• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KBN: "chlubit se" v tom projevu od Hugha teda nikde nevidím. A zrovna tohle sem patří nejvíc - každá zkušenost navíc sdělená bezprostředně a ještě vlastně v průběhu může být pro čtenáře poučením a náhledem/vhledem do takové situace, jaké jinde moc nezíská.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SDN33: "nebo se tu praská na kolegy z práce, ze z nich táhne"

Takhle lidi zkreslujou realitu po kolika litrech vodky?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KBN: IMHO ano, protože boj se závislostí je těžkej.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    HUGH_BOYLAN: mě by opravdu zajímal názor adiktoložky či psychiatričky!

vážně.

až se mi jednou možná podaří s pitím seknout, tak doufám, že mě takové vtípky, ať už horší či lepší, nebudou vytáčet.
    i might be wrong.
    KBN
    KBN --- ---
    Zato chlubit se, jak jsem se cíleně ožral, nešel do práce a pak mi to bylo strašně líto sem naprosto patří...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ok sorry. Asi jsem byl čurák až trochu moc a startoval taky zbytečně. Měl jsem to nechat plavat a ne se v tom ještě vrtat. Jestli to tu sdílení Tobě a ostatním pomáhá, tak já už tady mlčím a omlouvám se.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SDN33: Možná jsem podrážděnej a chytrej jak rádio, ale alespoň si přiznávám svůj problém. A to si myslím, je na místě tu sdílet. Protože je to tu pro lidi, který chlast mele a ničí jim životy. Ten muj život teda chlastem dost utrpěl. Ano, triggeruje mě, když jsem někdo přijde s infantilním vtípkem, kterej závislost bagatelizuje. Tak pardon. Asi sem přestanu chodit. Chtěl jsem pomoct jinejm svou vlastní zkušeností s tím, jak je to těžký. Radši to vybleju ve středu psychoteraputce a hned potom adiktoložce. Protože se to tady začíná zvrhávat. Někteří kokoti sem prostě chodí dávat ožralá pseudomoudra a to není fajn.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Hoši tohleto forum mě skoro až odrazuje od nechlastani. Furt je tu nekdo podrážděnej nebo chytrej jak rádio, nebo se tu praská na kolegy z práce, ze z nich táhne -- Jakože wtf? Toto mi přijde hodně bad. Vsem fandím na max, ale kolikrát mi přijde, ze se z těch lidí stanou stejni kokot jak kdyz kalili, akorát úplně jinak.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Tak když máš dvě terapeutky a psychiatričku, tak nechápu proč píšeš mě. Evidentně máš problém Ty. Prostě jim řekni, že nějakej dement posílá urážlivý obrázky do internetového auditka a nemá vůbec žádnou empatii. Prostě čurák narušenej. IMHO by si jim to měl normálně ukázat. Já se zlobit nebudu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09: Mám terapeutky dvě a ještě chodím za psychiatričkou, vztekat se nepotřebuju a ty jdi do prdele, už jsem ti to říkal 2x a Red Meat jsi nepochopil, prostě Jenda Citrón.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Já tam ban nemám. Ale to je v pořádku, že to nevíš. Jen se vyvztekej a najdi si terapeuta.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09: To, že něco nevíš, není nic překvapivého. Ale je to tady OT as fuck. Tady je odmašťovna. To, že máš ban v ústavu a NIH, je problém tvé demence, protože tam bys dostal za takovouto píčovinu hroznou bídu.

Tak se zamysli nad tím, kam, co přispíváš, díky a jdi do prdele.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Vždyť nechlastej. Já ti držím palce.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    FRDK: Tvl. Nevím jak chce člověk zvládat skupinový terapie, když ho rozhodí Ai obrázek na internetu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    FRDK: To není vtip. To je fakt. Čím dřív to alkoholik přijme, tím dřív se může začít léčit.
    FRDK
    FRDK --- ---
    HONZA09: Chce Ti naznačit, ať jdeš s těmi vtipy do prdele. Sem se to nehodí, neasi.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Jenda Citrón! Od naší maturity jsem tě neviděl. HONZA09 A kterou část věty "vypadni z města, zrůdo" jsi nepochopil?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam