• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DAHL
    DAHL --- ---
    BPB: yes please ;) to je v pořádku já tu přísnost ráda podstoupím...Jen hlavně aby tam byla růžová...nic víc nic míň :D
    COYOT
    COYOT --- ---
    DAPy a gramce k vyzvednutí u me v práci....:)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Jinak barvy tricek jsou nasledujici :
    White
    Black
    Used black
    Navy (tm.modara)
    Red
    Deep red
    yellow
    Kelly green
    Bottle green
    Brown
    Purple
    Orange
    Royal blu

potisk muze byt i florescentni nebo luminiscencnimi barvami..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Díky moc Dane :)
    BPB
    BPB --- ---
    DAHL: :)
    ty příšerky na druhym tričku nejsou tak přísňácký nee ? dalo by se to frknout na barevny tričko + třeba růžovou.. todle de dohodnout s Kubajzem myslim .)

a estli todle se nelíbí..tak budem muset teda udělat nějakej lady-motiv :)
    DAHL
    DAHL --- ---
    BPB: a co něco pro holčičky ??? já bych se přes acid family klíďo přenesla ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: :D Hlasit se to muší :) Ja si to zabarvim lihem, at mam dobrej pocit ;) A jinak bych to prosil na mikinu . . . . , mozna si to teda zalepim gafou, to vypada krutejs (stribrnou)
    BPB
    BPB --- ---
    a možná místo tý reporkoule se bude dělat todle.... to ví jen Kubajzs .)))

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    nevim, mayapur je mi u šípku, takovýhle věci řešej asi jen lidi, co mco sjížděj halomrdy, já chci tričko :)
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: ted mi psal Drax do pošty něco jako..že to je teplý.. a že prej nejvetsi a nejkrutejsi system kterej použil nazev acid family sou majapurácu.. tak ja ted nevim... radsi si to ještě rozmysli voe .D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    já bych chtěl kolotoč acid family
    BPB
    BPB --- ---
    BPB: no a jak na to koukám..tak budete mít vlastně dyžtak mojí ikonku triku.. pohoda :D
    BPB
    BPB --- ---
    héj .. budou nějaký trička a 2,3 mikiny..zatim dohromady cca 10 ks, zatim 2 motivy:
    ceny: trika: 222,-Kč, mikiny: tam to jeste neni jasny: ale cca 450.- - 500,-
    kdybyste měl někdo zajem.. tak ID KUBAJZS do pošty .)

náhledy cca takhle: (bude to ale i v jinejch barvách provedený)

KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: Ponorka dve
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Jo a jinak mi zas Saimon navrhoval nejaky mecheche ve Strakonicich, prej jinej podnik/klub/misto . . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: Naka kurva, nevim - spal jsem - Mikuláš? . . . . 2 hodiny prace a snad nenajdu dalsi . . . . vzdycky me to rozhodi v hrani maximalne nasere
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: kdo Ti projíždel desky??
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A ted uz zase pohoda, mírutvůrce :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Este bych chtel tomu curakovi, co mi chmatal na desky a prehazel mi je na Babím vzkazat, ze by si zaslouzil prokopnout prdel idiot. Na CIZI desky se nehrabe !!! kor, bez optani, kde by samozrejme odpovedi bylo ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam