• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    KEB
    KEB --- ---
    KBN: prý ne, prý je o to takhle zájem, mám pocit že to říkal nějaký mluvčí nějakého pivovaru nebo tak někdo
    KBN
    KBN --- ---
    KEB: není to kvůli inflaci? Něco jako když začali dávat do těch papírových krabic 8 lahváčů místo deseti, ale cena zůstala stejná...
    VOY
    VOY --- ---
    KEB: ale ale ale dyt maly pivo preci neni pivo, ne?!? ;-))

Byli jsme ted se zenou na obede v Usti na Vetrusi a nejvic nas zaujalo jak hlavnim stredobodem mistnosti byl bar s vystavenou hromadou flasek ruznyho tvrdyho. Prijde mi to jako takovy znameni devadesatek a dnes uz vlastne trochu out of date. Takhle vystavet jako centralni bod mistnosti oltar chlastu a piti panaku. Osobne si myslim, ze v dnesni dobe uz by asi interiorovy architekt tohle neudelal, pokud se nejedna vyslovene o bar.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KEB: to je pro řidiče, stejně jak ty sedmistupňový
    WTK
    WTK --- ---
    SDN33: druhy dite bylo asi nejvetsi motivace
    KEB
    KEB --- ---
    Asi se to u mladých opravdu mění, jinak by nezačaly vznikat trojkový lahvace
    SDN33
    SDN33 --- ---
    WTK: ten půl rok jsi byl sám nebo ve vztahu? Potažmo nějake povinnostmi typu potomstvo? Jezdít někam za kamarádkou beru jako sám. Díky. :)
    WTK
    WTK --- ---
    kdyz tu tak pocitate, tak 2126 dnu a nebyl jsem ani u psychologa natoz jinde.. i kdyz tam bych si nekdy asi zajit mel:) nejvic mi prislo ze se to otocilo po prvnim pul roce, pak uz je to tolik pozitivnich zmen ze se nechce vracet..
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    637 dnů - bez medikace, bez hospitalizace, s terapií. Taky držím všem palce
    KBN
    KBN --- ---
    Já jsem taky nikde nebyl a ani mi nikdo neříkal, abych přestal...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    2182 dnů - bez medikace, bez hospitalizace, bez terapie - pouze nasměrován adiktologem. Držím všem palce
    KBN
    KBN --- ---
    Hmm pěkné. Tak já si to schválně spočítal a dnes mám 74 dní bez chlastu a 67 bez cigár. Sem tam si vezmu L-tryptofan a to je tak všechno. Na začátku jsem taky cosi přibral, ale to bude tím, že mám teď čas a vařím si, na druhou stranu jsem začal téměř denně cvičit, což sice nikde vidět není, ale aspoň mám k tomu sezení doma a čtení knížek trochu pohyb... Usínání se napraví.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    13. den s nulou v žíle. Překvapivě mi to psychicky a racionálně nechybí. Heminevrin už nějakou dobu nemám a pohoda, jsem vlastně opilý střízlivostí. Bohužel to teda dost chybí receptorům, takže blbě spím a to i po 100 mg Kventiapinu. Na dnešek už to trochu šlo, ale zabral jsem až po druhé ranní. Přibral jsem 7 kg, tlak se mi snížil ze 170 / 110 na 110 / 80 a cítím se skvěle. Doporučuju to všem, a to i paušálním alkoholikům, kteří si často lžou do kapsy, že to mají pod kontrolou. Ne, nemají.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PRAASHEK: Céčko, MUDr. Marie Kuklová.
    PEYOTL
    PEYOTL --- ---
    PEYOTL: *energy
    PEYOTL
    PEYOTL --- ---
    ROBOTON:
    Jj, mladý brácha, 17 let, kratom, hhc, energi drinky a tik tok.
    Na chlast a "poctivý drogy " v podstatě hejt.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: už víš na které? resp kdo bude tvůj hlavní doktor/ka?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Tak jo, zítra konečně na oddělení.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    ROBOTON: jo, dik za info...aspon jsem v obraze
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    ZABAKOVA: Mlady.. tipl bych vsechny ty synteticky canabinoidy ala hhac a kratom...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam