• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    kde to je na stepanky? ja nejspis nakonec nikam nepojedu, tak ze bych se zastavil taky..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Aha, no oni koukali nějak smutně, když jsem řikal, že ten zesik už si zažil svoje, tak to jim ještě řeknu.

A mejdan na tý štěpánský teda prej nakonec bude, qydo a pitrs slíbili support, tak doražte všici :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Zase dratek? Vydrzel to 2 roky, predtim tak 4x, fajn ze se vydarilo

Jejich crown mam doma za dverma, tenhle karluv, ale klido vymen :-P

Jinak vsem do novyho : hodne sil pri predsevzetich, osobni rust a vseobecne blaho . . . A samo prenejvicmoc dobre muziky a v zilach kyselinu ;-)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    V šambale slíbili nějakej revanž za to, že tam včera byli lidi, tak bude něco na zesik aspoň. FIS tam dělaj silvestra, tak jsem se s nima domluvil, že jim tam necham většinu věcí, a vyzvednu po silvestru, protože jak jsem se dozvěděl, tak třeba crown je jejich, což jsem nevěděl :)) Jinak včera jsem spáchal na rychlo opravu repráku v megatonech, upadlej drát na membráně, ale nejsem si jistej, jak dlouho to vydrží, chtělo by ho to ještě k tý membráně přilepit (silikon nebo něco). Jinak shambala super, ale nechávat tam techniku bych asi uplně nechtěl, je tam ukrutný vlhko, brzo by šla srát..

Co na silvestra teda? Můžem spáchat ten klub na štěpánský, je to tam OK, ale nemáme bedny/zesik, protože zustanou těm FIS.. Zkusim qyda jestli nepujčí.
    FILAA
    FILAA --- ---
    SKFET: za barem bude fik?? sem myslel, ze ho taky vyhodili:-))
    SKFET
    SKFET --- ---
    bájDvej kdo by chtěl bejt na silvestra za barem?!?! :DDD
    SKFET
    SKFET --- ---
    KRISHNA: Ofiko proto, že sem mašták (což je nepopiratelná pravda) neofiko, protože mě neměli nahoře rádi a Martince šlo o smlouvu- je to hnus, ale chápu to. Ale je v pohodě- byla se mnou na MHD v tunelu a i na do vojáka se přišla podívat... Jako tam už jde jen o to, aby nebyl problém s polišema a aby byla potřebná aparatura... A i kdyby, už tam nedělám, takže to tam můžem třeba zbořit :-P jo a za barem bude moje spoluprase, někdejší spolu bydlící, takže se nejeni čeho bát, krom toho že se zmastí pod obraz...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SKFET: takže nebudeš barman? To je nuda.. A kdo tam bude? A je šéfová v poho? Proč tě vyhodila?
    SKFET
    SKFET --- ---
    Dobrý kačer vám všem :-) hele tak silvestr na bárku je potvrzen od šéfový, ale jelikož jsem byl odejit, tak by bylo fajn se možná na nějakejch detailech domluvit s ní (hlavně co se techniky a hluku týče) btw nejni na silvestra nějaká vyjímka o nočnim klidu...?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    774109943
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    okay a někdo číslo na koila? :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    KUBAJZS: no s tou zvěří bych byl vopatrnej :D znáte to všichni dobře néé ..jasnýý v pohodě... nejsme hovada..

druhý den odpoledne..

"ty krááso !! kdo tady ulomil to zábradlí ?? a kurva..voe kdo poblil tu zed ?? no kurva :D který hovado položilo na kamna tu plastovou misku" ??

atd....

chápu Přemu, přeci jen, pár mejdanu sem tam zažil a pokaždý byť bylo všechno v klidu..dycky to něco vodsralo:D hospoda asi ideální :)

BPB
    BPB --- ---
    šak já vim, že ste všichni skoro svatý :)...ale necháme radši na jindy .)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: To ne, na silvestra tam je Faith in sound
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: Preci nejsme zadna zver aby jsme neco rozbijeli ne , a
    nebo muzem zustat chlastat v shambale az do silvestra :D
    DASH
    DASH --- ---
    KRISHNA: jo pojdte dat neco v Praze,ja se zas nechci vzdalovat protoze mam moc prace do skoly a takhle budu moct kdykoli jet makat:)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: Přema se bojí, že mu zničíme chatu, která neni jeho.. což trochu chápu.. v hospodě toho moc rozbít nepujde a na silvestra bych se nechtěl nijak materiálně uskromňovat :))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: Jsem pro udelat neco u roberta v hospode , chatu nam stejne nikdo nepuci , nebo snad ano BPB:
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: dyk

A silvestr teda jak? Mejdan u skfeta v hospodě, nebo nám někdo pujčí tu chatu? :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    A s kym mam vykomunikovat tu Shambalu? Draxi? Nebo mi pošlete číslo na Máru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam