• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: o me nejde, ja bych netopil ani doma ani v zime, ale zensky, znas to :))

DRASTICS: ja tusil ze si mam davat pozor na veci, kdyz jsi pobliz :) , dulezity je aby nebylo frote, ani elasticky, proste ockul a nejlip bez fleku..ja taky neco vezmu, jestli teda doma jeste mam

ja teda beru ten shamanuv bejvalej projektor, takze druhej projekcnik nemusi.. kompa si snad taky sezenu, muj padawan snad veme :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: tyjo no, můžu vypadnout až tak v jednu :-x Mam tam dorazit? S vaší rychlostí tipuju, že tam ještě ani nebudete :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: v patek, zitra v 11 smer sklad, jedes s nama?

PANIKA: Provazek bue, i jsme v jednom hostelu u klokanu stopili velky prosteradlo, tak ho vezmu ;)
    DASH
    DASH --- ---
    BPB: to doufame:) zima je muj nepritel..
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: bude zas heater jako dycky.s tim rozdikem.ze tady se teplo bude drzet dobre. na vanoce sme v ty boude papung.deklovyy topili panu bohu do voken.jak se rika. ja tipuju.pro fajnovky. ze pred brdnama bude na 2 mikiny .)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    jeste bych pripadne za projekci ocenil najekej projekcni stolek a kdybyste vzali spagat, pac ten mi tusim dosel a asi se nestihnu nikam stavit pro novej. dikne

teplo, bude? me to je fuk, ale zenu to dost zajima, pac je chudak v tehlech mrazech vzdycky od brzkych rannich hodin venku a nechce mrznout jeste na kalbe..

ty lahvace budou asi branicky co?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    BPB: Nachystej .)
    BPB
    BPB --- ---
    KUBAJZS: teď neni nic připravený, ale tak já teda něco nachystám
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Oprášil sem staré kontakty s tiskáren a můžu zařídit tisk baneru - cena FREE
    Nějaké grafické návrhy BPB: ??
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Kdy budete nakládat věci? Zejtra večer? Sem v práci půl šestý, pak můžu pomoct. Nebo až v pátek?
    BPB
    BPB --- ---
    SHAMAN23: sem odkojenej tvoují projekcí..a ted me jako chces vodstrihnout jo ? palec dolu !

a jak povidá Drax...těšte se! ...dneska to tam docela prokouklo, místa na taneční kreace bude dost a dost ! :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    SHAMAN23: jsem si udelal mirror na kalbe, ani nevis :)))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Aaa to jsme nam uklidili komurku na patek, prisnaci teste se :D
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    PANIKA: von se ptal na moje videa bych řek

DRASTICS: nenechal... sry budete muset koukat na něco jinýho :-)
    BPB
    BPB --- ---
    KAB: jojoo.....ja mam tydle veci rád..ale nehraju to stejne.. by akorat vsichni upadli do moc velkyho tranzu :))
    KAB
    KAB --- ---
    BPB: Jammin' Unit & Walker - Rudolph Valentino (B-Side) si uz predstavuju v nakym hooodne dlouhym a presnym mixu.. mmmmmm :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    kdyz jsem si tu projekci odtahl sockou az na dohled jestedu, tak nekam po praze to proste musim dat :D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: projektor jsem (zatim teda na dluh :) ) odkoupil ja a prosteradlo jste stejne naposled meli ode mne :)
    to ja jen tak drzkuju, ono mymu ajtackymu telu jen prospeje trocha telocviku, jestli to je fakt 5 minut od socky.. kazdopadne diky za nabidku
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: kdyz bys hodil propriety, muzu ti vzit karou ;)

nechal ten shaman nekomu ty jeho projekce? :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: ja jsem rad za kazdy dalsi ruce
    DRASTICS: cim dal tim lip :)
    takjo, ale beda vam jak tam dotahnu zkurvene tezkej kufr s projektorem a bude to tam napicu...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: je a psal jsem i Igoroj,, jez nevi jak s casem, se kdyztak domluvili ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Ludo by si prej klidně taky zapromítal, projektor má
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam