• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KAB: co mela uz dala voe :D
    Slnko seno hudba - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=PhgExx93ZE0

KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KAB: :D
    KAB
    KAB --- ---
    KUBAJZS: a opet to nase..co dala to mela.. ;)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    BPB:pred vchodem test a pak a pekne kapsy ven :)))
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: správně! normalne bych na našich mejdanech začal kontrolovat lidi co maj v sobě, žádný sraní s tim !!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: O nic si neprisel, spis si cojek rika, to je svinak, takhle to vykoulel ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    jop, soráč, že jsem nedorazil, přišel jsem v sobotu večer domu, bylo mi nějak blbě, usnul jsem a probudil se asi ve 3 :-x
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: Ja se na fotky ani nekouk . . . . :) Presne, sekuritaky, co strcej pazouru do prdele az po rameno .) bez gumovy rukavice a poradne zasmatraj
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: heh ja se toho KV bal uz podle fotek :)
    normalne vsechny prohledat na vstupu a nevhodny drogy jim vyfetovat!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    uf, dík vsem co splnili povinost, jinak teda hruza, divim se, jak to ty lidi davaj, aby hrali v prazskejch baroklubech i vickrat nez jednou tydne . . . . . . potupný, ostudný, nezáživný :) KV 77 ne! Toe lepsi si zahrat doma . . . . nez pro lidi, co se prijdou cumet jak do kina a muziku maj jako podkres ke kecani . . . . . . . mrtvo . . . no dlouhy rozmejsleni po 5 brkach, esli v sobotu ridit ve 3 rano pres prahu, vydyndal jsem na baru pulcitron a vycucaval jsem ho cestou na palmovku . . . .

Stamina zato vypadala hodne prijeme, jak prostor, tak muzika . . . . . ale nejde si nevsimnout, ze to tam bylo nafutrovany speedem, coz bych dost nerad videl u nas . . . . je to vcelku nechutny.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    KAB: njn sme vsici nasrany, ze dala prednost tobe pred nama.... a ze ti bude varit svickovou....:D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    RUDLA: tyjo leda veču rychlou . . . .
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA: presne..:))
    a ver nebo ne, ma celej kanal = arsenal moudrych rad a veselych pisni nejen o zivote :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    tak tutaj mam barzdo fajne mikrofalufke i do ni vlože zamražone frytki.

Typyčo, dobrá nálož :))

jak tam vysype půlku slánky... :))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KAB: Hele běžte si ten románek řešit jinam :D
    KAB
    KAB --- ---
    LU_UCA: mluvis mi z duse puso, no a kdyz se to napoprve nepovede, vzdycky si jeste muzem dat frytki zejo

Gracjan Roztocki "Gotuj z Gracjanem - Frytki" - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-A1GoeYGO_s

dobrou chut pratele!
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    KAB: neboj zlato, mi tu svíčkovou vypilujem a pak budou všichni jenom slintat
    KAB
    KAB --- ---
    hahaha vtipalci, stejnak mi vsichni zavidite tu svickovou, kterou Lucka nikdy nedelala!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ROBOTON: Od toho budou ty "ranní rozcvičky" 10 min misionar, 10 minut na pejska a 10min na koně :D pekně podle Olgy Šípkové a teďka Véčko :D
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    LU_UCA: jen tvrde do nej do zmetka !! zadnou svickovou...po tom mu akorat poroste pupek !!! :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam