

    Jim Jones and the Peoples Temple Choir - Welcome
    https://youtu.be/nkPvXeS97Go?si=G6H8EHaCTstCnCdm
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    CYBER_GEORGE: já bych zavřel i toho chobota, vždycky když slyšim jeho jméno mám chuť si dát čáru
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    CYBER_GEORGE: Rozumím tomu správně, ze lanaris lidi se závislosti na nějaký seance s Lianou ty ezokriple!
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    HONZA09: s prvni veci zcela souhlasim. S druhou veci - "kvalitni terapeuticka prace na sobe pod dohledem vyskoleneho psychoterapeuta" - souhlasit nemuzu. Moje mama nikdy podobne veci nestudovala (puvodne pracovala jako biochemicka laborantka) a navzdory tomu byla tak vynikajici psychoterapeutka, ze za ni jezdili lide az z USA. Ale zacala s temito vecmi az po prvnim porodu, kdy mela klinickou smrt a doktori jiz volali jejimu otci, ze zemrela a muze si prijet pro jeji veci. A jeji dite (muj potencialni starsi bratr) zemrelo po deseti dnech. To je presne to, co jsem mel na mysli, kdyz jsem psal, ze za urcite veci musis zaplatit urcitou cenu... a ze nemluvim o penezich. Muzes se tomu klidne vysmivat, jestli chces, ale ja pisu veci jak jsou, nemam zadny duvod za neco se "schovavat".

    Jinak... kdo ti rekl, ze tu budes muset zustat jen tyden? :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CYBER_GEORGE: V boji se závislotma Ti pomůžou dvě věci. Vnitřní pevné rozhodnutí a kvalitní dlouhodobá terapeutická práce na sobě pod dohledem vyškoleného psychoterapeuta. Ani jedno z toho Ti nenaservíruje šaman za tejden v Peru v misce s polévkou z liány.

    Jeden můj kamarád v Peru na tomhle rituálu byl. Hulí furt jak prokoplej a po nějakejch pětadvaceti letech začal zase šňupat do toho perník. Na sebediagnostikovanou maniodepresi si naordinoval "lsd miscrodosing".
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    OPERAHYPNO: pokud myslis manzele Kordysovi, tak zcela souhlasim.


    HANOUCH: ano, je to muj nazor, ale mam ho necim podlozeny a opravdu jsem presvedcen o tom, ze touha, prani, potreba... vyzkouset ayahuascu a mit nejake ty mysticke zazitky (nakolik ja osobne v tyto veci neverim) muze mnoha lidem velice pomoct v jejich boji proti zavislosti na alkoholu ci jinych drogach. A predevsim jsem ochoten si toto obhajit v realu a na svoje vlastni naklady. Takze pokud nekdo jiny chce jen tak teoretizovat na Internetu a hadat se, tak se omlouvam, ale moje reakce mohou byt ponekud "prudsi". Proste nechci ztracet cas s internetovymi kecalky, kteri vsechno vedi nejlip, ale ve skutecnem svete se za to nikdy nepostavi.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    CYBER_GEORGE: a to je ten rusák s tou vymletou instahoe, který omilostnil Zemič? Podle mě maj sedět až zčernaj a pak je maj odeslat do seneglau třeba
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    CYBER_GEORGE: dekujeme za nazor…

    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    SDN33: ja jsem zase zvedav, kdy se lide prestanou radobyzasvecene vyjadrovat k vecem, o kterych v podstate nic nevedi. Osobne opravdu neznam nikoho, kdo by uvazoval stylem "DMT = superfajnfet a proto poletim do Peru". Uz jen proto, ze spousta lidi z hlavy nevi vlastne ani to, co vlastne DMT je. :) Nemluve o tom, ze DMT obsahuje i rada rostlin rostoucich v Cesku, takze uprimne moc nerozumim tomu, jaky duvod by jedinci omezujici se pouze na ono "je to superfet" meli mit k tomu, aby cestivali nekam do Peru (ano, pokud chces DMT uzivat peroralne, potrebujes MAOI, ale...).

    Ta "reklamni aura", o ktere pises, pochopitelne spociva v "mystice". Tajemno, zahady, magie apod. Presne na tom ostatne stavi marketing treba takovy Chobot, ktery sice priotravil pres 30 lidi a nakonec mu soud ulozil ustavni psychiatrickou lecbu, nicmene stale vam (= "rade lidi v Cesku") strasne imponuje.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Jsem zvědav, jak dlouho bude mít dmt tu reklamní auru superfajn fetu.
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    ADAMIRA: jestli to byla reakce na mne, tak to je na kazdem. Ja jen muzu rict, ze sem letaji lidi co maji problemy s ruznymi zavislostmi, aby vyzkouseli prave ayahuascu. A soucasne jde v rade pripadu o lidi, kteri nejsou prave neznami a maji tolik penez, ze teoreticky si mohou dovolit zaplatit za jakoukoliv jinou lecbu na jakekoliv vybrane soukrome klinice. Takze zrejme jim to smysl dava. Jina vec je ta, ze k tomu bohuzel obvykle pristupuji uplne spatne, protoze o tom sami nic nevedi a tady v pralesech je "saman" kazdy druhy, protoze pro mistni jde o hodne fajn zpusob jak si v podstate bezpracne privydelat slusne penize.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA: Na Dewi Houdovou posh AF shit sračku můžu srát i střízlivej. V tom žádnej problém nevidim. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A je to opravdu lepší? Predstava ze se jenom trochu přiblížis tyhle Dewi Houdová posh AF shit sracce která udělá i z rabína řezníka v prasecaku? Není lepší chlastat?
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    HONZA09: pekne. :) Jestli pocitas mezi "drogy" napr. take ayahuascu, tak mozna tu? :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CYBER_GEORGE: 10 měsíců nepiju, 3 měsíce nefetuju a 2 měsíce nekouřím. Takže zatím asi nic. :)
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    SDN33: muzes se zkusit zeptat. :) Ja uprimne nevim ani to, zda hradi "normalni" protialkoholni lecbu v Cesku. Tady to nicmene funguje tak, ze si zaplatis jen za letenky. Ubytovani, jidlo... je na nas, protoze po financni strance je to samozrejme nekde uplne jinde nez v Cesku a nema pro mne smysl to klientum pocitat. Pokud ti to nepomuze, neplatis nic dalsiho a proste sis udelal dovolenou v Peru. Pokud ti to pomuze, zaplatis vic nez jinde. :)

    VOY: podle meho nazoru toto je otazka priorit. Ne nadarmo se rika "kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce, hleda duvody". Ja mluvim z vlastnich zkusenosti. Mnozi lide chteji zmenit svuj zivot, ani nemusi byt na nicem zavisli, proste nejsou spokojeni s tim jak zijou a rikaji si "zitra vstanu a zacnu znovu a jinak", ale nikdy to neudelaji, protoze tyhle veci nejsou zadarmo a jim se proste tu cenu nechce zaplatit. A ted nemluvim o penezich.

    HONZA09: ja osobne "nelecim" nikoho, neb jsem studoval biologii a ne medicinu. A jake drogy bys tu rad vyzkousel? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam