• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: jj, myslim 15ka
    BPB
    BPB --- ---
    KAB: Brain label? Krisna...
    KAB
    KAB --- ---
    BPB: co je to za desku na konci a ci to je?

jinak moc pekny! :)
    BPB
    BPB --- ---
    COYOT: co dodat noo :))
    COYOT
    COYOT --- ---
    BPB: že sem na to koukal:D kua.. :D :D:D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    minimalo-acido-psychadelicko-haluz

Joy Orbison- Ellipsis [Vinyl Rip] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f-q0rtyMLEE#!
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: Jedna jediná, pak nevydařený krátký video. Nějak jsem nestíhal za tu chvilku co jsem pobyl, ale nakonec tam vyvolenejch bylo dost. ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    RUDLA: jo vole, ale ty si buřty koupíš, ne že se obsloužíš na louce z živýho a odneseš si kejtičku :D
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    KRISHNA: proc zrovna na cikorky. ja jim taky kone, konsky burty jsou nejlepsi..... jinak peknej mejdan
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BIGG23: ty nemas este nejaky fotky vyvolený? :)
    KAB
    KAB --- ---
    BPB: hlavne aby nikdo nepoznal psa!!
    :))
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: mno joo..už sem vam tam nahral další vy remcalové a tady posledni dobry vid
    Ser Valentýn - Kouzelnej Kolotoč - Cukrovar 2 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RK_grdIxi08&feature=youtu.be
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: diky za ni, jezdi se mnou uz aspon 3 roky a je vice z gafy nez z papiru :))
    knizka je taky moje, idealni pod mys :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: dotlač i ten zbytek, tohle je vokleštěný hrozně
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    BPB:

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: no to nevime, jak s tou kasou . . . . . pokud neco, uz to nezjistime
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: No chvíli to s nima vypadalo bledě, každá část jinde, nakonec tam zustala ta papírová krabice a já si ani nebyl jistej, jestli jí chceš, nebo jestli si jí tam někde zbastlil na koleni. Ta knížka byla taky tvoje? :) Všechno to takhle ještě protunelovat přes kubajze, no jsem rád, že nic nechybí :)))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    dik za prikladny sbaleni veci.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    tak este dve storky ze zaveru : jedem v michli vezu Koila a vidime prazdnej barak, tak že se čumnem :) zadelanej a dreveny dvere, tak do nich parkrat kopnu a vybehnou 4 ukrajinci s kladivem, ze co je jako deme vykrast, tak rikam je pardon, my hledame misto na mejdan :D prej opis si spzku, nas 3 vykradli . . . . rikam, ne my se chteli jen kouknout, pac chcem delat mejdan a tam kus dal stala jejich dodavka a on, to jste tak blby, tamhle stoji auto . . . no ja myslel, ze je to je lidí z toho objektu vedle - fail :))

No a pak mam story z lidlu, kdy si tam kolem kas tlačim těch 11 bas s prazdnejma lahvoňema, pekne dva sloupky a najednou ten přední ztrácí rovnováhu a řach :) křaaaaaach, cink, mrd, rozjeb - vsechno se zastavilo, pokladní, ochranka, lidi ve frontach, platicich cumej a ja na ne a rikam a sáááákra, taxem to posbiral, rozmrdlo se asi jen 5 lahví, taxme to s provozakem zametli a pak mi pekne vyplatil 16kilek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam