• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    DRASTICS: zatim to vypada, ze jediny pouzitelny pivo ta jedenacka klaster je nepasterizovana a tudiz ma vydriz pouze 45-60dnu. jdu to overit dnes do hospody, kde ho tocej. to by bohuzel byl velkej problem...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DUALCHANNEL: zitra buem vedet . . . . jinak se nicmoc nechysta :)
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    troska spamu, kdyby jste meli zajem.. mozna by slo domluvit, ze bychom si jich deset vzali pro nas.. [ OFFERINGNABÍZÍM: 20 sudu piva skoro zadarmo! (30l nebo i 50l) / Praha 6 ]
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: No a jak ty s casem - co kdy jak? Muzes s nama jet v pul 3?
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: budem nakladat asi v patek ..co ja vim..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT: zkusim to stihnout v ten čtvrtek, jestli budete nakládat ve čtvrtek teda
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: upřímne, bych taky jednou rád z party nemusel řídit a tahat tam auto:)
    tak bych byl rád, kdybych s někým mohl jet jako spolujezdec:D

KRISHNA: noo Dane.. to se mi zrovna nechce se s tímpatlat na místě.... to bude jednodušší jinej rozvaděč :) :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Kdo a jak planujete jet do dolu?

Dodavka shamanek z R2D2, Prema a ja s nim osobakem a Dalsi? Coyote?

KRISHNA: No tak to musis na technicky typy - Prema a Coyot :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Právě sem objednal dvě přepěťovky do coyotovo racku, měl bych je mít ve čtvrtek, max pátek. Už je ale asi nestihnu vyměnit (možná čtvrtek večer někde?), pokud fakt ne, tak ta výměna je dost jednoduchá..
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    hoj... kamaradi z jihu si chtej zkusit usporadat mejdan, tak me napadlo by ste se na tomto projektu chteli podilet, popravde nemaj aparat, tak proto... prostor maji, co se tyce dodavky bych sehnal ale bez ridice.. bar by si udelali sami... se vyjadrete.. ja jenom chci aby to nebylo pod kolotocem, max jen ze to kolotoc bude podporovat, nebo tak neco podobneho...... nazev mejdanu by bylo na nich... co se tyce dj asi jen dva od kolotocarsky sqadry... (nejspis budou chtit rychtovacku) nic pomalejsiho(bude teprv v reseni)... co se tyce nakladuu tak vse na ne!! vse by se muselo konzultovat, tak trochu se bojim ze si to prectavujou jak hurvinek valku, ale zkusenosti nake maji... ale... me jen tak z fofru napadlo bar nechat jim a vlezne na aprat, stim ze kdyby nahodou bylo malo platicich tak dovyrovnat naklady z baru ci ze svejch kapes... teprv vse v pocatcich a v reseni... po me chtej abych sehnal aparat, maj nakejch jen 3kw a to z roku zas dva..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    OPRAH: No dohod :)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    DRASTICS: jo.P
    KUBAJZS: no ja nevim, jestli by mi bylo s nebo spis m.. vis, jaka sem namakana hora, tak to muzes posoudit.. a ruzovy mas?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    OPRAH: eSka jsou rekni mi barvu trika a je tvoje .)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: zkus, taky zkousim este shamanose z R2D2 a jinak pak nevim
    OPRAH: tam ne-e, chces neco dohodit? :-P
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: co teda zkusit Jiřiho ? jinak nevim teda...
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    me se libi florbalovej micek;) mate eska taky? A delali ste nekdy mejdan v tech laznich v plzni?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hehe, tak zadny auto zase neni, tak to uz je megapech :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak ted mi byla nabidnuta 5050 na doly, kdyz pujci i Bouhous jejich a vyjde i tahle, mohly by jet oba sloupy, tj plnej kotel . . . . ale Santa musí pujcit jeho vrsky . . . . a musi bejt nejaka vule a chut pro to . . . . . a vyjit odvoz ;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Já chci taky mikinu a Kubajzs neodepisuje, takže mi někdo dejte kousek svý a já si ho zasadim do květináče a budu doufat, že mi vyroste nová v L a v barvě Bottle green. Díky! :) :)
    DAHL
    DAHL --- ---
    BPB: yes please ;) to je v pořádku já tu přísnost ráda podstoupím...Jen hlavně aby tam byla růžová...nic víc nic míň :D
    COYOT
    COYOT --- ---
    DAPy a gramce k vyzvednutí u me v práci....:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam